Monday, 7 November 2011

Serius Cool - Gaun Bertatah Kristal Beharga RM 1 Juta (9 Gambar)


Ini barulah Bling Bling!

Pereka pakaian Ralph and Russo menghasilkan sebuah gaun bernilai GBP 230 000 (RM 1.1 Juta) khas untuk gedung pakaian Harrod's. Gaun ini dihasilkan sempena pertunjukkan Crystal Christmas gedung tersebut. Sebanyak 150 000 batuan kristal Swarovski Elements dijahit pada pakaian dibawah. Ratusan jam dihabiskan untuk menyiapkan baju ini dan jika anda di London anda boleh melihatnya di Harrod sekarang. So go crazy Londoners!






Laporan asal Vogue

30 comments:

  1. cehhhh.. bg org yg duit dah xtau nk buat apa2.

    ReplyDelete
  2. gaun mahal pi seret kat lantai..
    buat sapu habuk..
    bagus.. -_-'

    ReplyDelete
  3. kat bawah punya labuh kat atas tak cukup kain. zzz

    ReplyDelete
  4. Best example of better in theory than in practice. Put on this dress and you wont be able to sit, walk or even talk to somebody within arm distance.

    ReplyDelete
  5. Ini bukan serius cool.tp serius bodoh.

    ReplyDelete
  6. btpe yg kt bwh tu labuh smpai meleret2 tp kat atas tbuka abes

    ReplyDelete
  7. Gila lah mcm senang nak curi jer berlian tu

    Nak tahu bagaimana mengambil tongkat ali dari tanah please go to www.muizmisri.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. eleyyy...baru SATU juta. Hebak lagi Memek punya berJUTA-JUTA.

    Awesome cutting btw - the butt and the dress. Very da classic. Kelas De Vass!

    ReplyDelete
  9. bodo nyer obe mcm babi
    aku dop wase pun mu perlu post mende2 gini..doh la dop best,
    boring serupe natang

    ReplyDelete
  10. kalu menutup aurat nak jugak ler aku beli rasanya...

    ReplyDelete
  11. Apa nih pandangan hadapan mana!!! huhu

    ReplyDelete
  12. eh bukan paling mahal memey punya ke?vera wang dgn batu mutiara rafflesia ok!kah3

    ReplyDelete
  13. http://youtu.be/weRFhrWY5Yg check this out

    ReplyDelete
  14. sesuai dipadankan dengan cincin rm24juta....saya nak tengok akak rosma pakai gaun cantik ni, tentu kelihatan menawan

    ReplyDelete
  15. hahhaha. baru sejuta. kak mah boleh bli 24 helai keskeskes

    ReplyDelete
  16. gaun berjuta2...tp stil x cukup kain nak tutop belah atas....huhuhuhuh lebey tang bawah..lantai tu aurat agaknye

    ReplyDelete
  17. dh nama pun org putih, kalau orang melayu kita yg pakai gaun mcmni, mau kena maki hamun, haha

    ReplyDelete
  18. jimbul mata besar8 November 2011 08:22

    Erin...bukak la sikit minda tu,positif sikit, kalau tak puas hati, you designlah gaun yang menutup aurat berhiaskan cincin rm24m, barulah kelass.

    ReplyDelete
  19. obe kasi tunjuk ini entry kt memey...hehehee

    ReplyDelete
  20. @Cik ERynn
    You are a sad ignorant little piece of shit. Its evident that the designer isn't a Muslim, neither is the model. The world doesn't revolve around your religion and your religion isn't the world.

    ReplyDelete
  21. Pompuan bodoh je yang akan pakai gaun mahal macam tu...
    Kalau kena culik, penjenayah akan dapat kedua2 sekali : Dapat perempuan dan harta...ha ha ha
    Bodoh, bodoh....

    ReplyDelete
  22. fuh..dpt gaun ni, aku kutip 1 1 g jual kristal tu..leh dpt gak duit..hahaha

    ReplyDelete
  23. bodoh la noob,,,nie penyapu paling mahal kat dunia lol!!!! lmao!!!

    ReplyDelete
  24. ada elemen iluminati n ahli2 freemassion..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails