Thursday, 24 November 2011

Serius - Anda Mahu Jadi Cheerleader Sepenuh Masa? (14 Gambar)


Blood, Sweat and Tears!

Anda mahu jadi cheerleader separuh masa? Di USA selepas habis highschool anda boleh cheer di peringkat kolej. Lepas tu kalau masih keras teras nak jadi cheerleader anda boleh jadi pro cheereader untuk pasukan NFL atau NBA. Dibawah ialah gambar audition untuk menjadi cheerleader sepenuh masa untuk pasukan NFL Baltimore Ravens. Setahun sekali uji bakat dilakukan dan selama 3 hari mereka akan diuji. Looks painful. So you want to be a cheerleader? Do you have what it takes?







Laporan asal Reuters

30 comments:

  1. minum kopi cecah biskut ping pong

    ReplyDelete
  2. best dapat pussy bila training !

    ReplyDelete
  3. tengok muka lelaki gambar ke-8...fuh!!!pricelessssssss...hahhaha

    ReplyDelete
  4. cheerleader keras teras #funneh

    ReplyDelete
  5. Diuji selama 3 hari? wah, boleh Cheretleader macam nih.
    ahahahahahah..
    xD

    ReplyDelete
  6. Perut ada muffin top ada hati nak jadi cheerleader. Hahah

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah. terima kasih untuk kejian itu @anon 8.40. saya selaku warga Malaysia mendoakan agar rakyat Indonesia sentiasa beroleh rahmatNya.. insyaaallah..

    ReplyDelete
  8. I see some belly fat. LOL. and LOL and the facepalm pic too.

    ReplyDelete
  9. Agenda feemason, melalaikan umat semua ni

    ReplyDelete
  10. oke kamon kamon .. A to the E to the F to the U to the C to the K to the O to then B to the E . ~

    ReplyDelete
  11. 0lan, sila berbogel untuk tatapan pembaca blog..

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. weh ISLAM AGAMA PALING HEBAT DI DUNIA. FUUUUU YAHUDI. YAHUDI LAH DALANG SEMUA INI. marilah kembali ke ajaran islam yang betul. semua kat blog ni adalah penipuan. ISLAM! ISLAM! ISLAM! YEAHHH

    ReplyDelete
  14. Aper jadi cheerleader nie best ker? Mcm gitu aje ;-)

    ReplyDelete
  15. Peluang untuk tayang body busuk yang tak mandi 5 hari! Ueekkkksss...busuk

    ReplyDelete
  16. Taktik terbaru supaya orang2 lelaki dapat tengok2 dan pegang2 body budak betina secara percuma - tak payah bayar!
    Busuk pun tak kisah, janji free...

    ReplyDelete
  17. taktik yang bek punye...2 sume agenda yahudi 2......

    ReplyDelete
  18. whooooaaa flyinn pusssiiii~~~~!

    ReplyDelete
  19. Freemason semua nih..

    ReplyDelete
  20. anon 8:40 ??? apsal takde? kalo dah delete pun, bukan ke dia tulis 'deleted by author'?

    aku ni tak celik blogspot. haha

    ReplyDelete
  21. Illuminatus Wannabetus24 November 2011 at 19:23

    Ini semua agenda senyap Illuminati, Freemason dan NFL untuk melalaikan ummat Islam daripada menonton Liga Malaysia dan EPL! Sila sebarkan jika anda sayang agama anda...








    #Sarcasm! LOL!

    ReplyDelete
  22. baltimore ravens yg ada michael oher tu kan??

    ReplyDelete
  23. Pussy on the face! looks yummy!

    ReplyDelete
  24. http://ariffshah.com/samsung-galaxy-s2/
    iklan jap...rasa2 dia layak menang ke?komen sket entry ni..mintak pendapat korang...

    ReplyDelete
  25. orang magaysia suka mende2 gini

    ReplyDelete
  26. eh. sejak bila Obefiend minat cheerleading? bukan blog u dulu ada kutuk2 cheerleader plus siap u sniff2 cheerleader, u kata cheerleader kat Malaysia ni wangi2. hahahahahahah. DAMNLOL!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails