Tuesday, 1 November 2011

Serius Fakta - Evolusi Pakaian Mandi Wanita


Edukesyen no Fappation ok!





Laporan asal Visually

29 comments:

  1. apa? ingat yang gambaq last tu pakai tutup aurat terselamat dari fap ka?

    aku tetap fap jugak!

    berkali-kali!

    ReplyDelete
  2. 1950's ftw.

    So thats how bikini got its name. LOL

    ReplyDelete
  3. Ikut nature blog ni, gambar dalam berita penuh, sentiasa mengandungi anasir lucah yg menarik. Tapi kali ini aku agak kecewa. Kerana persediaan sudah dibuat, sebelum klik laporan penuh, Fap tetap akan diteruskan juga seperti kata @mat nor kutin di atas.

    ReplyDelete
  4. 1950s swimsuit for the win..

    but seriously, koleksi swimsuit yg ada kat sini utk 2010s adalah tidak outdated. that's so 2007.. patut check dgn victoria's secret utk koleksi terkini

    ReplyDelete
  5. @mean
    tidak outdated or tidak UPDATED?

    ReplyDelete
  6. Y U NO HAVE MICROKINI???

    ReplyDelete
  7. 2012 : topless..

    ReplyDelete
  8. the 20s bikini is a bit inaccurate.

    they can call the police on you to show that much of your leg back then.

    i'm glad we don't have to go through that.

    ReplyDelete
  9. hahhaa...bodoh mcm lembu mean...nak speaking konon nak tunjuk intelektual la konon...tapi bangang dan bodoh..buat malu je woi...sedor le diri tu melayu..patut la letak gambar kucing..hik..hik..hik

    ReplyDelete
  10. global warming.. makin lama makin less kain..hahah~

    ReplyDelete
  11. Obefiend Weiland2 November 2011 at 09:05

    @Mean

    dare to watch ur language?? stupid malay wannabe english!!

    LMAO

    ReplyDelete
  12. fakap la manglish....

    ReplyDelete
  13. Tahun 2020 nanti - perempuan tak pakai apa2 semasa mandi di pantai sebab sekarang pun dah berani berbogel semasa tunjuk perasaan termasuk ketika bersukan....

    Perempuan tiada perasaan malu berbanding lelaki sekarang....ha ha

    ReplyDelete
  14. lelaki malu sebab konek nya kecik mcm
    anon 11:09. besar ibu jari jer, malu la nak bogel tunjuk kt org.

    ReplyDelete
  15. Alahai....Memang betul tu....
    Nampak sangat lelaki2 sekarang ini mempunyai maruah (sikap malu) yang amat tinggi tahap dewa...ha ha ha

    Cuba lihat laman web :

    http://www.spiegel.de/international/europe/0,1518,760697,00.html


    Malunya aku kalau aku jadi wanita / pompuan

    ReplyDelete
  16. Memang pompuan2 barat lebih teruk :perangai macam pelacur murahan.....

    Beginilah akibat jika wanita2 tak tahu malu - Setaraf anjing dan babi.

    Lelaki yang kaki merogol pun tahu juga malu nak berbogel didepan umum.

    Ha ha ha....Women Libs : FEMEN - membawa wanita ke zaman jahiliah moden - secara tidak disedari dengan bangganya mereka rela diperalatkan untuk eksploitasi seks keseronokan lelaki2 barat.

    ReplyDelete
  17. Anon 15:08, Oh im sorry, fashion too much for you dude? If you're so legitly HOLIER than those "orang barat" you wont go on about how slutty they are (since thats what a wise person would do), so you call them la kan. Puhleaseee..nak lecture people, at least they love their bodies, unlike you. i bet you live under a rock, hating things in the name of fashion cuz ur too fat to fit in those outfits. -_- NOOB. go home & suck ass man. It doesnt hurt to embrace evolution once in a fucking while.

    THUMBS UP FOR THE 1950's! :) Those are rare..

    ReplyDelete
  18. bodoh...gambar mcm tu pun nak fap....lobang bontot bodoh

    ReplyDelete
  19. Fesyen + Wanita = Dosa ( punca maksiat dan jenayah rogol )....Ha ha ha ha ha

    ReplyDelete
  20. apahal anon2 retarded? nak bashing orang pasal a single fucking word was used wrongly to express what i mean? it was not even a big deal you fucktards. get your fucking english right if you wanna correct me you fucking idiots.. kau sendiri pun bm macam mat rempit. retarded tak habis sekolah.. bodo piang.. otak berlumut tak pakai..

    ReplyDelete
  21. Woit anons

    I just fapped to the burqini pics

    WHERE IS YOUR GOD NOW

    ReplyDelete
  22. Fashion? YEAH, HIJABS ARE A FASHION NOW.

    I FIND HIJABS EXCEEDINGLY HOT







    .....whoops, I blew my load again

    ReplyDelete
  23. org skang mana pkai baju dah. haha. makin maju makin sikit kain

    LATEST POST KALAU GUA MALAS MENGUNDI JADIK APA? | gamep01nt

    ReplyDelete
  24. @mean

    sabor mean, sabor..
    biarkan aje depa tu.

    ReplyDelete
  25. mahal x agak2 swimsuit utk muslimah tu???

    ReplyDelete
  26. @azzaAziz: harga dalam 180++. usually via mail-order/blogshop/facebook online shops.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails