Monday, 14 November 2011

Serius Shit - Lagak Ngeri Sikh Style : NSF Orang Cepat Seriau


DAYYYYYYYYYYYYYYUMMM!

Sempat nyanyi-nyanyi sebelum aksi ngeri. ONLY in India folks!

Thanks @EngkuEhsan for this shitbrix link



30 comments:

  1. Obepig slowpoke

    ReplyDelete
  2. blh stress tgk cite cem ni.. hahaha tak pasal2 viewer cramp depan tv, terus goal!

    ReplyDelete
  3. obe, apsal kau post bnde ni..aku nk muntah..arrgghhh!!!
    -SHA

    ReplyDelete
  4. aku terdengar bunyi KL Gangster. :P

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Obepig dah SLOWPORKKK giler babi dah skrg ni

    ReplyDelete
  7. what kind of sorcery is this?

    ReplyDelete
  8. RAJINIKANTH THE BOSS FOREVER

    ReplyDelete
  9. membela ke hape...

    hahaha..

    gile ngeri!

    ReplyDelete
  10. Kedai Chomel Adik Saya...


    kahkahkah

    ReplyDelete
  11. Ini bukti yang menyokong bahawa semua aksi dalam cerita Tamil adalah benar2 belaka.

    Bending physic theories is so yesterday...

    ReplyDelete
  12. Ini bukti yang menyokong bahawa semua aksi dalam cerita Tamil adalah benar2 belaka.

    Bending physic laws is so yesterday...

    ReplyDelete
  13. Bapak la.. Aku pn takut tgk..

    ReplyDelete
  14. takut...ngeri sampai pening and nak termuntah tgh aksi mcm ni :(

    ReplyDelete
  15. patutla british ade askar gurkha. kebal naharom rupanya

    ReplyDelete
  16. ini baru jantan.......hail telugu..wa baru nak pi gaduh ngan sikh sebelah rumah wa ..tak jadi la..loll

    ReplyDelete
  17. Macam tgk Sinetron plak. Closeup muka judge... WINNING

    ReplyDelete
  18. awesome gila!siap pakai spike!cuma salah lagu je.patut lagu metal baru kena dgn konsep gore mcm ni

    ReplyDelete
  19. wadefuq is this shit.

    ReplyDelete
  20. waarrgghhh tak sampai separuh aku tengok. cukup la tu. shitbrix giler...

    ReplyDelete
  21. Aksi tak gerun sgt aku tapi bulu subur satu badan especially ketiak yg buat aku tak tahan!

    ReplyDelete
  22. teringat plak aku kat cita Pendekar Bujang Lapok
    hahaha
    #singh is king

    ReplyDelete
  23. main tukul orang cam tukul ikan je...damn.. tido x tutup lampu mlm ni..

    ReplyDelete
  24. aku nak suruh diaorg perform masa aku kawin nanti, apa barang panggil orang silat pulut.

    ReplyDelete
  25. ini adalah K-Pop Punjab ~ ><

    ReplyDelete
  26. giler persembahan diorang ni..mmg berani mati punya..boleh sakit jantung ooo kalau tgk rancangan ni

    ReplyDelete
  27. menggalakkan keganasan.. kalau nak bt pun xperlu masuk tv.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails