Monday, 7 November 2011

Serius Klasik - Senjata Masa Hadapan Dari Mata Generasi Datuk Nenek Kita (15 Gambar)


Adakah yang menjadi realiti?

I dunno about you but i want my giant rempit tank now!








Laporan asal Retro

29 comments:

  1. freemason da create snjata nie.percayalah!!

    ReplyDelete
  2. Somebody pls use the time machine back to their time and show them starwars..

    ReplyDelete
  3. Tesla Destroyer reminds me the Soviet Union's Tesla Coil in C&C Red Alert series

    ReplyDelete
  4. anti gravitational ray??

    ReplyDelete
  5. Nikola Tesla was a Venusian. Nope, this's not a joke. Obe, do research about him.

    #asking like a bos

    ReplyDelete
  6. beyond the iamgination dah nie

    ReplyDelete
  7. Masa Depan dari kaca mata nenek moyang kita adalah PERANG??

    ReplyDelete
  8. jgn sebut datuk nenek kita...ni datuk nenek nko :P

    ReplyDelete
  9. okay.... those robots from the automatic soldier look eerily like daleks of doctor who.
    ALL HAIL THE DALEKS!!! EXTERMINATE!!!

    ReplyDelete
  10. tesla tu dah buat!!smart dooh..tapi dalam red alert lar..haha

    ReplyDelete
  11. seeing a wireless signal,mmg dah jadik kenyataan la.. hehee!

    ReplyDelete
  12. gyro electric destroyer...
    see page 666.

    hahaha.

    ReplyDelete
  13. seeing wireless signal.

    i called it television.

    ReplyDelete
  14. tebal giler buku ni...smpai 700++ pages...

    ReplyDelete
  15. Preparation of Zionis to the end of world...war..

    ReplyDelete
  16. Sebenarnya lukisan2 tersebut mempunyai maksud tertentu....
    Niat kuasa2 Barat untuk menguasai dunia dengan menipu, membunuh dan menjajah penduduk2 dinegara yang mempunyai kekayaan memang menjadi perlumbaan kuasa2 besar ketika itu dan hingga kini.
    Cuma kita yang 'rendah tamaddun' ini masih lagi terkial2 memikirkan perkara2 simbolik - masih lagi berfikiran amat bersih dan naif. Dunia Barat berfikiran 'global' untuk menguasai kekayaan dan pemikiran global dengan bantuan idea Zionist Yahudi; sedangkan kita masih lagi berfikir dengan keras untuk hidup (suvival) jauh sekali untuk menguasai dunia ini.

    ReplyDelete
  17. live simple.they dont have time to think macam kamu. they just like living good. lets stop judging and living happily

    ReplyDelete
  18. the automatic soldier tu mcm dalek yg dlm doctor who tu. o.o

    ReplyDelete
  19. Thanks.

    Suka aku tgk.

    ReplyDelete
  20. Ilimuniti ko da gila ke??? bapak ko la freemason..
    macam tarzan la komen ko...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails