Tuesday, 22 November 2011

Serius WTF - Video Senggama Minda WTFBBQ Hari Ini (Very- NSFW)


My Eyessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!

Thanks @Syvzwvn for the find and now my eyes bleed........ defuq?

21 comments:

  1. i dun get it..
    obe apasal yg last tuh mata dia berdarah???

    ReplyDelete
  2. cam komik dari alam angker

    ReplyDelete
  3. OBEEEEEEE!
    amek kau

    http://www.youtube.com/watch?v=t0nfYYFNegA&feature=player_embedded#!

    ReplyDelete
  4. moral of the story, don't try to fuck your girlfriend in public swimming pool. amirite?

    ReplyDelete
  5. malingsia malon!!

    ReplyDelete
  6. aku ingat hentai lah tadi...zzzzzz

    ReplyDelete
  7. aku dah tengok dah ni!!
    selow!

    ReplyDelete
  8. Actually, I find this quite... interesting. Hmm.

    ReplyDelete
  9. oi Kah Weng, u think u smart uh? why u liek to look for moral value one? you a moralist uh? stupid boy. no need for moral values lah, just watch and fap if u think this shite makes your dick hard enough lah. stupid boy like fuckkery the malingsia striker boy.

    ReplyDelete
  10. too short.

    cthulhu r'lyeh.

    ReplyDelete
  11. err.pelik n creepy. cam komik junji ito.huhu.

    ReplyDelete
  12. wat de fuq??!!

    what has been seen, can't be unseen

    ReplyDelete
  13. pasai pa Indon whatTHEfuck shitbrix ade kat page Obe ni ?? shame on u !!

    ReplyDelete
  14. apparently, director ntuk animation nih, jeremie perin, ada buat lagi satu animation yang sama wtf.

    tapi yang ni ntuk animation video game...take a look

    http://www.youtube.com/watch?v=egcXvqiho4w

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails