Wednesday, 9 November 2011

Serius Bodoh - #KLTUAssholes of The Week #1


Fuck Youse!

#KLTU ialah hashtag yang digunakan bagi mengupdate situasi trafik di Twitter. Tapi banyak beto; fucking assholes yang salah guna pasal mereka bebal tungkik. This will be a regular feature. NAME AND SHAME these fucktards



36 comments:

  1. bangsat punya obe, benda kecik camni pun kau nak malukan diorang

    bodoh tak professional

    ReplyDelete
  2. Sejak bila Obe professional...?
    Woi dol, kalau dah bangsat tu bangsat gak... lu mana maw larik kichi?

    ReplyDelete
  3. @bam_reel pun termasuk sekali? hahahahhaa

    ReplyDelete
  4. ahhh finally hall of shame buat manusia2 macam ni.. nak update score bola pun guna kltu klrb. mmg takdak akai

    ReplyDelete
  5. Org yg buat hashtag utk dijadikan mainan tu ape? Baik ke? Tak professional jugak. Nah, hashtag sesuai utk anon tu! #TeraseKe

    ReplyDelete
  6. padan muka padan muka bodoh hahahahaha attention seeker

    ReplyDelete
  7. obe.. melayu kah ko? dan pasti ko Islamkan? so... jgn lah malukan kaum dan agama ko dgn perkara yg remeh mcm ni.. buat ape memalukan org.. nanti 1 hr klu dibuka aib ko... ko baru tepuk dahi.. sekian. nasihat je...

    ReplyDelete
  8. who makes the rules in twitter?
    even real rules is broken
    obe you twitter popo?

    ReplyDelete
  9. pengajaran: jangan buat benda bahalol publicly. yg korang tukang bela ni, macam la mesej tu sembunyi2 takder orang tau. Bukak aib apa semua. ingat mesej tu antara 2 orang aje ke...privacy invasion ke? dol.

    ReplyDelete
  10. oh wai another way to gain pofularity! i so jelly these pepole. u guys are geniuz.. i wang abam obe blog about me too

    brb~ abusing kltu klrb hashtag

    ReplyDelete
  11. Benda kecik pon nak kecoh. Twitter dia lagi lah. Cuma kami malas kecoh jek.

    ReplyDelete
  12. bgusss..wat slalu..tuk ajar org2 yg bangang neh~xpaham bahase kot~~

    ReplyDelete
  13. benda kecik lu orang kata!!!???

    ni semua income buat obe ni lah lu tau tak...

    I predict 30+ comments for this entry

    LOL

    ReplyDelete
  14. anonymous kalau tak suka baca jangan datang blog. SERIUS !!

    ReplyDelete
  15. err aku tak faham sungguh dunia twitter ini..

    ReplyDelete
  16. hahaha terima kasih obe

    ReplyDelete
  17. ni lah orang malaysia, benda yang patutnya boleh bagi life kita convenient, ade je la yang buta sengal pegi rosakkan dia. cuba bayangkan kalau negara kita tiba tiba ditimpa emergency or natural disaster mcm kat japan- EQ, typhoon, etc.

    do u know that twitter plays a great role in information sharing during that emergency period in japan ? siap ada system yg linkkan orang ke satu website penuh dgn hashtag a variety of topics during that time as a provision of information so that people will know what to do and how to react.

    tolonglah bijak dalam menggunakan sesuatu teknologi. jgn igt nak melagha je, sampai bila bila kita tak leh penetrate into a mature society jadinya..

    ReplyDelete
  18. Obe ni mungkin ingat dia perfect kot, padahal his usage of vulgar words in his blog is uncalled for, especially when it can be accessed by minors.

    ReplyDelete
  19. adat le tu..setiap orang mesti pernah buat silap punye..

    ReplyDelete
  20. not benda kecik for me..its like having phone booth set up, but vandalized by irresponsible ppl..same situation..

    ReplyDelete
  21. ramai butthurt.
    byk comment.
    income obe ++.
    model ekonomi baru.
    jana pendapatan secara ajaib dengan buat orang sakit punggung.

    ReplyDelete
  22. dumb shit...suddenly bullshit..

    ReplyDelete
  23. Hahaha..lepas ni buat r 1 akaun tweet yg boleh tulis mcm tu lagi best..

    ReplyDelete
  24. So I went to search on KLTU hashtag and i found this:

    Hai. Najua Boltz dah Trending WORLDWIDE pulak. #kltu

    Trafik sesak di bahagian dada selepas melihat gambar terbaru Zarina Anjoulie di FHM Indonesia #kltu #klrb

    Ber0k betul. Dh kencing berak ✗ reti pam ke bahlol? Jgn guna tandas awam kalu ✗ reti. #MangkokHay0n kltu"

    ada minah rempit cun kat TAMAN DELIMA.TAMAN CAHAYA MASAI,JB #kltu #klrb

    I HAZ SAD.

    ReplyDelete
  25. ^hahahahaha wat

    Zarina Anjelir pusat on KLTU

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails