Sunday, 6 November 2011

T Shirt Hari Ini #24 - T-Shirt Yang Syaria Compliant (8 Gambar)


Serbanistas Approved.

Rekaan t-shirt yang pasti digemari Ana Muslim






Laporan asal Zazzle

32 comments:

  1. Sungguh ironik bila t-shirt bertulis "hijab" bukan sahaja lengan pendek malah diletakkan betul-betul di paras buah dada.

    ReplyDelete
  2. Kasawari Sengal7 November 2011 07:02

    straighten you saf is a good one..

    ReplyDelete
  3. pak serbnanista7 November 2011 07:12

    PRAY itu adalah tulisan yahudi!!!freemason!

    ReplyDelete
  4. Satu lagi agenda yahudi...

    ReplyDelete
  5. suka yg straigthen ur saf. boleh buat pegi solat jemaah, skurang2nya taklah org belakang nampak baju yg mesej bukan2.

    ReplyDelete
  6. t-shirt konsep camni ada kat website brotherhood arts, cantik2 design die..

    ReplyDelete
  7. tshirt "hijab": not sure if irony or just trolling

    ReplyDelete
  8. 2nd pic....

    its that Dave Ghorl's chin...??

    ReplyDelete
  9. is it appropriate to put the word muhammad on t-shirt ? hijab is ironic. lol

    ReplyDelete
  10. jangan cerita ana muslim sahaja...ana yahudi, ana kristian, ananda krishnan pun suka pada t-shirt ni. mana nak beli? boleh saya rekemen pada semua serbanistas...

    ReplyDelete
  11. hijab short sleeve on a women display? lolol

    ReplyDelete
  12. Bila ko nak insaf ni obe??
    Asyik nk troll agama je..

    ReplyDelete
  13. t shirt hijab tu mungkin something to show that other religion girls show their support kpd wanita berhijab

    think positive man, tu pun nak melatah

    ReplyDelete
  14. Jgn sampai Allah troll ko balik.jangan ko x sempat kawin next year.

    ReplyDelete
  15. Jgn sampai Allah troll ko balik.jangan ko x sempat kawin next year. (hahaha! mmg terbaik komen ni!! padan muke obe!!)

    ReplyDelete
  16. bkn ke xelok ade tulisan Muhammad or Allah pada tshirt...sbb nnti kite pkai baju tu masok tandas,xelok la sbb kite xmnjage kesuciannye kn...

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. Allah troll orang ko cakap, ko ni syaitan ke iblis.

    ReplyDelete
  19. Apsal ko ni macam pukimak ha obe??mak bapak ko tak ajar ko jage sensitiviti org ker??

    ReplyDelete
  20. straighten your saf's great..ramai tak suka rapat2 saf,nak duduk dekat kipas punya pasal... just that hijab one kinda dumb.."hijab" msg on baby t?..lol..

    ReplyDelete
  21. obe kena caci tak pasal-pasal . bukan obe pun yang print baju tu .
    pergilah kat website yang berkenaan dan buat tindakan yang mana rasa rekaan baju yang tak kena kan, barulah buat kerja namanya.

    kalau obe diam diselangi dengan senyuman ~hehehe~ , makian tu akan berbalik semula ke . . .

    ReplyDelete
  22. Banyak berkata-kata; banyak salahnya..banyak salah, banyak lah dosa..yang nyata...agenda yahudi...

    ReplyDelete
  23. apasal tweet/ post ko byk sangat perli, caci maki kat agama ko sendiri.. aq xpaham.. harap-harap ko cepat sedar obe..

    ReplyDelete
  24. cukuplah ye troll agama.. aq dah tak tahan nak dengar,.. pless obe..

    ReplyDelete
  25. @hasnida

    tak tahan dengar jangan masuk blog ni.... tu pun nk kena ajar ke?

    dah la tak reti eja aku.

    ReplyDelete
  26. Obe nak jual baju T shirt le ni, nak cari duit beli seluar dalam dia koyak. Sebab BlogSerius dah 10 tahun tak dapat hasil (duit)...Itu pasal obe dok trolling sakan...He he he

    ReplyDelete
  27. rasanya tak sesuai letak kalimah Muhammad kat tshirt.

    ReplyDelete
  28. Jgn jadi golongan munafik yg mengaku islam tapi dalam hati benci pada agama. Tee shirt ni boleh membawa fitnah pada agama. Jadi jika betul cinta pada agama pasti rasa ada yg tidak kena pada tshirt tersebut. Yg terbaik utk buat solat adalah baju yg tidak bercorak.

    ReplyDelete
  29. Baju yg ada tulisan allah dan muhammad sama sekali tidak digalakkan. Kesuciannya harus dijaga.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails