Wednesday, 30 November 2011

Serius Hot - Bila Model Victoria Secret Move Like Jagger


Damn nice!

My only complain is........ apasal Miranda Kerr sikit sangat! BOOO

Thanks @datukhensem for the tip



18 comments:

  1. i got to fap like jagger

    ReplyDelete
  2. Obepig adalah ahli fremason,semua yang di post kat blog ni mengandungi unsur fremason..hati2 pembaca semua...gambar sampah ialah salah satu simbol gerakan illuminati..

    ReplyDelete
  3. No BOOBS?? xbest!

    ReplyDelete
  4. ini adalah agenda tersembunyi illuminati dan freemasong yg bertujuan merabunkan mata kita....jadi marilah sama2 kita pakai la sepek mate yg boley gelap kalo kene cahaye matahari...dan jgn lupe basoh kopiah yg dah berbulan x basoh tuh.....

    ReplyDelete
  5. move like stupid, keras lah der. no bubis plakk

    ReplyDelete
  6. fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap~~ Rosie uyeahh~~~

    ReplyDelete
  7. menurut hasil kajian profesor Rusia, terowong yang terdapat dalam gambar itu sebenarnya terowong yang akan membawa ke bilik rahsia bawah tanah tempat ahli-ahli fremason membuat perhimpunan tahunan meraka untuk menyesatkan umat manusia.
    - wikipedia.


    sila sebarkan kepada 10 orang atau anda akan ditimpa musibah yang berat.

    ReplyDelete
  8. Miranda kerr kena jaga Baby Flynn dia kot Obe...Tu yang tak banyak nampak muka dia dia...apa2 pun Candice Swanepoel punya lips....ARGHHHHH nak gigit.....fap...fap...fap...fap...

    ReplyDelete
  9. love Adriana Lima!!!!

    ReplyDelete
  10. Obe..Miranda Kerr ada duk kat sebelah ku ni tgh bersuap2..hahaha...

    ReplyDelete
  11. Sbb miranda is so overrated. N doutzen is way hotter than her.

    ReplyDelete
  12. I got lembu nak jage i got lembu nak jaga i got lembuuuuuuuuuu nak jage...

    ReplyDelete
  13. will download VS 2011 FS now!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails