Monday, 14 November 2011

Serius Cool - Kalender 2012 Campari Dengan Milla Jovovich (12 Gambar)


2012 The End?

Syarikat pengeluar minuman haram Campari terkenal dengan kalender tahunan mereka yang dipenuhi awek hot. Untuk kalender 2012 mereka Milla Jovovich diambil untuk berposing. Sesuai dengan tema 2012 sebagai "tahun dunia akan berakhir", gambar didalam kalender ini memaparkan Mila sebagai 12 jenis malapetaka yang boleh menyebabkan kemusnahan bumi. I like!









Laporan asal IbelieveinAdv

39 comments:

  1. ini... ini... bencana alam tapi cool!

    ReplyDelete
  2. malapetaka pun boleh dibuat macam ini..haiya!

    ReplyDelete
  3. Awat x ambik model iklan shampo tu...2012 dunia berakhir...bila masalah kelumumur akan berakhir?

    ReplyDelete
  4. its just stupid

    ReplyDelete
  5. Heh eheh he....

    Percaya juga orang2 kafirun ini tentang dunia akan berakhir ( kiamat)
    tapi masih tegar dengan keseronokan duniawi yang merosakkan disamping dengan kepercayaan agama mereka....

    Orang2 Islam harus percaya dengan kesahihan ayat2 Al-Quran dan janji2 Allah...... Hari pembalasan.

    ReplyDelete
  6. Last pic bencana ape ye? My brain cannot digest that

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum,

    diminta saudara effi menarik balik entri ini kerana mempersendakan hari kiamat.

    sesungguhnya kiamat itu benar dan ianya bukan untuk dipermain-mainkan.

    minta tolong ye effi.

    ReplyDelete
  8. sapa minum arak tu dia selamat. maybe tu kot yang cuba dikatakan dalam gamba tu.=.='..

    ReplyDelete
  9. Anonymous said...
    Last pic bencana ape ye? My brain cannot digest that

    14 November 2011 17:33

    Reply : BIG BANG. Our planet explode to pieces.

    ReplyDelete
  10. very cool,creative and awesome!!

    ReplyDelete
  11. patut kene ade gmbr zombie....resident evillll

    ReplyDelete
  12. cntik n smart tp x tkut ke btl2 bencana sume tu dtg??...kita mntk jauh la ye...

    ReplyDelete
  13. Where is the zombie armageddon?

    @hafis rashidee
    Go fuck yourself

    ReplyDelete
  14. anon atas ni pg jilat lubang sendiri!

    ReplyDelete
  15. anon 22:39

    minta maaf kalau encik anon 22:39 terguris. saya tidak bermaksud untuk menghalang kegembiraan saudara.

    saya sebagai islam hanya mahu mengingatkan saudara effi kita ni supaya tidak mempersendakan hari kiamat.

    saya harap anon 22:39 dan effi boleh sama-sama bertaubat sebelum kita semua dilaknat tuhan kerana kelakuan aneh saudara berdua.

    ReplyDelete
  16. Obe, mitak izin publish kat blog aku okeh bro...tenkiu

    ReplyDelete
  17. @ahmad hafis rashidee
    kat mana Obe persenda kiamat tu? Pueh aku baca kat tulisan entry dia..tak da pulak...ke kau nak kata dia ambik gambar tu?Ke... theme ni dia punya ide? Sebenarnya kelakuan kau yg aneh. Tak caya baca komen kat sini...baru boleh rasa betapa anehnya kau.
    ps: Aku benci fat Obe. but this MoFu is innocent this time. Kau yg lebey2. Dah2 x yah counter. Kau pelik.

    ReplyDelete
  18. Anon 00:40

    haha gotcha!

    aku dah agak mesti ada yang terkena punya. kah kah kah anon 00:40 kau boleh pergi jilat puting mak kau sebab dah terlalu serius.

    hahahahahahahahha.

    ReplyDelete
  19. boooo anon 00:40

    ReplyDelete
  20. hahaha ahmad hafis rashidee so keling..mula2 komen mcm alim..last2 skali suruh isap puting..noob fuc* people.

    Kalau obe yg design kalender ni takpe la ko nak kate dia persenda kiamat. Letak komen ko kat wep page air setan ni la nakharoommmm

    ReplyDelete
  21. kah kah kah...
    bce komen lg best dr bce entry nie...
    sbb tuh aku suke...

    ReplyDelete
  22. aku mencintainya dgn sepenuh jiwa dan ragaku..tetapi malangnya dia telah menduakan cintaku yang suci ini...ini membuatkan aku tidak percayakan cinta..tetapi aku masih mengingati saat2 gembira bersamanya..aku bagaikan ingin kembali ke waktu itu...tetapi perkara itu akan membuatkan aku lebih sedih...kini aku kesepian...

    ReplyDelete
  23. ye lagi kewl kalau awak bogel hazirah kasimon pokemon!

    ReplyDelete
  24. abaikan saja komen atas ni hazirah kasimon...awak bogel tak cool..buruk, huduh dan tidak menutup aurat...rasa nak temuntah kalau tgk...lagipun awak tidak berbadan menarik macam milla jovovich...

    ReplyDelete
  25. cis...anon 11:01, berani ko kata kalau hazirah bogel nampak buruk....hei hazirah, ko pegi bogel sekarang,buktikan body ko tak seburuk/huduh yg disangka

    ReplyDelete
  26. Maksud gambar2 diatas ialah; sebelum dunia berakhir (kiamat) mesti kena seronok2 toggang arak dulu sepuas2 -dapat melupakan kerisauan tentang bencana2 bakal menimpa....

    Bila dah 'kojol' nanti takkan dapat minum lagi sebab semua masuk neraka!

    Ha ha ha...Syaitan ketawa.

    ReplyDelete
  27. undian telah sepakat mengatakan bahawah hazirah layak berbogel.

    mohon bogel cik hazirah pokemon.

    ReplyDelete
  28. Yahudi telah berjaya mempengaruhi dunia dan mainkan kepala org2 Barat supaya bencikan umat dan agama Islam.

    http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2011&dt=1116&pub=Utusan_Malaysia&sec=Luar_Negara&pg=lu_03.htm

    ReplyDelete
  29. Milla Jovovich IS APOCALYPSE

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails