Friday, 4 November 2011

Serius WTF - Kerana Meraikan Gol Begini Dua Pemain Iran Terima Padah


In B4 Saifool

Dua orang pemain Iran digantung dari bermain dan didena USD40 000 keran melakukan aksi meraikan gol yang dikatakan "lucah dan tidak menghormati sensitiviti orang ramai". Cuba lihat sendiri apa yang dilakukan pemain ini dibawah. Adakah penggantungan serta denda munasabah? #LMAO



30 comments:

  1. hihi..korek montot kena gantung..kuikuikui.. tak tau le patut ke tak.. ingat kan ada adegan lagi lusah ke..

    ReplyDelete
  2. hahahahaha...pecah perot memalam ni obe.. cam bodo jee.. men korek2 plak..jangan korek3 cium sudah la.. hahaha

    ReplyDelete
  3. Jeles la tu tak dapat nak lompat tinggi-tinggi macam member dia..last-last guna taktik korek

    ReplyDelete
  4. Hahaha korek2..kalau aku pun geli..pelik2 je manusia skrg ni..lol

    ReplyDelete
  5. apakahh ?? orang tengok syok gembira sampai tak ingat dunia kene denda ? siak2

    ReplyDelete
  6. ini sepatutnya Serius LOL. bahahaha

    ReplyDelete
  7. Aya Aya Toy Lah4 November 2011 03:16

    THIS IS WHAT SYIAH TAUGHT THEM!

    ReplyDelete
  8. jacks..

    https://www.facebook.com/photo.php?v=283050885063021

    tipu bertaraf dewa!

    ReplyDelete
  9. bodo sial. pahal mamat yg kene korek tu kene denda gak

    ReplyDelete
  10. ini lah yg dikatakan 'lame ass'..hahah

    ReplyDelete
  11. bodoh. korek bontot.. hahaha

    ReplyDelete
  12. ha ha.... bangang! sian mangsa korek kena sekali.

    ReplyDelete
  13. Apa lucahnya macam tu...geli ada lah

    ReplyDelete
  14. smell my finger. smell it.

    ReplyDelete
  15. mangsa mengeletek macam kena renjatan letrik je masa di fingerisasikan.. Persian gay footballer!

    ReplyDelete
  16. livetelecast kot sbb tu kena gantung hahahahaha

    ReplyDelete
  17. kalo nk buat pun jgn buat public.. kan dh kenaaa. hahahaa

    ReplyDelete
  18. xde modal ke asyik copy kt you tube jew..

    ReplyDelete
  19. hahahahhahahaha hahahhahahhaha

    ReplyDelete
  20. hahaahaha.....membe yg kene korek terkejut badak tu menggeletik tu hahahahahahahahhahahahahaahahhahahaahahhaahahahah!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  21. Mana si obe dpt maklumat nie semua?
    berapa kena saman la itu la ini la
    Ke fake semata2?

    ReplyDelete
  22. alah, klu fake ke, ape ke, peduli ape kitowg, yg pntg klaka video ni, komplikated sgt ko ni la, heh

    ReplyDelete
  23. Ha'ah aq pun musykil tah2 dia nie stalker blog org len ==

    ReplyDelete
  24. http://www.youtube.com/watch?v=wMyzdqSywlk

    mamat no 13 yg kena korek tadi mengorek lak dlm goal celebration yg lain....kahkahkah...patut la dia pn kena denda...gay kot depa ni

    ReplyDelete
  25. kah100000000x

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails