Wednesday, 30 November 2011

Serius Fakta - Benda Paling Emo Tentang Gaming Era 90-an


Damn it's true!

All I can say is....... shit!......



Laporan asal Izi

42 comments:

  1. haha...betullah tu..

    lepas tu tak pernah main semua game tuh..haha~

    ReplyDelete
  2. Haram betul, game yang betul cume ade 2~3 je.Yang lain semua same je.

    ReplyDelete
  3. penipuan besar time 90an. lol

    ReplyDelete
  4. hahaha teringat betul bila tengok benda alah ni. =)

    ReplyDelete
  5. game tape, sangat legend, recently downloaded game contra, ley main kat laptop

    ReplyDelete
  6. Fuuuuuuuck.....just 2-3 games, repeated again and again.

    But still, sometimes you can start mario at different levels. Or have 99 lives in Battle City. Really, 999999 in 1 is a box of chocolates.

    ReplyDelete
  7. Jika lihat dengan teliti, ada unsur2 simbol illuminati pada gambar diatas,KD 6187 ialah kod rahsia gerakan freemason antarabangsa..rahsia tentang kod ini telah didedahkan oleh ahli fremason yg belot.Kod itu bermaksud (gay dan lesbian harus diberikan hak sama rata).Dengan penyebaran gambar ini ia boleh menggalakkan berlakunya maksiat dan zina..


    mohon sebarkan,selamatkan akidah umat


    Spyman

    ReplyDelete
  8. sikit2 freemason.. jalan dahhhhh.. bosan aku ngan maleissss.........

    ReplyDelete
  9. Sikit-sikit freemason. Abah kau!

    ReplyDelete
  10. comment haters aju boleh terima lagi, komen iluminati ni memang bodoh gile.
    :facepalm:

    ReplyDelete
  11. @Anon 30 November 2011 00:26
    terima kasih kerana peringatan.
    rupa-rupanya minda kita telah diracuni dengan unsur-unsur illuminati dan freemason sejak kecil

    mohon izin share!

    /t

    ReplyDelete
  12. Betapa liciknya gerakan fremason nih menjhanamkan pemikiran seawal kita masih kanak kanak lagi..kita seharusnya alert terhadap sebarang produk keluaran barat...boikot barangan keluaran belanda dan amerika...

    ReplyDelete
  13. Yang benar hanyalah brick game tetris...benar2 ada lebih999 mode..apakah?999 terbalik kan 666???

    Apakah???pergi mampus sama freemason kau

    ReplyDelete
  14. @Anon 30 November 2011 00:26 ni menganjing,tp ramai yg bangang.

    ReplyDelete
  15. Anti Illuminatus30 November 2011 02:24

    baguslah ramai yg dah mula sedar dengan propaganda illuminatus yahudi laknatullah ini.

    Jika dilihat imej di sebelah kiri pada tape berkenaan ada sebuah bangunan dan jika anda rajin google anda akan dapati bahawa bangunan itu merupakan bangunan freemantona divicesius yg merupakan bangunan terawal freemason di mana ahli2nya mengadakan parti bogel dan seks sonsang di dalamnya

    ReplyDelete
  16. WAKLUUUU FREEMASOON!!!!

    ReplyDelete
  17. Haha..semua komen illuminati dan freemason adalah anon yang sama..causing butthurt to the emo..
    trolllolol

    illuminium aloy

    ReplyDelete
  18. agenda illuminati dan freemaon telah mnyelinap ke dalm permainan kanak2 dari zaman 90an g......oh shit/111 zaman aku tu!!! madafakka pnye illuminati n freemasong...so mari kita pastikan yg anak2 kita main ps3/psp sahaja....

    mohon share untk kebaikan bersama....ahahahahahahah

    ReplyDelete
  19. Cis, rupanya game ni agenda freemason illuminati.. aku baru tau!! Taubat nasuha bro taubat bro..

    ReplyDelete
  20. ko taubat ke tau buat.....hehehehe..bek2 bro illuminati n freemasong sdang berada dimana2...hahahhaha

    ReplyDelete
  21. kebetolan je tu, xder kene mengena gan freemanson jadah, meleis oh meleis, dasar pemalas. dulu gemes x bnyk so wat la mnipu kekonon ada 100 games la 999 games la ape la, base la bab duit, and games yang dalam pic kat atas ni bukan buatan amerika , tapi jepun , aku x pasti sama ada SNES or FAMICAOM nyer console kos dia lebih kurang je.dulu nyer konsole sega amerika nye.

    ReplyDelete
  22. Game Super Mario - popular 80 - 90 an
    Game Counter-Strike - popular th 2000
    Game Angry Birds - 2010 hingga kini

    Ini semua taktik2 / agenda Yahudi dan freemason untuk melalaikan kanak2 Islam dari mengingati Allah (sembahyang)...Hati-hati lah.
    Semua games itu dicipta untuk orang2 bukan Islam kerana mereka2 itu tidak sembahyang 5 kali sehari...Faham!

    ReplyDelete
  23. hahahahaha....kena troll ngan komen illuminati.hahahah

    ReplyDelete
  24. didunia mmg bnyak tmpat melalai kan, terserah kite sebagai hmba nya ikut suruhan nya,

    games ni lain2 org wat la bai xder kene mengena freemanson bodoh tu.

    plus tape games kat atas ni tahun 2000 ke atas kos gambo "mario super sunshine" ada belah kiri tu games dari "game cube(nintendo)"

    meleis anon:
    mario = jepun
    counter strike - america
    angry birds = luper negara mane

    ReplyDelete
  25. Anynomous...illuminati your auntie... dia orang buat game tu sebab dia orang pandai buat programming komputer dan nak buat duit dari computer game yang dijual. Tak caya tanya Jepun. Dulu kecoh pasal maksud 'Pokemon' katanya bermaksud anak Firaunlah, anak tuhan khamunrha lah. Tak kan tak faham, Pokemon tu, maksudnya Pocket-Monster, Digimon tu maksudnya Digital Monster.

    Apapun, kita harus berhati-hati dan seterusnya menunaikan kewajipan, sholat 5 waktu dan sebagainya sebagai Muslim. Jangan dok kecoh pasal illuminati sana sini tapi sholat pun rongak.

    ReplyDelete
  26. gooooooddd...let the butthurt flows in you my young padawan...

    ReplyDelete
  27. Setiap post ader jer Freemason lah, illuminati lah, penat nak baca!! Sudah2 ler tu, tak elok bazirkan masa mengkaji freemason illiminati nih.. iktikaf dalam masjid lagi ada faedah..

    ReplyDelete
  28. tahukah anda?

    anda telah di troll

    ini mmg agenda freemason

    kah kah kah

    ReplyDelete
  29. betul ke? ini termasuk agenda freemason?

    mohon share.

    ReplyDelete
  30. hahahaha....

    MuhyO winnnn....

    ReplyDelete
  31. seingat aku org tak panggil bende ni tape..org panggil cartridge

    ReplyDelete
  32. hmm tp bahase pasor nyer org panggey tape gak walopon menatang ni cartridge

    ReplyDelete
  33. pedulik ape freemason.. mase kecik bukan tau pun tu kod ape.. yang aku tau main game

    ReplyDelete
  34. kepada yg rasa bijak pandai sgt pasal freemason tuh tlg jgn buat fitnah ye.....jgn sampai ko pulak yg murtad pasal fitnah mende nih.....

    ReplyDelete
  35. Cuba korang tengok mario pakai songkok... die nak pi masjid tuh.. masjid Cordova kat Spanyol takkan x tau? Yg awek dok aim pistol tuh tgh tembak APV yg dok nembak dier. Lastly yg naik unta/kuda tu nak pi hijrah...
    Mane ade simbol illuminati.
    BTW Dr.Mario blue capsule = viagra

    ReplyDelete
  36. huh komen aku di delete?? why?

    ReplyDelete
  37. komeng hang ngarot sgt kot muhyO...

    ReplyDelete
  38. Game Super Mario - popular 80 - 90 an
    Game Counter-Strike - popular th 2000
    Game Angry Birds - 2010 hingga kini

    Ini semua taktik2 / agenda Yahudi dan freemason untuk melalaikan kanak2 Islam dari mengingati Allah (sembahyang)...Hati-hati lah.
    Semua games itu dicipta untuk orang2 bukan Islam kerana mereka2 itu tidak sembahyang 5 kali sehari...Faham!

    ReplyDelete
  39. teringat ngan rindu plak nak men game Double Dragon ngan castlevania...battle city (game keta kebal) pon layan...slalu men game ni ngan anak jiran cina sebelah rumah aku..da lama x jmpa dia its an ol time story 20yr ago...hahahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails