Sunday, 20 November 2011

Serius - Pertunjukan Fesyen Perkahwinan Sama Jenis Di Argentina (8 Gambar)


LBGT

Di Argentina perkahwinan sejenis dibenarkan pihak berkuasa sejak Jun tahun lalu. Dibawah ialah pertunjukkan fesyen perkahwinan gay pertama dunia yang memaparkan gay friendly wedding dresses. Fabuolus.





Laporan asal IB


34 comments:

  1. 1stttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

    ReplyDelete
  2. holy mother jesus, imma 1st!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. ..... fook why no komen??

    ReplyDelete
  4. adussss nak gangsa pun tak bolehh

    ReplyDelete
  5. OBE THE ILLUMINATI back again with ajenda yahudi utk merosakkan anak muda melayu. Bila la Hasan Ali mau amik tindakan ni. JAKIM pun tak boleh harap. Tido je. Obe sudah2 la tu dengan ajenda yahudi laknat kau.

    ReplyDelete
  6. bila lah fashion show macam ni nak buat kat sini..aww..nak ajak abang Obe sekali la awww... Freemason make you sexy my sweet fag obe.. I love you... Muaah!! I love bad boy Illuminati ...you so sext Obe...love you...
    from your lover,
    Awang Din

    ReplyDelete
  7. O.J - Osman Jailani20 November 2011 at 02:36

    pelik laa korang ni.. cepat sngt melenting.. kadang tak pikir ke? OBE ni saje2 nak provoke korang? and dalam comment annon tu maybe OBE sendiri yang comment... huhuhuhu

    ReplyDelete
  8. cilanat obe..hilang selera aku

    ReplyDelete
  9. eeeuuuwwww,

    seksualiti merdeka versi argebrina ke nie?

    Laptop mempunyai tangan dan kaki

    ReplyDelete
  10. fabulous? More like hilarious!

    ReplyDelete
  11. What's so fabulous abt this? Mane tak melenting, it's a fucking disgrace. Serius - bangang.

    ReplyDelete
  12. Seksualiti MERDEKA!!! Obe mari kita berjuang bersama2!

    ReplyDelete
  13. fakk u obe.. olek ko pkai bju ni masa wedding ko nanti...baru la nampak perut ko ngan bju yang sendat.. jgn lupa botakkan kepala skali

    ReplyDelete
  14. ni geng yang bawak sundal sial fuking shit kt muka bumi nih...bala ni semua ni bala...

    ReplyDelete
  15. kami berdiri tegang di belakang Obe

    ReplyDelete
  16. tunggu kami abang gempabumi, abang puting beliung, abang tsunami, abang gunung berapi dan ramai lagi.. nanti kita menari sama-sama ye

    ReplyDelete
  17. penggemar2 lubang burit and tahi on dickhead...

    ReplyDelete
  18. obe dgn mean tak kawen mcm ni...tp tak tau la si mean tu jantan sebnrnya... huahaha...dorg kawen jemput pak imam yahudi dr israel to solemnise their wedding...

    ReplyDelete
  19. patut mean tu takda bontot...laki rupanya....anal la nanti ko obepig..

    ReplyDelete
  20. In after RAAAAAAAAGEEEEEEE.

    ReplyDelete
  21. n3il p4trick h4rris20 November 2011 at 21:27

    gay ni ade mcm2. ade yg nk ikot pmpuan pakai bj pmpuan etc. tu biasenye memang 'pmpuan' laa bila buat projek.

    ade gay lain lak nampak mmg gagah perkasa cm lelaki sejati, tp sayang, naluri seks nya ke laki gak. ni slalu mmg 'lelaki' bila buat projek.

    tp ade plak kapel dua2 mmg nmpak cm lelaki biase. tak minat pn nk pakai ala2 pmpuan ni, cuma nafsu je kt laki. ini mcm arrr 'fleksibel' bila buat projek. malam ni aku, malam esok ko plak.

    hah. mcm2. tp yg kesian lesbian ler. nk buat pojek kena ade guna 'toys' utk jadik 'lelaki'. hah.

    tp aku dgr england dgn canada dh legal kan bende2 cmni. jgn jdik kt malaysia, sudah.

    ReplyDelete
  22. semakin bosan la blog ko obe.gua serius ni.

    ReplyDelete
  23. apa kebabian gay ni..hhhnngggggghhhhhhhhhhhhh!!!!!!

    ReplyDelete
  24. fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap

    ......SPOOSH

    ReplyDelete
  25. u may say illuminati , but u didt know how to describes True blood ..... madefaker uolsssss

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails