Sunday, 6 November 2011

Serius LOL - Kebenaran Tentang Bendera Beberapa Negara


In b4 Indo Butthurt

Bendera Norway ialah ibu segala bendera?



27 comments:

  1. memang nipu ah sume nih.dop pandai nok cover kalu menipu niru bdera oghang.bendera tganu jugok ar hok paling biseee,paling kelah!! PETEH TGANU PETEH!!!

    ReplyDelete
  2. sokong terengganu6 November 2011 at 14:10

    PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!PETEH TGANU PETEH!!!

    ReplyDelete
  3. norway got black metal, jaga jazzist, kvelertak and troll hunter! that's why they WINRAR!

    ReplyDelete
  4. semua ini adalah propaganda freemanson yg tersembunyi.

    percayalah....

    lol

    ReplyDelete
  5. apa pulak ibu segala bendera? 5 negara tu aje...takder takder.

    btw @jenglot. Kau memang fagot. tayah mengaku pun tak pe.

    ReplyDelete
  6. haha norway gak for the win!
    buat malu je aku rasa people found of something yg aku rase cam coincidence but at the same time betul gak
    lain kali nak just twist a bit belang2 ni letak la bintang ke apa...xde la org cop negara ko bendera improvisation haha

    ReplyDelete
  7. Flag-ception - Flag within a flag

    ReplyDelete
  8. aku wase,dalam malaysia ni sex tganu ar hok paling hebat belake,takdop negeri yang paling kelah melainkang tganu..hidup tganu kitee

    ReplyDelete
  9. Haah laa~~ asal slma ni x perasan :P

    ReplyDelete
  10. Kaswadijaya Purnamaputro7 November 2011 at 00:08

    sialan lo..

    ReplyDelete
  11. fuck u org terengganu..banyak2 orang,orang ganu paling natang..haha kedah is the best broo..

    ReplyDelete
  12. hahaha~ tak perasan lak kaler bendere2 tu~ mmg sebijik~ boleh dikatakan ibu juga la bendera norway ni~

    athiest country FTW! at least atheist xde sibuk nak jadi attention whore macam penduduk negeri ISLAMIK terengganu darul IMAN!

    ReplyDelete
  13. aku dah cek dah tahun bendera negara di atas dihasilkan/diimplemenkan..hanya negara france (tahun 1794) je yg buat sblm norway (tahun 1821)..lain sume lepas norway..hu3

    ReplyDelete
  14. Dasar negara maling, mana bisa ngakuin maling!! Haha!!

    ReplyDelete
  15. bener itu donk, indonesia lah yang maling, namun tidak akan sesekalipun mengaku mereka maling~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails