Tuesday, 29 November 2011

Serius LOL - Apakah Motif Kewujudan Majalah MANGGA?


Nak tahu?


Mari baca dari diskripsi laman sesawang Kumpulan Utusan sendiri....... #LMAO!

Thanks @khuzairisudar


































Laporan asal UtusanKarya


65 comments:

  1. y u no say 1st?

    ReplyDelete
  2. ok ini babi. mangga babi. mangga babi.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. media malaysia mmg hampeh dari berita politik sampai ke sukan.. yg betulnya nombor toto.

    ReplyDelete
  5. mindset masyarakat : explained.

    ReplyDelete
  6. tak mencapai obejktif yang dikatakan.
    thumbs down down down down C(;

    ReplyDelete
  7. motif yg bodoh tolol!

    ReplyDelete
  8. siyesly??? people with sheer idiocy only will believe this shit... muehehehe

    ReplyDelete
  9. fap fap fap fap fap fap hahahaha

    ReplyDelete
  10. .... membina masyarakat TERUTAMA WANITA untuk pendedahan aurat.. uUuu yeah!!

    ReplyDelete
  11. siyes editor majalah mangga ni buta..teladan jadah amenda yg ade kalo dh bersidai tepi kolam ramai2..untuk fap boleh la ade teladan..

    ReplyDelete
  12. pekerti dan teladan artis yg baik ye..pandai ye pandai ..bagusss

    ReplyDelete
  13. troll tahap dewa ni. lol. byk la membina masyarakat. kalau nak banding mangga dgn katalog Avon, baik lu baca katalog Avon. lagi kurang dosa. kah kah kah

    ReplyDelete
  14. hak2 15 tahun . wa pun xngadap majalah tu . =.='' tapi memang lawak habis ah ayat highlited tu .

    ReplyDelete
  15. jahanam masyarakat macam ni.. phailed mangga is phailed

    ReplyDelete
  16. Memang berbudi pekerti sungguh diskripsi tersebut..bukan kandungannyalah...

    ReplyDelete
  17. Anda yang tak baca mangga ini sepatutnya bangga sebab anda telah lama menyedari dan berfikir tentang pekerti selebriti yang beria-ia posing sakan tepi swimming pool dan berpakaian hampir mencecah tetek dengan tidak berperangai sedemikian. Sila tepuk untuk diri sendiri.

    ReplyDelete
  18. Mr porn penggemar tetek29 November 2011 02:19

    i like majalah mangga biarpun tak pernah beli..sebab dapat tengok lurah melayu..fuhh.. lurah melayu bai. wa cakap ko tengok macam bernafas je tetek tu.. ada tak pembaca blogserious nak promoted tetek utk tatapan pembaca?

    ReplyDelete
  19. sama macam sedara beautifulnara, blog gosip fitnah ada hati nak nasehat retis2 semua untuk beriman.

    maklumla his target demographic all religiofags nak hujan batu api kat orang sebab tak cukup muslim.

    ReplyDelete
  20. pundek betul. caya tak caya aku antara orang pertama beli Mangga 1st edition ni... dulu tagline dia "Bukan sebarang komik" ... memang majalah komik pun... foto tu boleh kat sikit gila la... Local punya artis lukis kat majalah ni...majalah last yg RIzalman lukis aku rasa...sekali tengok dalam keluarn keberapa ntah..jadi Playboy Malaysia pulak..tapi tagline tak tukar lagi time tu....skrang ni baru tukar...

    ReplyDelete
  21. mangga merupakan katalog kepada datuk2 dan vip2 untuk membuat "pemilihan"...

    ReplyDelete
  22. majalah mangga adalah salah 1 konspirasi illuminati dan freemason yg boley mnyesatkan anak2 bangsa kita.

    dari itu marilah kite posing2 tpi swiming pul pakai baju yg mnutop aurat atauppon pakey jer scuba dive suit siap gogel kalo nak posing.

    bongok pnyer zine mangga.....!!!

    ReplyDelete
  23. tempat yg sesuai gua ingat utk mangga dimangkuk ta#k

    ReplyDelete
  24. fuck MANGGA!!!! perosak masyarakat

    ReplyDelete
  25. Pe yg nak di contoh dlm majalah ni...gambar2 seme separuh bogel tak kira artis lelaki atau pompuan..dah cam majalah playboy....

    ReplyDelete
  26. agenda freemason ni.. kat malaysia dah berjaya meresap dalam jiwa pemuda pemudi..
    Agenda Freemason di Malaysia
    1. rempit
    2. menyanyi2 (AF, vokal, mentor bla2)
    3. menari2
    4. gengster
    5. fesyen ketat2 nampak tetek

    ReplyDelete
  27. Akhbar2 terbitan Kumpulan Utusan - Mingguan Malaysia, Kosmo, Magga dan terbitan NST - Harian Metro adalah alat propaganda Yahudi Zionist untuk merosakkan iman dan akhlak muda-mudi Islam dan memiliki unsur2 menyebar dakyah politik tertentu di Malaysia.

    Sudah terbukti benar lagi sahih....

    ReplyDelete
  28. ini semua adalah agenda yahudi dan konspirasi freemason berserta dajjal untuk merosakkan kemashalatan ummmah..jika diteliti biasanya ada 3 gambar gadis separuh telanjang hingga menampakna payudaranya..jika 3 gadis X 2 payudara = 6 payudara
    jika 6 X (111=3 gadis)=666!!!! ini adalah sebenarnya konspirasii al masih dajjal untuk menyesatkan umat.sila sebarkan komen ini jika anda sayangkan 6 buah dada itu.

    ReplyDelete
  29. membina masyarakat yang suka fap fap fap

    ReplyDelete
  30. au pon nk ikut jgk la..
    ini suma adalah konspirasi terancang kaum2 y di laknat..
    berhati2 la anak MeLOLyu ku..
    jauhkn diri dari agnda2 halus ini..
    'MANGGA' dlm bahasa transkrip hebrew adalah bermksud kami sembah tetek
    jd sb tuh..byk tetek2 y dipertontonkn dlm mjlah tuh..
    manakala 'JUWIE' plk bermksud saya pondan tua.
    sedarlah suma jgn terleka lagi...
    Sila sebarkan ke 10 blog laen klu tidak mak korang akan mogok xmo masak selama 10 ari...

    ReplyDelete
  31. amongs kawan2 aku gelarkan majalah mangga ni 'majalah tetek' sebab suka sgt soh artis post bagi nampak lurah..hahahaha fap! fap! fab!

    ReplyDelete
  32. mangga makes me jizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

    ReplyDelete
  33. utusang never fail to amuse me. hahahahha

    ReplyDelete
  34. sebutan MANGGA juga adalah sebutan ejaan 'manga' yg bermaksud komik Jepun. Wa suka manga, tp takla fanatik sngt. bila wa ckp wa suke baca manga, dorang ingat wa suka baca MANGGA malaysia tu. errrkkk

    MANGGA juga adalah brand kain pelikat.

    wassalam.

    ReplyDelete
  35. Reason paling WTF yang aku pernah baca....

    ReplyDelete
  36. Playboy tempatan !

    ReplyDelete
  37. rrrizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

    ReplyDelete
  38. murni ape, pakaian artis mcm hantu, itu murni?? kepale bangang punye editor magga

    ReplyDelete
  39. "Ane, mintak manga satu!"

    "Nah, ini majalah Mangga."

    "Eh, kenapa takde naruto....semua gambar perempuan seksi...ape ni ane..."

    ReplyDelete
  40. Mangga - masam tapi manis....
    benci tapi sedap....ha ha ha

    Agen freemason dan zionist melanda media Malaysia untuk merosakkan muda mudi Islam....Hati2 dengan taktik Yahudi - menjajah pemikiran Islam.

    ReplyDelete
  41. Woww.. highlight merah itu 3D lah..!

    ReplyDelete
  42. WOI TUAN EMPUNYA BLOG! INI ZAMAN BILA PUNYA FAKTA YG KO AMBIK NE???? MAMA JUWIE PUN DH PENCEN LA BRO... 2LAH... HIDUP KALO ASYIK NK CR KESALAHN ORG JER... KNP KO X PAPARKAN APA MOTO N VISI BLOG BANGKAI KO NE??? N LG 1... KALO RS MAJALAH NE GAMPANG KN... AKU RS KO PUN ANTARA ORG YG BELI MJALAH NE GAK.. CZ RANKING MAJALAH MAGGA SEMAKIN NAIK... PAPE PUN.. SEMOGA KO TERUS HIDUP DGN DOSA2 YG BG KEUNTUNGAN KAT KO DI DUNIA NE!!

    ReplyDelete
  43. aik?!! butthurt?!

    ReplyDelete
  44. org bongok jer yg bace majalah mangga nie

    ReplyDelete
  45. geli je aku dgn majalah mangga ni, tak guna budak2 sekolah mcam aku baca majalah tak guna ni .baik aku menghadap fokus spm LOL!

    ReplyDelete
  46. majalah mangga la tempat nak tgk tetek artis2 ni...makan dalam~

    ReplyDelete
  47. Illuminati rules the world!! Manga=Mangga! Time tu fap! fap! fap! fap! Seks trololololol!

    ReplyDelete
  48. Patutnye majalah mangga ni control ckit agar remaja x rusak akhlak.
    http://bit.ly/p9n9rV

    ReplyDelete
  49. kepala bana dia la

    ReplyDelete
  50. Mangga Buah aku tau la...

    ReplyDelete
  51. wakakakak. dr MANGGA tu baik aku baca MASTIKA. (xabeh2 ngn gmbr jntan bersidai tepi kolam, or pengalaman ngeri la, cinta 1st la...sohai nye info)

    ReplyDelete
  52. memang commenter blog ni suka perkataan butthurt ke pe.?

    LATEST POST PANCUT DALAM TELINGA II | gamep01nt

    ReplyDelete
  53. ..ranking naik!!??? Itu juga bermakna semakin ramai orang2 kita yang rosak,...so itu ke yang kamu nak bangga dan pertahankan Mangga tu???

    ReplyDelete
  54. mangga sux!Photoshoot always dekat pool..meniarap nampak tetek..pakai skirt pndek..dr aku kecik smpai besar tu je motif nye..mesej utk masyarakat??WTF!

    ReplyDelete
  55. editor mangga merupakan ajen yahudi zion dan masonic untuk menyesatkan masyarakat timur terutamanya malaysia untuk tidak terus hidup dalam kesantunan dan mengingati perintah tuhan yang esa... والله أعلم

    ReplyDelete
  56. majalah playboy versi Malaysia....macam mana kerajaan boleh luluskan lesen majalah lucah ni.....kalau kata bangang nanti marah pulak..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails