Thursday, 3 November 2011

Serius Kreatif - Video Klip Music Random Cool Dari Jepun


So much win!

Thanks
@ifomar for the tip



38 comments:

  1. bestttt. masuk pertandingan kawat mesti menang ni. hahaha.

    ReplyDelete
  2. What some of you may not know is the guy in glasses (the lead) used to be a very accomplished Mixed Martial Arts fighter. His "niche" was going against fighter of a different fighting style and fighting them using their own techniques.

    ReplyDelete
  3. Expression Crew better..

    http://www.youtube.com/watch?v=CmV92OCv2Bk

    ReplyDelete
  4. diaorang tak buat eye surgery eh...

    ReplyDelete
  5. punggung bijak! lain dari yg lain~

    ReplyDelete
  6. lagi cool dari max 24/7!!!...
    wakowakowako...

    ReplyDelete
  7. bapak!

    ini sungguh cool dan win!!!

    (max 24:7 siap nak jatuh, pijak
    kaki kawan dalam derg pnye
    MV. vid nih plak cool siak!)

    dayyumm!

    ReplyDelete
  8. haha serius fun tgk... kelakar sume tgk pelik je kn.

    ReplyDelete
  9. Here's another one.. i like this one better.. http://youtu.be/r-qhj3sJ5qs

    ReplyDelete
  10. Expression crew better? more like Kpoop

    ReplyDelete
  11. gifs ni dorg jugak ke?

    http://30.media.tumblr.com/tumblr_lstp5xDwDI1qfla0do1_400.gif

    ReplyDelete
  12. Kalau dorg masok ABDC, Jabbawockeez ngan Poreotix takleh cari makan lah!!
    They are Awesome!! tapi tajuk lagu dia asl macam freemansonic skit???

    pls vot for my design:
    http://senimiliksemua.deviantart.com/art/Why-So-Serious-265709435?q=gallery%3Asenimiliksemua%2F28583580&qo=11

    ReplyDelete
  13. TAK BEST LER VIDEO NI!!!!

    ReplyDelete
  14. https://www.facebook.com/WeAreSPEED

    faker....hahaha indon bodo pon nk jgk ade...lol

    ReplyDelete
  15. Long Live Salary Man!

    ReplyDelete
  16. ada unsur freemanson ni

    ReplyDelete
  17. Siotla, ni Genki Sudo yg main Mixed Martial Arts tu kan... yg masuk UFC. Superb kot mamat ni..

    ReplyDelete
  18. im a big fan of Gengki Sudo, their music videos are so amazing, plus the song so good. masuk dgn gerakan die.

    ReplyDelete
  19. serius serius serius terbaik baq hang

    ReplyDelete
  20. Apsal salah sorang dlm group yg pakai cermin mata tu mcm ad berlakon dlm kamen raider w??pelanduk 2 serupakah??hoho~

    ReplyDelete
  21. Genki Sudo adalah nama penyanyi (yang leader diorang tu). Here's some trivia for you all. Genki Sudo asalnya seorang fighter Ultimate Fighting Championship. Girls, if you don't know what UFC is, it's actually a kind of fighting match yang melibatkan pelbagai aliran beladiri. Ganas-ganas lah, sampai berdarah patah tulang bagai.

    Genki Sudo sekarang rest sebentar dari dunia fighting dia tu. Right now dia focus buat music pulak.

    World Order pula nama dance crew dia. Sekarang, World Order jadi new world phenomenon. Jadi kalau ada Indon tiru, jangan bising. Mat-mat saleh kat luar sana pon ada banyak tiru.

    Tarian yang sangat berdisiplin!

    ReplyDelete
  22. ini copycat loser dari indon.....

    http://www.youtube.com/watch?v=r-qhj3sJ5qs

    To speed-plz eat shit and go die.....

    ReplyDelete
  23. yang pkai cermin mata and lead dpan tu Genki Sudo. dye pernah brlakon dlm kamen rider w/double sbgai ahli NEVER dan sbagai Luna dopant

    ReplyDelete
  24. cooooooooooool habes!!!! suka sgt tgk. time kasey kat makcik baju merah yg tlg alihkan krusi.haha =)

    ReplyDelete
  25. nak mampos?! gile babai semarrrtt!!

    ReplyDelete
  26. aaaahhhh... dah ada org tiru... huhuhu... xmalu......

    ReplyDelete
  27. very disciplined people..but check this out..think how much efforts put to it

    ReplyDelete
  28. link lupa post : http://www.youtube.com/watch?v=E7cQtbMtODk

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails