Thursday, 3 November 2011

Serius Bodoh - Peminat Bieber Cacah Kaki Dengan Lirik Lagu Baby


Shit

Seorang peminat kipas susah mati Justin Bieber mencacah lirik lagu Baby pada betis beliau semata-mata untuk memenangi tiket MTV Euro Music Award. Serangkap lengkap lirik lagu ini dicacah oleh Sarah Burgoyne (24) dari Bristol. Kerana dedikasi gila ini beliau menerima sepasang tiket VIP untuk menonton idola berasal dari Kanada in beraksi ketika EMA 6 November depan, I was like why?



Laporan asal DM

31 comments:

  1. first to say that is stuped!

    ReplyDelete
  2. stupid, tapi bg kipas susah mati, ianya amat berbaloi~ tapi...haha~ kang kalau 1 masa nanti da minat artis lain pulak, cemane ??

    ReplyDelete
  3. Mmg betul2 serious bodoh. Bodoh yg amat mengalahkan tenuk liar.

    ReplyDelete
  4. bibier is the shit...admit it korang jelly ngn bibier

    ReplyDelete
  5. she will regret for the rest of her life... LOL bibir fans

    ReplyDelete
  6. nasib baik tulisan dia lawa,,dibuatnya ade satu huruf yg cacat,,terus jadi huduh! huduh sungguh!

    ReplyDelete
  7. i wonder if her boyfriend saw it masa nak berjimak, pasti turn off..

    -_-!

    ReplyDelete
  8. wow...detail gile wording dia..btw, still sucks

    ReplyDelete
  9. saye syak justin bibir ni pakai ilmu guna guna.

    ramai sangat orang jadi bangang.

    ReplyDelete
  10. kalau aku jadi tukang pencecah tatu tu, aku akan p samak tangan aku. geli syial.

    ReplyDelete
  11. aku ketepikan dulu soal bibier n lirik tu.. aku nk puji tulisan nye sangat kemas, mcm guna komputer font shial..

    ReplyDelete
  12. cacah kaki? bukan dekat tgn ke tu? fail.

    ReplyDelete
  13. 10 years from now you going to regret this and commit suicide by amputating your fucking leg

    ReplyDelete
  14. Bila dia sudah matang dia akan menyesali perbuatan ini dan sesungguhnya penyesalan itu tidak berguna lagi.

    ReplyDelete
  15. meh..rly worthless..but for a die hard fan..whatever.. btw, DAYYUM! reminds me to a Justin biebir parody song...HORNY~ HORNY~ HORNY~ OOWWWW~~~ HAHAHAHAH..:))))

    ReplyDelete
  16. Anonymous 10:27

    Pls keep ur stupidity on ur butt..

    ReplyDelete
  17. peminat tegar gundam3 November 2011 at 15:21

    yg korang rase geli tu sbb ramai yg geli kt bibir, cube kalo die pi cacah lirik MJ ke, lirik linkin park ker, kurang skit kot yg kutuknyerr

    alah, mcm la korang tak pernah ade obsessi dulu, smpai sanggup buat ape saje. mybe mcm sanggup perabis ratusan hinggit beli sumer album, singles, poster etc. kalo mane yg minat keter tu, perabis duit beli spare parts etc. cacah tatu ni kira care budak ni tersendiri lerr.

    yg penting, kalo korang muslim, tau2 sndiri ler tatu ni haram.

    woraiittt!

    ReplyDelete
  18. Congrats for having something shitty permanently tattooed on yourself..Good luck getting rid of that later..

    ReplyDelete
  19. stupid is as stupid does...

    ReplyDelete
  20. time umor 40 kompom menyesal gila babi

    ReplyDelete
  21. kesemua komen diatas ditulis oleh aku kecuali at 10:27. bodoh la kau ni.Jangan kasi malu aku....tulislah nama di lain masa.

    ReplyDelete
  22. tatu die cntik. mcm angelina jolie.she loves word as her tattoo~~ pape pun ble jd bile too fanatikk..hohoho :D

    ReplyDelete
  23. bodoh la ko anon

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails