Tuesday, 8 November 2011

Serius Cool - 2LMX : Jam Tang Mewah Luar Biasa (9 Gambar)


Woah

2LMX ialah sebuah syarikat pengeluar jam baru yang diasaskan oleh Arnaud Tellier, bekas pengurus Muzium Jam Patekke Filippe. Jam 2LMX memepunyai rekaan yang luar biasa dan kompleks dan direka oleh pereka jam terkemuka Jean-Francois Ruchonnet. Harga masih belum disahkan tapi 2LMX mempunyi tourbillon dan pasti ianya pasti tak mampu dimilik insan marhaen seperti aku. Ianya bakal dijual tahun hadapan dengan pilihan buatan dari titanium, platinum, emas putih dan emas merah jambu.







Laporan asal ABlogToRead

19 comments:

  1. @ khairulizwan
    FUCKING SON OF BITCH!
    IF YOU DON'T KNOW THE MEANING OF LUXURY,BETTER CLOSED YOUR FUCKING MOUTH BASTARD!!!!!!!
    TYPICAL MELEIS ALWAYS RUN OUT OF THINGS!!

    ReplyDelete
  2. @ Ahmad Mustaqim

    ANOTHER SON OF BITCH!!
    WHY R U MALAY ALWAYS HAVE SHALLOW MINDED???

    ReplyDelete
  3. just so u kids now

    watches with TURBILLONS are damn expensive. Google turbillons. They are sold in excess of TENS OF THOUSANDS of dollar each. With 2mlx we have even more complexities not to mention the watch was designed by a well know watchmaker

    thus why it is mewah. consider it as a car designed by Pinifarina or his ilk

    hope this explains

    ReplyDelete
  4. @Obe

    HOPE THEY UNDERSTAND!FUCKING LAZY,ALWAYS HOPE FOR SUBSIDY!

    ReplyDelete
  5. @Lian Qiao or whoever you fucking no-dick-pork-eater are:
    There is nothing related to Malay in this case.Pardon their ignorance because they just dont know about watches,so are you who are stupid in other area. But unlike you,they dont eat pork and if you google pork or pig,you know you eat shit. So you fucking racist cunt,go fuck your own butthurt dick! LOL!

    ReplyDelete
  6. rasist atau mungkin tu cara yg "BETUL" untuk die promote diri

    ReplyDelete
  7. harap sapa yg beli jam ni boleh ON TIME yerr

    ReplyDelete
  8. Lan Qiao tu pun satu...dah la xpaham maksud 'tang'..lepas tu nk emo lebih..dah obvious si khairul tu mock obe punya typo...kalau bodo tp pakai jam mahal xguna juga

    ReplyDelete
  9. jamban lagi bagus dari jam ni. pe gune hebat2 kalau essence utama tu complex sgt. biasa2 sudey

    obe ko ke LanQiao tu

    ReplyDelete
  10. "emas merah jambu" what ??

    @Lan Qiao OK la, even some other people more stupid compared to you, may i ask you 1 thing ??

    "is there any need to use offensive words ?? caps lock ??"

    and you says malay have shallow minded ?? what we can see here its you who has shallow minded, not US~

    last, are you a troller ?? if yes, sorry it is no success~

    ReplyDelete
  11. serius kalau aku kaya, aku mahu satu jam ini !!!

    ReplyDelete
  12. jam ahli2 fremassion la ni weyyy,..

    ReplyDelete
  13. lan qiao,

    bagi alamat umah ko, aku nk kaum korang gi mandi, tengit nak mampos bau.

    ReplyDelete
  14. this thosand? my watch only few dollars and still shows the same time.. "Ranchodas chanchad- 3 idiots"
    haha. no offense especially cina yg emo tu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails