Friday, 4 November 2011

Serius Bodoh - Isteri Mati Dicekik Kerana Musnahkan Koleksi Star Wars


Nerd!

Aku seorang pengumpul model aksi. Aku ada a few patung yang aku sayang gila. A few months back I gave them away pasal I no longer need them. These days I collect mobile gadgets jeww. HUHU. Tetapi dalam kes Rickie la Touche, 30 beliau masih ada obsesi dengan patung aksi terutamanya patung aksi Star Wars. Semalam Rickie dijatuhkan hukuman penjara 12 tahun atas kesalahan membunuh isterinya Pornpilai Srisroy, 28 setelah Pornpilai merosakkan dua patung kesayangannya. Pronpillai merosakkan patung Darth Vader dan Luke Skywalker Rickie yang sudah dimiliknya sejak kecil. Pornpilai Srisroy merosakkannya kerana mahu diceraikan oleh Rickie yang dikahwininya pada tahun 2003 setelah bertemu di sebuah pub di Thailand. Pornpilai dicekik sehingga mati ketika sedang tidur. Selepas mencekik isterinya Richie melarikan diri ke rumah ibunya sebelum menceritakan apa yang berlaku.



Pengajaran disini ialah dont fuck with your man's toy collection. To some of us those things are just sacred. To Miss Mean please don't smahs my Darth Maul and Akira toy collection. Please

May the force be with you Richie. Kalau nak kena rogol dalam penjara sila guna The Force untuk melawan semula. HA HA HA



Laporan asal DM

27 comments:

  1. who the hell name Porn-pilai?

    ReplyDelete
  2. erk!!!!

    *sambil letak balik koleksi patung the marvels ke tempat asalnya*

    ReplyDelete
  3. Kembali #foreveralone... or not ? djshdshdj

    ReplyDelete
  4. PORNpilai mmg porn...RIP PORN...

    ReplyDelete
  5. this is gruesome..thts not right..why in the hell did she touches the action figure??

    ReplyDelete
  6. ler... apa benda kena rogol kat penjara pulak? Kena rogol ni, perogol especially pedobear la selalunya...dia dilindungi oleh prisoner yg juga collector yg memahami jiwanya...may force be with you.

    ReplyDelete
  7. doc bong,aku nasihatkan jgn.sbb dah bekas burung obepig ni mmg tak sedap.

    ReplyDelete
  8. bini cun...sayang...patutnye kasi pengajaran di bilik tidur lagi syok...

    ReplyDelete
  9. Death choke vader style i like

    ReplyDelete
  10. Aku show post ni kat bini aku. Lps tu aku belai2 patung pokeman tercinta aku tu... Diam2 je dia, x membebel mcm dulu lg. Trimas Obe.

    ReplyDelete
  11. haha...baru kau tau..

    ReplyDelete
  12. This guy has embraced the dark side of the force... dia cuma cekik isteri dia dari jauh jer ala2 darth vader

    ReplyDelete
  13. syial gila bodoh..bini lawa mcm tu bleh bunuh pasal patung je..ni patut kena force choke dgn lightning ni..last skali kena zap dgn lighsaber

    ReplyDelete
  14. i know that this is a sad news but i really cant help it when i saw PORNpilai... anyway, RIP

    and baby, no i wont smash your darth maul & akira toy but dont you think they're just collecting dust on your rack?

    ReplyDelete
  15. i know that this is a sad news but i really cant help it when i saw PORNpilai... anyway, RIP

    and baby, no i wont smash your darth maul & akira toy but dont you think they're just collecting dust on your rack?

    ReplyDelete
  16. this guy doing the right thing...may force be with him

    and RIP porn...there will be no porn anymore

    ReplyDelete
  17. aku x kawen lg. tp kakak ngn mak aku ska membebel psl koleksi gundam aku. apa aku buat, aku sentiasa kunci bilik bla kuar, kunci aku je yg pgang. tp bila cm tuh, diorg ingat aku ada simpan dadah plak. hadoyai

    ReplyDelete
  18. tak baik simpan patung kt umah.. tak berkat.. kalo model kereta ok lagi koooot. model miniature bangunan ke.

    aku tringin nak ade koleksi miniature. haaaha

    ReplyDelete
  19. gatal tengkok mu4 November 2011 13:21

    yeyer..
    kalau simpan porn dalam laptop takpe ker?

    ReplyDelete
  20. 12 tahun je hukuman penjara... ? hmm

    ReplyDelete
  21. porn-what the victim's name?

    ReplyDelete
  22. ahahahahahahha


    aku nak gelak rasa sadis pulak,tapi aku gelak gak

    ehem,aku pun kumpul figurine kamen rider % garo the dark makai,n aku memang sayang gile pasal rare

    tapi sampai membunuh x yah kot,boleh je beli lagi

    mamat ni patut beli real-life scale C3P0 buat wife!

    ReplyDelete
  23. sape yg post kata si porn tu cun? klu aku sanggup bunuh je sbb x cun pun..b'lmbk lg si porn yg cun kt thailand tu t'masuk si porndan...

    ReplyDelete
  24. spttnya laki dia musnahkan balik koleksi kasut2, baju isteri dia...baru adil, yg gu cekik wat pe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails