Tuesday, 15 November 2011

Serius Bodoh - #KLTUAssholes of The Week #2


Moar Fucktards






21 comments:

  1. good enough reason to jam yourself into a stuffed komuter. at least stupidity there is less apparent

    ReplyDelete
  2. I just pooped a long turd #kltu

    ReplyDelete
  3. you use and abuse, blogserius name and shame.

    ReplyDelete
  4. Ah.. lega lepas berak, taik saya yang sebesar lengan bergerak lancar setelah di "flush" memasuki lubang jamban. #kltu

    ReplyDelete
  5. kletak kletu brb

    ReplyDelete
  6. UNGGH....SO TIGHT...... #KLTU

    REFORMASI! #KLTU

    Saye ingin mengucapkan selamat ari jadi kepada kucing saya, Jenet jeksen #KLTU

    ReplyDelete
  7. @Misz_Clara yang atas sekali tuh memang wanted muka dia kat kltu.. Aku block teruih dia ni.. Please misz clara clorox ke apa benda lagi ka, jangan la nak juai murah kat kltu. Menyampah orang menengok. Ang buat twitter nak tweet memang wajib ada #kltu ka? skghafbgaiyhwfkabjdgjlabfakb!!!!

    ReplyDelete
  8. TESTIMONI : Semenjak sy minum air Hai-O, otak sy semakin cekap mencari laluan yg tidak sesak. #kltu

    ReplyDelete
  9. dumb shit..fuckin shit...suddenly bullshit...!!!

    ReplyDelete
  10. kalau obebabi ni x post kat sini x makin teruk kot kltu.babi obe ni

    ReplyDelete
  11. err...korang..per bnde kltu kltb nie..sori la aku nie lmbab sket...

    ReplyDelete
  12. kucingku chaha berumur 9 bulan sudah beranak..giler muda2 dh gatal sial..
    ibu chaha iaitu comot sudah jadi nenek..comot berusia 3tahun..#KLTU

    ReplyDelete
  13. anon 12:04
    kucing mmg gatal, kenala pandai asingkn.

    ReplyDelete
  14. kltu klrb tu apa???? explain la

    ReplyDelete
  15. Klrb kuala lumpur road block

    ReplyDelete
  16. anon 21:43 tak layan twitter? keh3. xD

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails