Sunday, 6 November 2011

Serius Cool - Kompilasi Video Pekerja India Yang Superb


Inilah sebab!

Sebab inilah kerjaan menaikkan quota pekerja asing dari India. Mereka just faster than us locals. Cooler too.



34 comments:

  1. first..pertamaxx

    ReplyDelete
  2. ini semua sebab rajinikanth

    super rajini.

    ReplyDelete
  3. boleh tahan gak stail dorang tu

    ReplyDelete
  4. dia punya chara tarik teh.. Like a boss!!

    ReplyDelete
  5. pergh~ hebadd

    ReplyDelete
  6. cara dia tarik air - WIN

    ReplyDelete
  7. another slowpoke

    ReplyDelete
  8. India yang masuk Malaysia semuanya lembab, PENGOTOR, kerja muka masam minta penumbuk, BUSUK, kerajaan naikkan kuota bukan sebab mereka buat kerja cepat, tapi sebab boleh bayar mereka dengan MURAH.

    ReplyDelete
  9. poke slow !!!!!!

    ReplyDelete
  10. donno whether they're just being efficient...

    ....or just showing off.

    ReplyDelete
  11. bahana paddayappa

    ReplyDelete
  12. agenda yahudi ni.

    ReplyDelete
  13. really nice~ hopefully yg jenis mcm ni la yg masuk malaysia~ biasanya, dalam 1 kedai, out of 15-20, akan ada 2-3 org je yg rajin~ yg rajin ngorat memang semua~

    ReplyDelete
  14. roti canai satuuuu.

    semua nak freemason kan. internet ni pn ciptaan org yahudi. lu blah tinggal dalam gua la.

    ReplyDelete
  15. tinggal dlm gua freemason...

    ReplyDelete
  16. RAJNI instict!

    ReplyDelete
  17. power la yg teh tarik tuh... teh tarik satu...

    ReplyDelete
  18. dulu ada satu kat Pelita KLCC tu. ane cashier dia key in cash machine tu memang superb.

    ReplyDelete
  19. pergh ane tu buat roti 10 RPM sial... (roti per minute)

    ReplyDelete
  20. kalau main game Civilization, India la negara yang paling cepat dalam pembinaan.

    ReplyDelete
  21. pakcik yg buat teh tarik tu pon ahli freemason......

    ReplyDelete
  22. @Hafiez: Betul! Ane kt pelita tu buat aku jawdrop!

    ReplyDelete
  23. itu teh tarik ke teh simbah?

    ReplyDelete
  24. LOL ! tegelak tebahak2 aku ,bnde ni pun kate agenda yahudi ,wakkakaakka

    ReplyDelete
  25. pengaruh padayappa pudiyapaaademmm..

    ReplyDelete
  26. Bab lenyek tepung roti canai dan baling memang aku salute. Tap...tap...shyupppp....Tap...tap...shyuppp.........dah bunyi macam dalam kilang. Dia nie org ori atau mesin ? Hahahahaha.............

    ReplyDelete
  27. stail mmg mantap...
    cara kerja memang cekap..
    bau je yg kadang2 xthn.
    kene ajar pakai perfume..xpn deodorant.

    ahaks.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails