Wednesday, 9 November 2011

Serius Cute - Lagi Video Cara Melamar Wanita Yang Disayangi

It's gonna be a lovely Day



15 comments:

  1. Parapussssssssssssssssss!!!!

    ReplyDelete
  2. tibe2 aku terpk n tergelak, cube kalo wat cmni dlam Komuter...hahahaahhaaa...

    ReplyDelete
  3. at 2:56 you can see a glimpse of a serial suicide train bomber smiling at the camera. yeah it's gonna be a LOVELY day indeed

    ReplyDelete
  4. ah, compared to when my hubby proposed to me. "kita kawen jom?"

    I was like WTF??? I wnt proper proposal!

    ....


    Tapi kawen jugak. Hoh.

    ReplyDelete
  5. brape bnyk laaa laki tu upah org2 dalam train tu. mungkin free kot, sebab dorang tak kisah, humanity dorang mungkin hebat. kalo malaysia? heh, nak upah aje. :P kebanyakan kot.

    obe ko propose mean camner. tak tau la kalo ko ade post sini tp aku tak nampak kot.

    ReplyDelete
  6. pencinta wanita namun ku bukan buaya10 November 2011 16:57

    Kpd wanita2 di luar sana yang mengidamkan marriage proposal exciting macamni, satu soalan, klu yg lamar tu bukan lelaki yg korg suka macamana? Proposal dah gempak, tp bukan lelaki yg kita idam2kan as a husband. Macamana? haha.
    contohnya tgk kat cni:
    http://farizudarosli.blogspot.com/2011/11/marriage-proposal-rejected.html

    ReplyDelete
  7. @pencinta wanita

    tu sebab kena tau gak prangai awek, dia suka exposure tak; die selesa tak kalo pakwe die menonjolkan dirinya di public. Kalo wanita tu bukan jenis cmtu, jgn la buat cmtu. propose mase tgh dinner pn dh ok, letak cincin dlm air kalo nk tiru barat pn. Tp takyah la smpai nk on your knee. Kalo kena reject, sape malu, dua2. tp lelaki la paling malu.
    Oh nk tambah, kalo awek tu mmg lebih kepada budaya barat, tak kisah la kalo nk on your knee. But kalo tak terpengaruh dgn budaya barat, (mybe just an ordinary eastern girl), dinasihatkan takyah la nk on your knee. Maluu weeei.

    yg paling penting, kalo btul2 nk propose, kena la pastikan 100% dulu yg kita ni (pakwe) adalah lelaki yg btul2 awek kiter suka. Bukan skadar kawan tp mesra jerrrr. tu yg frust menonggeng. Kalo tak pasti, jadi jgn buat public proposal. Maluuuu. Dahla masuk TV lak tu.

    (btw, I'm a woman and I don't mengidamkan proposal 'exciting' cmni. budaya barat boleh lah. eh panjang lak. just a thought from a woman.)

    ReplyDelete
  8. camne agaknye kalo pempuan tu cakap no.. adakah ending lagu tu akan disambung jugak ke camne??? gile terpikir aku... camne nih???

    ReplyDelete
  9. hahahaha sapa suh ko pk ? btw for me is depends lah how u want to create the thing to be excited..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails