Sunday, 6 November 2011

Serius Cool - Gambar HDR Dubai (20 Gambar)


Dubai Kotaraya Surreal

Dubai ialah kotaraya yang paling out of this world di dunia. In the 70's ianya hanya koloni pak arab dikelilingi padang pasir dan kini ianya dah menyerupai kota dari filem Sci Fi. Dibawah ialah siri gambar Dubai didambil secara HDR. Amazing








Laporan asal Acidcow

20 comments:

  1. setiap kali aku tengok mewah2 gini aku akan terfikir, sekali je Allah gulungkan ombak jadi tsunami, semua tu akan lenyap.

    betapa hebat manusia dan ciptaan manusia, hebat lagi Allah.

    ReplyDelete
  2. Now this is Membangun Bersama Islam

    U JELLY, PASFAGS?

    ReplyDelete
  3. umat islam bodoh, 80% bangunan2 tu semua milik kafir kapitalis.

    ReplyDelete
  4. suatu hari nanti semua kekayaan ni akan musnah jugak.

    ReplyDelete
  5. taik obe suci..

    ReplyDelete
  6. fuck off u jelly .
    dia punya hal la duit. apa lu tau,

    mesti lu cakap baik buat amal dengan duit tu. dia dah buat amal kot. org sana bukan mcm meleis kita. kalau buat amal sikit, jemput tv3.jemput rtm. lu kata riak.

    bila buat amal secara diam2, lu cakap dia membazir bila dia belanja something guna duit sendiri.

    LOL meleis.

    ReplyDelete
  7. me: *imagining 2037*
    arabs: no need to do that,Sir, its all here!

    i know a lot of project fail such as "the world" but i guess its time to spent the budget on research & development through universities where we can get more young geniuses~

    btw, nice job pak arab!

    to the jelly out there: no money no talk! muahahaha~

    ReplyDelete
  8. to anon 22:38......you said "LOL meleis" why you used there word...seriously stupid person..

    ReplyDelete
  9. sumer nih, construction nye da stop dah..island utk rumah mewah pervert pon dah nk tenggelam dah...dah lunyai dah Abu Dhabi nih

    ReplyDelete
  10. peh lawa giler

    ReplyDelete
  11. Editing HDR or diambil secara HDR? Lulz

    ReplyDelete
  12. arab guy have a big cock. i like soo much. huhuhhu.

    ReplyDelete
  13. yang paling baik..semasa Obe post gambar ni; dalam hati Obe sedar ini adalah tanda akhir sebelum kiamat...yang paling baik la...kalau sebaliknya; teruja post gambar je + kagum xsudah2....mudahkan nak buat pahala?

    ReplyDelete
  14. Teringat kehebatan Fir'aun bila kita lihat gambar2 Pyramid dan Sphinx di Mesir...Hebat dalam kezaliman.

    Agak2nya pemimpin2 Islam suka jadi terkenal dan 'hebat' macam Fir'aun. Berjoli duit hasil milik negara dgn membina bangunan hebat2 supaya nanti akan disanjung2 diseluruh dunia - walaupun yang sebenarnya mereka itu pemimpin2 yang zalim membuatkan rakyat jadi sengsara.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails