Saturday, 12 November 2011

Serius WTF : Lelaki Selamatkan Wanita Dari Dirogol : Dituduh Kaki Skodeng Pula (8 Gambar)


Damn......

Anda masih ingat dengan kes Yue Yue? Anak kecil yang digilis dua kali tapi tak seorang pun datang membantu. Ruangan komen entry tersebut sangat laku dengan ratusan komen.

Today ada satu lagi kes yang WTF berlaku di Guangzhou, China. Seorang lelaki bernama Xiao Huang ditahan pihak polis selepas menyelamatkan seorang wanita dari dirogol. Beliau dituduh sebagai mat skodeng pula selepas meyelamtkan nyawa Zeng Li yang juga merupakan jiran beliau. Dalam kejadian 3 November lepas Zeng Li dirompak sebelum cuba dirogol oleh seorang lelaki (berbaju gelap dalam gambar dibawah) yang menyamar mahu menyewa bilik kosong didalam rumanya. Beliau diserang dan cuba dirogol. Xiao Huang, jiran kepada Zeng Li menyedari sesuatu yang aneh tentang rumah Zeng Li hari itu. menurut beliau selalunya pada waktu petang tingkap bilik Zeng Li terbuka. Beliau melakukan siasatan dan ternampak Zeng Li dalam keadaan bogel dan berdarah diatas katil. Beliau nampak ini semua selepas mengintai melalui lubang udara rumah Zeng Li

Xioa Huang kemudian menyuruh jiran lain menalefon polis sementara beliau memanggil ahli jawatankuasa penduduk untuk mengepong rumah. Si perompak berjaya ditangkap dan Zeng Li terselamat dari dirogol.

Seorang jiran Zeng Li kemudian memberitahu polis Zeng Li kerap memberitahu beliau yang dia sering diskodeng. Selepas diselamatkan Zeng Li berkata muka mat skodeng itu sama macam muka Xioa Huang. Xiao Huang kini ditahan polis tetapi tak ngaku dia mat skodeng.

Bantu salah tak bantu salah....... kesian!





Laporan asal ChinaSmack

49 comments:

  1. 3rd..hahaha..asal darah2? die kne pukol ke

    ReplyDelete
  2. wafak...damn law....damn people...damn plc...

    ReplyDelete
  3. apsal bodoh sgt!? bkn nk ckp thanks ke apa

    ReplyDelete
  4. TIL China is so fucked up

    ReplyDelete
  5. Kiranya kes ni memang kena gak aa ngan kes langgar budak tu..

    Kalau tolong nanti dipersalahkan gak, kalau tak tolong, rasa bersalah dalam hati nanti...

    ReplyDelete
  6. weh asal berdarah :? period ke ? O.O

    ReplyDelete
  7. fap! fap! fap! 2nd last pic spenda takdak

    ReplyDelete
  8. aku rasa betul laki ni selalu sk0deng perempuan tu.cuma satu hari, jadilah camni.dia nak selamatkan perempuan tu, terjun dalam lubang yang dia gali sendiri..

    aduhai. macam dalam komik dah..

    atleast dia x meng'ayam'

    ReplyDelete
  9. bangang gila sapa yang tanye kenape berdarah. sapa yang cakap period lagi bodoh. berdarah sebab melawan balik la. tu pun tak boleh fikir? bapak teruk level kebodohan ko

    ReplyDelete
  10. macam ni le gamaknye kalau orang DAP komunis memerintah... undang2 macam tahi... kihkihkih...

    ReplyDelete
  11. Asal nak salahkan undang-undang pulak? kalau betul lah dia kaki skodeng memang patut kena tangkap pun.

    ReplyDelete
  12. hm...x bolehka maafkan aje lelaki yg tolong dia tu sekalipun memang betul dia kaki sekodeng? mana pergi sifat kenang budi mereka?

    kalau macam ni masyarakat china, memang patut pun xde sapa yang nak tolong orang lain wpun dia seorang budak yang ditimpa kesusahan. biarkan saja org susah tu mati asalkan good samaritan tak susah kemudian, betul x?

    china...mereka masih tak berubah.

    ReplyDelete
  13. dozoyoroshiku..12 November 2011 21:19

    Kat china, nak tolong pun kne pikir 18 juta trillion kali..

    ReplyDelete
  14. sepatutnya tutuplah bahagian bawah wanita tu dgn kain atau teddy bear tu sebelum mengambil gambar atau melepaskan ikatan ditangannya. polis dan jiran2 yg membantu tu blh dikatakan skodeng jugalah tu....

    ReplyDelete
  15. ni laa dia, negara yang diterajui chingchongnipnongnongians. Samada kiasu atau xde ethic bodoh bengap.

    Takut aku malaysia jadi cani karang

    ReplyDelete
  16. WE NEED MORE NAKED PICTURE!!!

    ReplyDelete
  17. pmpuan tue patut bersyukur mat skodeng tue slalu skodeng dye.. kalu mat skodeng tue ta skodeng dye mesti da mampos kne lnyk ngan progol tue.. bodo pnye pmpuan.

    ReplyDelete
  18. Eleh.. Skodeng pun bukannya nampak apa.. Standard chinadoll, bulu tebal.. Hehehe..

    ReplyDelete
  19. Tilam tak bukak plastic cover, pastu lapik tikar mengkuang lagi? Apsal tak simpan je katil & tilam tu dalam almari je terus..

    ReplyDelete
  20. membuatkan aku takot nak pi china weiii! mane la tau aku dirompak ker, diserang ke..

    memang la nasib tu kita tak tau, tp kalo dah ada undang2 tak leh nak tolong org, lg takot jadinyer.

    ReplyDelete
  21. nasib baik kita berada di negara demokrazi kalau kat negara komunis macam ni la kita akan jadi

    ReplyDelete
  22. ah mana2 pun sama.
    ada satu kisah dulu, ada sorg good samaritan tolong tolak seorang invalid naik wheelchair yg macam susah nak bergerak. tengah2 bergerak sekali tayar wheelchair tersadung halangan. tergolek, concussion, mati.
    pastu family si mati gi saman pulak good samaritan tu. haiyaaa...

    p.s. ada kemungkinan j yg sekodeng tu si pencuri sendiri...

    ReplyDelete
  23. slow talk tak pun kawin je ngan mamat skodeng tu. at least dia skodeng je. saya juga akan skodeng jika berpeluang. tetapi tidak la ke tahap mahu merogol...eh... I termengaku pulak

    ReplyDelete
  24. Gosh,what kind of world had human created?

    ReplyDelete
  25. tu lah makan babi lagi... budus cam babs.
    pungkok pepes

    ReplyDelete
  26. aku sokong anaon 22:15...dah la bodoh tilam tak bukak plastik cover lepas tu lapik tikar mengkuang lepas tu disalahkannya si skodeng tu pulak...si skodeng tu aku agak nak bagitau..jual la tilam tu kat aku...baik kau tidur atas tikar mengkuang ja..

    ReplyDelete
  27. Bodohnya cina Babi ....

    ReplyDelete
  28. happy ending apa, perogol kene tangkap.

    bukan mangsa rogol kene sebat 12 kali, perogol bebas sebab tak cukup 4 saksi.

    CHINA BOLEH.

    kah kah kah kah.

    ReplyDelete
  29. aku benci la dengan soalan bodo sapa yang tanya tu darah apa? itu mesti la darah pecah dara...perempuan yang virgin bila kena penetration buat kali pertama akan keluar darah..tu pun tak bleh fikir ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg la...tp darah dara xkn la smp pnuh ats lantai cmtu! klu gtu sume ppn tkut nk kwen..ko tu yg bodohnye!

      Delete
  30. tak sempat rogol kan? so darah tu maybe kesan kena pukul kot. tp macam banyak je kesan kt lantai

    ReplyDelete
  31. 'Si perompak berjaya ditangkap dan Zeng Li terselamat dari dirogol'

    aku x tahu sapa yang bodo skarang...apa maksud rogol tu sbenarnya...dah terang2 tertulis yang dia x kena rogol lagi,,so macam mana darah dara tu nak kluar...sbb tu org tny psl darah..bangang...

    ReplyDelete
  32. logiknya maybe berlaku pergelutan

    so ada la darah

    kalau di perhatikan

    lebih logik sekiranya gamabr tersebut di lihat dari bawah ke atas

    perhatikan si mangsa memakai baju hijau

    tangan mangsa ada kesan luka berkemungkinan di ikat dengan kasar


    aku baca dari chinasmack.com pun macam sadis..damn

    ReplyDelete
  33. y mencarut2 n maki hamun dlm ruangan komen nie mmg pndai..ltak nama sndiri la..u chicks got no balls..

    pondan akan sntiasa jadi pondan..forever pondan

    ReplyDelete
  34. persoalan,mana dtg darah banyak2?kelar pergelangan?

    ReplyDelete
  35. barangkali pergeseran dan pergelutan punca pendarahan

    ReplyDelete
  36. adoi.
    aku lg xfhm persoalan drh dtg dr pecah dara.
    HORROR!!!!!!!!!!!!!!
    siyes aku xtaw la mcmane keadaan mlm ptama korang2, mesti lantai, katil penuh drh mcmni kan?
    gile2...
    penat, jenuh nk basuh esok pagi neh..haha
    *stoopid.

    ReplyDelete
  37. entah2 yg selalu skodeng tu ialah si perompak / perogol-tidak-berjaya tersebut...

    ReplyDelete
  38. gila korang darah pecah dara bnyak camtuh.... pakai la logik akal skit kalu nak bcakap... aparaaa...

    sepit

    ReplyDelete
  39. darah tu banyak sebab perogol tu tumbuk muka pompuan tu sampai bersembur gigi,muka dia hodoh xde duit nak buat face reconstruction so dia tuduh lelaki yang selamatkan dia,dapat la duit gantirugi sikit.
    problem?

    ReplyDelete
  40. @mr porn, u yg stupid agaknye..mane thu darah period ke?who nows?nak kate drh dara xdela byk tu kan. i think betol la brlaku tmbuk menumbuk, pgelutan n dats y darah tu kluar.dats it

    ReplyDelete
  41. SEBAB TU ORANG CINA MALAYSIA TAK MAHU BALIK NEGARA CHINA..HAHA

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails