Wednesday, 23 November 2011

Serius Indo - Karya Fiksyen Yang Bakal Membutthurtkan Indo


Kah kah

I dunno the origin of this artwork tapi siapa yang buat aku LOLED hard je. Kah kah kah. If you the person who did this please contact me in comment section so i can properly credit. In B4 Ini curi dari 9GAG

Thanks @RoslanNazri for the tip



27 comments:

  1. ini memang...haha...

    ReplyDelete
  2. unfunny

    but yeah it has kardashian so 4 points for gryffindor

    ReplyDelete
  3. i bet its fake...lame...

    ReplyDelete
  4. bodonye anon kat ats aku neh.. x bace tajuk ke?? KARYA FIKSYEN la mangkuk ..

    ReplyDelete
  5. @Anon 23 November 2011 13:27

    Wow good one there, Sherlock-Fucking-Holmes.

    ReplyDelete
  6. hhahahahhahaa.... DP luna maya pun gambar yang masa tgh buat ngan ariel... wakakakka...

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. obepig dah jadi indogs.. LOL

    ReplyDelete
  9. F**K U malingshit!!

    ReplyDelete
  10. Anon 23/11/2011 13:27

    thanks captain obvious

    ReplyDelete
  11. This is fucking funneh.. LOL

    ReplyDelete
  12. p/s : Ariel Peterporn ngga bisa menulis balas dalam facebook itu karna tiada capaian internet di sel penjara.

    ReplyDelete
  13. aku annoyed tgk muka alepridz...hodoh dan hitam sgt...then every post kat blog ni dia ada, atas skali pulak tu...patutla ramai menyampah tgk dia...sore loser yang hodoh hitam legap..bajet cool la gambar mcm tu....pukul mak dia!

    ReplyDelete
  14. 9gag has stolen your soul

    ReplyDelete
  15. this may just be enough to start world war 3

    ReplyDelete
  16. @ Anon 23 November 2011 13:27



    http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/newsfeed/000/131/351/eb6.jpg?1318992465

    ReplyDelete
  17. Indo Bitch

    "KITA AKAN JADIKAN MALINGSIA SEBAGAI JAJAHAN TAKLUKAN INDONESIA KE 46!"

    ReplyDelete
  18. Yupe. Sure they will butthurt. Stupid indognesial.

    Interesting fact about indonesia :

    Kalah menyalak. Menang tak pernah. LoL.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails