Monday, 21 November 2011

Serius Indo - Pesilat Indo Silat Gaya Penakut Menang Pingat Emas


HAHAHAH



88 comments:

  1. lolololololol

    men polis sentry tu...

    ReplyDelete
  2. indon..what do you expect from them..

    ReplyDelete
  3. sure WIN tactic...although, his balls and MAN-card was taken away that day

    ReplyDelete
  4. Mcm fucker. Aku xle byg sial nnt bola sepak msia lwn indon.

    ReplyDelete
  5. mcm nie leh menang?f**k

    ReplyDelete
  6. Siapalah indo tanpa buluh runcing.

    ReplyDelete
  7. indogs cuma berani time ramai je.

    ReplyDelete
  8. ini pun best, Penyokong Indonesia Memukul Pesilat Vietnam

    http://www.youtube.com/watch?v=mQwhgyLmT5s&feature=youtu.be

    ReplyDelete
  9. vodoh siak indon..siap coach sokong geget tu..indon sangap

    ReplyDelete
  10. http://www.antaranews.com/berita/285155/dian-kristanto-sabet-emas-pencak-silat

    "Sejak awal, pertarungan Dian Kristanto melakukan serangan dan tendangan ke arah lawannya Anothai Choopeng hingga babak ketiga.?

    Tak nampak serangan & tendangan pun...

    ReplyDelete
  11. ish akulak yg rasa malu.

    ReplyDelete
  12. Hahahahahaha bodo siakkkkk

    ReplyDelete
  13. WTF i cant brain this...oh wait its indon no wonder

    ReplyDelete
  14. INDONG???

    X DE TELOR

    BALLS GONE.

    ReplyDelete
  15. Ini silat? Are you sure? *gelak guling2*

    ReplyDelete
  16. kalau ye pun nk pertahankan mata dr kne curi pihak lawan...tp biarla bmaruah,kalo kalah pn mcm phlawan...tp indonnnn!apelakebongok main mcmni!hahaha..bacul

    ReplyDelete
  17. pengadilnya udah kena santet pak. udah dongo kayak lembu

    ReplyDelete
  18. Aku rasa pengadil dia takut kena attack ngn penyokong hahaha, budusss nye pesilat indon, tak tahu malu kau!! bOdohhh piangg




    PunkCarrot

    ReplyDelete
  19. siap bleh main geget2... nak buat luv bite ke bang sebagai kenangan diorang balik ke thailand? ekekeke...

    ReplyDelete
  20. seriously? guys???

    weh aku tersembur gelak.

    ReplyDelete
  21. Indoggiesial memang gini dong!
    tengok video lagi satu,jurulatih/fan Indoggiesial syaitonnirrajim kasi flying kick kat Vietnam..
    naharommm gila perangai!

    ReplyDelete
  22. indo have no ball ball....

    ReplyDelete
  23. pe benda la mamat indon ni.. mmg tak aci lansung....

    ReplyDelete
  24. Indon..!!! Sungguh pathetic kamu..tapi yang aku pelik ramai je orang Malaysia bangga bila gi holiday kat Indon JEWWWWWW post kat FB bagai :p

    *Adam

    ReplyDelete
  25. letak kt 9gag,kih3

    ReplyDelete
  26. video ni lagi satu ttg kejelikan indon ttg kekalahan


    http://www.youtube.com/watch?v=mQwhgyLmT5s&feature=youtu.be

    ReplyDelete
  27. dasar malingsia goblok!!!!!!!kok bisa saja maling budaya indonesia!!!!!!!!! anjing loe malayshit!!!!!1

    ReplyDelete
  28. Goblokkkk semua ahhh anjing" malaysia...

    Mau ngomong apa suka hati kau lahh...
    Fakta'a kalian bodoh ciptakn lagu kemerdekaan aja gk becuss....

    ReplyDelete
  29. pukimak indoggysial...pegi balik la negara hanjing ko tuh...fuck offfffff

    ReplyDelete
  30. Awek indo yang comel sahaja boleh hisap saya punya tontolou. Tq.

    ReplyDelete
  31. soekarno 03:51 fail indon speak... you ponce... fuck you wanker..
    ..i..

    ReplyDelete
  32. Obe, cuba tengok ni.. Apa kejadahkah semua ini.. Kah kah kah..

    http://www.youtube.com/watch?v=ycOGeFbCW5I&feature=player_embedded

    ReplyDelete
  33. serius kecut telur (facepalm)

    ReplyDelete
  34. ni semua belajar dengan Jaka Sembung

    ReplyDelete
  35. Dasar Malingsia!! kayak anjink!!

    ReplyDelete
  36. maling... maling... lempang kang...

    ha, ni korang dabik dada sume nak cekau kata korang punya... tengok apa jadik? kata silat tu korang punya, apahal lak lari keliling gelanggang?

    such a disgrace to seni persilatan la weih!

    ReplyDelete
  37. Matlamat dah menghalalkan cara, paling penting menang. Dah terang lagi bersuluh, bagai anjing menyalak bukit, bagai meludah ke langit ke muka jua bertempek. Dan kali ini siapa maling sebenarnya? To Dian Kristianto, you're just a big joke to the world. Shame on you. A gold medal belong to disgusted people who call themselves an athete, LOL!

    ReplyDelete
  38. "OMG SAGAT! LARIII LARIIII NANTI KENA TIGER CRUSH! MAAAAK TOLOOOONGGG!"

    "WEH KO JANGANLA LARI AKU BUKAN STREET FIGHTER. ALAAA NAK TENDANG SIKIT BUKAN SAKIT PUN"

    ReplyDelete
  39. apa nak heran, indon mmg takde telo....askar UNIFIL indon pn lari tercungap2 naik teksi bila dengar askar israel bertempur dgn askar lubnan...LOL....ni satu lg bukti indog mmg takde telor

    ReplyDelete
  40. stupid fucked up indon motherfuckers

    ReplyDelete
  41. BACUL!!..

    pencuri aka maling?.. what?!...

    nak menang sampai macam itu?.. what?!..

    bingai tak diajar..
    bodoh berlagak pandai..
    itu la INDONESIA..

    ReplyDelete
  42. maen polis sentri diorang nih. hahaha... tp kesian pesilat indonesia ni. dia dah hilang "kemaluan" dia...

    ReplyDelete
  43. pesilat indog nih ahli freemason ler. die wat tarian pemujaan yg bernama "tarian puja 666" salah 1 bab dlm kitab kabala diorg.......hakhakhakhakhak...

    ReplyDelete
  44. STOP the HATE plss...malaysia and indonesia come from the same lineage but the different is malaysia is the civilized version & indonesia is the red neck (uncivilized) version.

    ReplyDelete
  45. Malon malon.. berapa medal emas malingsia banding indonesia? Bisa maling saja..

    ReplyDelete
  46. nk compare pingat emas?? kekeke.. main gaya taik! bangang nye indon.. hahaha.. bangsa bodoshh!!

    ReplyDelete
  47. dear indonesian dogs~ here is something you should consider before you says "malaysia maling" or whatsoever~

    http://www.youtube.com/watch?v=EqnOADmkCx0

    ReplyDelete
  48. Gila la gaya silat cmni pon boleh menang pingat emas..

    ReplyDelete
  49. bodoh pnye indog

    ReplyDelete
  50. bajingan pesilat itu! Memalukan gue aja!

    word verifikasnya 'wifyindi';wtf indo?

    ReplyDelete
  51. ha ha..... macam sial!!

    kalau camni hantar adik aku yang tak nah blajar silat pun silap2 bley menang ni!!!!

    ReplyDelete
  52. SELAMA-LAMA NYA BODOH DAN BANGSAT

    AMANAT PRESIDENT INDOGSIAL UNTUK PERLAWANAN MALAM INI

    PRESIDENT SUKARNO PORNO SAID...

    PEOPLE OF REPUBLIC INDOGSIAL...YOU GOT NO BALL..PEOPLE OF REPUBLIC INDOGSIAL...YOU GOT NO BALL..PEOPLE OF REPUBLIC INDOGSIAL...YOU GOT NO BALL..PEOPLE OF REPUBLIC INDOGSIAL...YOU GOT NO BALL..PEOPLE OF REPUBLIC INDOGSIAL...YOU GOT NO BALL..PEOPLE OF REPUBLIC INDOGSIAL...YOU GOT NO BALL..PEOPLE OF REPUBLIC INDOGSIAL...YOU GOT NO BALL..PEOPLE OF REPUBLIC INDOGSIAL...YOU GOT NO BALL..PEOPLE OF REPUBLIC INDOGSIAL...YOU GOT NO BALL..PEOPLE OF REPUBLIC INDOGSIAL...YOU GOT NO BALL..PEOPLE OF REPUBLIC INDOGSIAL...YOU GOT NO BALL..PEOPLE OF REPUBLIC INDOGSIAL...YOU GOT NO BALL..


    GO BACK HOME AND FUCK YOUR SHIT!

    ReplyDelete
  53. haha...cm bodo ja indog nie..xde smangat ksukanan langsung..memang otak kuno btol..

    amek balek la budaya dgn batik korang tu..haha.. asshole indog

    ReplyDelete
  54. mlm ni MAJIKAN VS BIBIK.

    ReplyDelete
  55. tan sri p ramli21 November 2011 14:13

    g mampos la malingsia ka indonsial ka...jnji aku baca blog nie smbil hisap rokok gudang garam dn dngr lagu ahmad dhani-madu tiga.

    ReplyDelete
  56. total sampah.. silap. sampah lagi mulia. umpama cirit birit ...

    ReplyDelete
  57. biasalah bila game ni kena beli ngan tuan rumah... perangai hudoh.. Tiap² tahun sama ja. Apa²pun Fauzi Khalid ngan botak menang Emas :D

    ReplyDelete
  58. indon mmg babi siaaal

    ReplyDelete
  59. mlm ini malingsia malon akan tewas di tangan laskar garuda. malon malon... anak2 aja. gak ada budaya. tau ciplak & klaim budaya orang..

    ReplyDelete
  60. Kalau pesilat indon ni lawan muay tai ngan budah thailand ni, gerenti terkencing mat indon kat gelanggang!!
    Melampau betul la indon ni, gambar najib dibakar siswa siswi kat sana.. takda tamadun betul..

    ReplyDelete
  61. wakakak!! totally cam sohai!

    ReplyDelete
  62. waduh sbg warga indonesia saya amat malu tetapi janganlah kalian semua menghina kami.

    ReplyDelete
  63. weh ISLAM AGAMA PALING HEBAT DI DUNIA. FUUUUU YAHUDI. YAHUDI LAH DALANG SEMUA INI

    ReplyDelete
  64. haha tak sangka ada juga indongsial baca blog ni.. ke penyamar haha

    ReplyDelete
  65. ni dapat gold medal?memalukan!

    ReplyDelete
  66. Hi i'm newbie here. have a visit to my blog too www.muvime.blogspot.com

    ReplyDelete
  67. aku tak percaya ada indog baca blog ni,jgn terpedaya saudara seagamaku ,yng menyamar indon dalam blog ni org malaysia sendiri yng bekerja sebagai agen yahudi berpangkat 1st class knight templer cawangan asia tenggara bertujuan memecahbelahkan nusantara kepada 2 rumpun yang saling bermusuhan..kerana di nusantara ni la bakal lahirnya imam mahdi berbangsa melayu yang akan menewaskan dajjal dalam 5 pusingan..go..go islam yeah islam power macam superman babeh..hancurkan yahudi..

    ReplyDelete
  68. kebanyakan rakyat indonesia tidak berpelajaran tinggi. sbb tu kurang pengetahuan, bodoh sombong, bajet bangsa terhebat. Malaysia curi budaya korg??? please do some RESEARCH la. ohh, lupa, tidak berpelajaran mana bisa ngerti apa itu RESEARCH. gue amet kesian dgn org indon. kasian. kasian bangat sih.

    ReplyDelete
  69. agen illuminati xde pangkat22 November 2011 13:27

    ini semua agen illuminati..xnampak ke diorg berpusing2 dlm gelanggang tu..ini ritual diorg nak menyesatkan pesilat thailand tu..cube tgok arrival..semua ada dlm tu..

    ReplyDelete
  70. xheran pun..sbb mmg da tau indon byk rasuah pengadil n even byk taktik kotor indon bt sepanjang sukan sea..what a shame la indon =.='

    ReplyDelete
  71. lawan mcm tu pun boleh menang ke?xpela bg je la emas tu dh kebulur sgt...

    ReplyDelete
  72. weh ISLAM AGAMA PALING HEBAT DI DUNIA. FUUUUU YAHUDI. YAHUDI LAH DALANG SEMUA INI

    ReplyDelete
  73. tompang share bos....

    ReplyDelete
  74. indon cm bdoh!!!da la MEREMPAT kat MALAYSIA..ade hati lak nk KUTUK2 MALAYSIA..BODOH NAK MAMPOS!!!hdop MELARAT NAK BAJET HEBAT LAK KO...

    ReplyDelete
  75. Puluhan budaya yg telah diklaim oleh negara Malingsia. Dan berikut ini daftarnya :
    1. Naskah Kuno dari Riau oleh Pemerintah Malaysia
    2. Naskah Kuno dari Sumatera Barat oleh Pemerintah Malaysia
    3. Naskah Kuno dari Sulawesi Selatan oleh Pemerintah Malaysia
    4. Naskah Kuno dari Sulawesi Tenggara oleh Pemerintah Malaysia
    5. Rendang dari Sumatera Barat oleh Oknum WN Malaysia
    6. Lagu Rasa Sayang Sayange dari Maluku oleh Pemerintah Malaysia
    7. Tari Reog Ponorogo dari Jawa Timur oleh Pemerintah Malaysia
    8. Lagu Soleram dari Riau oleh Pemerintah Malaysia
    9. Lagu Injit-injit Semut dari Jambi oleh Pemerintah Malaysia
    10. Alat Musik Gamelan dari Jawa oleh Pemerintah Malaysia
    11. Tari Kuda Lumping dari Jawa Timur oleh Pemerintah Malaysia
    12. Tari Piring dari Sumatera Barat oleh Pemerintah Malaysia
    13. Lagu Kakak Tua dari Maluku oleh Pemerintah Malaysia
    14. Lagu Anak Kambing Saya dari Nusa Tenggara oleh Pemerintah Malaysia
    15. Motif Batik Parang dari Yogyakarta oleh Pemerintah Malaysia
    16. Badik Tumbuk Lada oleh Pemerintah Malaysia
    17. Musik Indang Sungai Garinggiang dari Sumatera Barat oleh Malaysia
    18. Kain Ulos oleh Malaysia
    19. Alat Musik Angklung oleh Pemerintah Malaysia
    20. Lagu Jali-Jali oleh Pemerintah Malaysia
    21. Tari Pendet dari Bali oleh Pemerintah Malaysia

    Dasar negara Maling Asean!!

    ReplyDelete
  76. pungkoq hang laa wahai indog.. kami org malaysia tak mau laa klaim budaya hang yang bodoh tuuu.. tak puas hati kalah bola lagi kaa?? lozer punya indog... kat stadium bung porno pon kalah .. Pi laa wahai semua Indog makan taik anjing ramai ramai laaa kat stadium kebanggaan Sukarno Porno tuuu.. INDOG = ANJING DUNIA KAKAKA

    ReplyDelete
  77. Aku tergelak guling-guling. Mcm nie pun ada. Aku ingat silat nie bertempur macam anak jantan sejati. Rupanya main pusing-pusing gelanggang dan sembunyi belakang referee. Fuyohhhh.........Bikin malu nama seni persilatan. Menang emas pun tarak guna kalo xder teloq. Hakptuihhhhh...

    Aku xder pernah tahu pasal budaya yang diclaim kerajaan malaysia. Ke aku memang tak ambik tahu. LoL

    ReplyDelete
  78. indon bacul,hahaha...tpi cewek mu mantap..4 d guy,nk g bandung ak suggest g tmpat ni SARITAM or ALOHA,hahahaha..fuck u indog..indonesia bisa??(tiru)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails