Wednesday, 9 November 2011

Serius Shit - Penjarah Kubur Russia Tinggal Dengan 29 Mayat (5 Gambar)


Necro!

Anatoly Moskvin (45) seorang wartawan dan ahli sejarah hari ini ditangkap pihak polis atas kesalahan menjarah kubur dan menghina mayat (desecration of body) di Russia. Anatoly ditangkap setelah kedua orang tuanya menemui koleksi 29 mayat yang diletakkan didalam apartmen milik beliau. Kesemua 29 mayat ini dicuri oleh Anatoly dari kubur sekitar Nizhny Novgorod , 250 batu dari Moskow.



Paling bizarro kesemua mayat ini dimumiakan oleh Anatoly dan kemudian dipakaikan pelbagai pakaian macam patung mainan. Ada yang dipakaikan baju supaya kelihatan seperti teddy bear! Penangkapan beliau mengejutkan jiran beliau yang menganggap beliau sebagai seorang genius kerana mampu bercakap 13 bahasa disamping menulis beberapa buku sejarah

So now be careful guys. Sometimes genius people are insane too. In the case of Anatoly Moskvin he is genius necrophiliac!





Laporan asal DailyMail

26 comments:

  1. komen seketul2 je asl dpt no 1.. huhuu

    ReplyDelete
  2. pergh. sycho2. haha. pelik btoi obession dia.

    ReplyDelete
  3. obession??? obe ke??

    ReplyDelete
  4. maybe all he needed was a little company?

    ReplyDelete
  5. I believe, if 10 people like this exist in this world. Zombie will not exist too...

    ReplyDelete
  6. Hannibal Lecter9 November 2011 13:55

    genius is psycho is normal

    ReplyDelete
  7. uh... saiko!!!
    kita tengok mayat pun takut apatah lagi nak duduk sama satu rumah...

    ReplyDelete
  8. nak muntah!!!! saiko tahap mahadewa gaban!

    ReplyDelete
  9. aku tgk berita semalam pasal mende alah ni. cilake seram ade satu mayat tu die letak sandar kt dinding pakaian org nk main ski pastu siap ade mata pandang kamera.. babi..

    ReplyDelete
  10. ni pakar sejarah ker...pakar gle sejarah..ke gle pakar sejarah...saiko..ku..hahahahhahhaa

    ReplyDelete
  11. hai anatoly...awak pandai cakap melayu..? awak faham saya cakap?

    ReplyDelete
  12. tempat aku blaja dulu..sini mmg ramai org yg tak betol sket LOL

    ReplyDelete
  13. definition for foreveralone person..

    ReplyDelete
  14. bijak yang amat nih..

    ReplyDelete
  15. rumah berhantu siakkk~
    Word Ver: Testis.

    ReplyDelete
  16. Banyak manusia2 yang otak tak berapa betul sekarang ni....
    Jaga2, jangan kita pulak jadi tak betul sebab selalu baca trolling dalam blog Obe ni...ha ha ha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails