Saturday, 5 November 2011

Serius Genius - Cara Keji Mendapatkan Awek


The solution to forever alone?





Laporan asal Izismile

57 comments:

  1. 1st tgok gambar kejiiii giler....

    ReplyDelete
  2. nein nein nein nein gag xD

    ReplyDelete
  3. not sure if trolling or just forever alone

    ReplyDelete
  4. emm..photoshop is stupid, now a days when u see a great original masterpiece pic and shared it with your friends they will says "fake it Photoshop" eventaught its real.This is all totally photoshop fault. fuck their software,for nerd only ! some of my friend s really love it.. bagi aku mmg bodo menghabiskan masa berjam-jam depan komputer untuk buat sesuatu yang fake,macam takde hidup je..yang aku heran pula ada pula degree untuk graphic design..benda bodo tu pun nak ada degree aku belajar sendiri je la kalo photoshop ni tak perlu degreenye..

    ReplyDelete
  5. kejiiiiiiiiii.....

    ReplyDelete
  6. ape sengal+sebul sgt mr porn di atas nih...ko ingat degree untuk graphic design tu tuk wat photoshop je ke...alahai senget tul.ye lah lidah kan x bertulang.... hahahha lawak gak ko nih

    ReplyDelete
  7. lambat la obe..laju skit bleh x?

    ReplyDelete
  8. skrang ni gambar pn takleh nk caye. lbh2 lagi gambar yg monotone, black n white. Kalo nk fake gambar kaler boleh gak, tp makan bnyk mase n kesungguhan.

    skrang pn video yg ratusan gambar pn boleh fake, apatah lagi gambar static sekeping.

    teknologi skrang mmg makin bagus, tp makin boleh membahayakan manusia. dgn fake gambar ni la boleh berlaku fitnah dan sebagainya.

    Nauzubillah min zalik.

    ReplyDelete
  9. aku setuju dengan mr pron photoshop memang chilabai.orang yang x masa depan je habiskan masa depan comp untuk benda yang tak berfaedah.

    kalau main game boleh terima lagi,depat kepuasan tapi kalo habiskan berjam-jam untuk photoshop memang useless bangang.

    Nerd je yang agung-agungkan photoshop bodoh ni,mcam terencaat aku tengok,"ni nak letak colour apa" "colour merah lgi cantik" "jangan lup blur kan,cntiknya" bodoh,student graphic design la macam terencat akal

    ReplyDelete
  10. anon 12:57, jangan jelly sebab x dapat guna sotosop...utube kan ade.

    ReplyDelete
  11. *kalau main game boleh terima lagi,depat kepuasan tapi kalo habiskan berjam-jam untuk photoshop memang useless bangang.

    ko pun sama nerd..budak2 skema tak pandai bersosial je yang kaki games u freak!

    ReplyDelete
  12. kenapa orang gaduh pasal PHOTOSHOP SOFTWARE ni? apa salah software tu hah... kang main facebook sampai fail exam, g marah mark zuckerberg pulak... pastu g kaitkan dengan student graphic... pandai nya diorang ni amik medic agaknya sebab tu berani cakap gitu.

    berjalan kaki vs trafik jam

    ReplyDelete
  13. ahahaha anon2 yg dilead or mr porn sgt..sgt..ah, korg jeles ah tu xreti potoshop. pffft Potoshop FTW!

    ReplyDelete
  14. ko ingat aku ambik medic ke?apa barang aku amik bcs physics..encik anon 12.57 mmg aku bengang dengan budak2 bodo student graphic macam kawan serumah aku,bangga dapat 3 pointer..padahal course yang diambik bodo je..boleh study sendiri,main tekan2 laptop dah boleh lulus..aku study bagai nak gila la ni dah masuk sem 3 pointer paling cantik 2.8 ,nak dapat 3 jangan harap..budak graphic design tak study tengok anime lucah hari2 senang2 je dapat 3 CGPA pukimak..budak2 graphic ni patut mati je,berlagak puihh

    ReplyDelete
  15. by the way korang yang marah2 ni kenapa? mesti korang ni nerd kan?takpe la aku gurau2 je la teruskan la usaha korang tu mana tau karya agung photoshop korang jadi materpiece macam pablo picasso nyer art satu hari nnt ataupun menang pic award kalahkan peserta dari america .. Azza poyo la lu dah la muka macam pempuan yang tak cukur pepek bising lak..

    ReplyDelete
  16. mr porn bodoh. duk kutuk dak course medic n graphic. ko pn ape kurangnye. physics geek/noob. bosan gila ko bace buku calculus tebal2. bkn dpt kalahkn einstein pun. loser doh ko. buta seni, ulat buku tp xdpt 3pointer gak.

    ReplyDelete
  17. tertumpah mangkuk dia tu...

    ReplyDelete
  18. mrporn adalah nerds yg gagal.yg dengki dgn mereka yg tak nerd, tapi berjaya.

    ReplyDelete
  19. agree with mr porn...lg 1 kos masscom...bkn buat ape pun, assignment buat video, baca berita, buat journal....zaman skrg blogger pun boleh jd reporter....xpatut ade pun kos tu...nak ckp org tu talented in talking, ramai pun boleh buat....buang karan je....malaysia je bangga dgn bdk2 masscom...kat luar tu org sibuk tgk life budak2 MIT, kat cni movie sume pasal masscom...org malaysia sibuk nak glamer, bkn skillful...lameass

    ini tak berkaitan dgn post...sori bro

    ReplyDelete
  20. asdf (^_____^)5 November 2011 21:56

    pffftttttt..this's extreme trollin! but, a poreva alone troll..:P

    #aparaa gado2 mcm knk2..xyah laa nk saling kondem-mengondem..xara makna-nya..bikin panaz jaa. photo-shop fags, game fags etc..everybody hv their own life of being fags. so, stop bitching & get a life.

    work ver: cuall
    jgn mara 6ti kena cuall..

    ReplyDelete
  21. mana ada masa nak blajar photoshop, layan porn memanjang.. porn+physics=foreveralone lvl18

    ReplyDelete
  22. dear madefaker anon 12:57, IQ lu memang low ke atau memang bebal habes?

    serius memalukan.apa lu tau pasal photoshop? lu ingat setakat ejas2 kaler, main2 blur ke? hehe..

    dear scumbag anon 12:57, lu belajar dulu la kalau lu mau tau apa tu photoshop. lazy bastard, tau kondem je.hihi :)

    ReplyDelete
  23. aku student Aerospace Engineering n aku suke graphic design...but aku xreti sgt gune photoshop tpi aku pndai gune Adobe After Effects...aku lbey prefer After Effects bcos I like video editing, n rmai yg puji aku nye video presentation gune After Effects....
    so what,sume org ade hobi msing2,so ape slhnye kalo hobi mereka mndatangkan kebaekan...tp for those yg blagak pndai dpt 3 pointer tu mmg aku pun nyampah....
    btw,aku pun dpt 3pointer gak,actually atas 3.5 to be exact, tp xrmai yg tau cos aku low profile je...(n korg jgn bitching kate aku menunjuk2 plak ble aku ckp aku atas 3.5,sbb korg bknnye kenal aku spe pun kalo aku tulis kat cni,so SHUT IT...hahahaa)....PEACE..=D

    ReplyDelete
  24. photoshop bukan edit2 gamba je bang! kalau ko bagus ce try amek graphic.. its about art bro.. budak graphic bukan main photoshop je bro.. ko byg kn kalau xde budak graphic kt dunia ni.. kompom semua sesen tv mcm rtm.. tp x kesah.. ko bukan tahu sgt sgt benda2 cmtu.. mr porn tau layan porn je kan..

    ReplyDelete
  25. perlu ke gaduh??kata blajar...gna otak sket..tnjuk sket yg korg ni berpelajaran..psal gmbar bodo ni pon nak gaduh..haishhhh...amik kos ape pon..ape msalahhnye..sume ilmu..bknnya smpah..sengal...

    ReplyDelete
  26. mr. porn, lu memang cibai.
    loser nerd, baik ko brenti belajar la... aku rilek enjoy xbaca buku pon
    bole dapat score dean list architecture..photoshop benda senang kot. loser buta software. dasar melesis pemalas.. komen org je lebey. bongok anjing kurap meleis yahudi

    ReplyDelete
  27. fight! fight! fight! *takes out popcorn

    ReplyDelete
  28. fight like a baby,lol

    ReplyDelete
  29. haha, lawak, tapi mke obe lgi lawak.

    ReplyDelete
  30. original picture hard to find lah skrg...
    asyik2 photoshop...
    menci ah~~~
    dat y lah aku respek mamat2 photog yg gne kmera , tpi xreti nk edit...
    coz y??? pure heaart lah~~~
    LOL... lau stakat nk blajar, ape salahnya...
    tpi klau nk mnunjuk hebat???
    ahh.... pigi dah...
    si obi ni lagi terer kot...rilex je aku tgk dia...
    ntah2 edit gambor guna paint.net jer... xkecoh pun~~~ :P

    ReplyDelete
  31. wahai mr.porn-bodoh-tahap-meleis-yahudi .
    everything start with ART bro , aku budak FINE ART n evendo aku tak blaja grafik2 ni tapi aku satu fakulti dgn dowang , ko ingt keje dowang senang ke , senang citer ko ingat nak buat ARTWORK ni senang ke , ko pnah rasa tak lecturer ko cmpak krtas kat muka ko, lecturer pijak2 kertas idea ko,lecturer koyak 10 ARTWORK ko..nmpak sgt ko jenis yg slalu repeat subjek kan?! kan?! kan?! tu yg ko jeles sangat tu..HAHAHAHA BODOH PUNYA MELEIS...ko ni dasar meleis blaja phD ( PerasaanHasadDengki ) banyak sgt ni,tu yg otak LEMB ( LEMBAB / LEMBU )smacam tu...

    ReplyDelete
  32. Graphic Design were equally important as Engineering here in Europe.

    ReplyDelete
  33. bg ak, tools bagus mande pon, dapat kt org bodoh, useless jugak tools tu, tools cacat mane pon, klu yg pegangnya genius, macam2 dia boleh buat~ enuf said~

    ReplyDelete
  34. Mr. Porn. kesian kau. cemburu bukan main
    harap harap mulut kau terbakar satu hari nanti. jari kau putus

    maki tak guna bro. ilmu tu. Allah tengok. u wanna troll back this comment?

    Allah watching u

    ReplyDelete
  35. dear Mr Porn

    i can see that ur really some dumbass, lameass, good for nothing, likes to watch porn? judging by ur name, dude graphic design is not only about editing pictures, pls widen ur horizon, think about all the cartoon u watch on tv, or should i say HENTAI mr porn, i sure u heard of it, watever ur wearing they all were designed by these graphic designers, so be thankful u scumbag

    ReplyDelete
  36. tapi komen mr porn terhadap azza memang terbaik. "ibarat muka x cukur pepek". sama epic macam babi yimin.

    ReplyDelete
  37. "btw,aku pun dpt 3pointer gak,actually atas 3.5 to be exact, tp xrmai yg tau cos aku low profile je..." - whatever


    hmmm benarlah si whatever ini low profile pada mata rakyat tapi kenapa ayat tu sangat bertentangan dengan dakwaan low profile dia sendiri?

    ReplyDelete
  38. POPCORN TIME!!!! mule2 bab gambar..photoshop..study course..bangsa..rakyat..haih~! POPCORN!!!

    ReplyDelete
  39. Troll yg mcm bangang =_=

    Kenapa photoshop je yg kena condemn? Klu gimp n others xlak nak sebut. Dasar prejudis! Oh wait lupe lak- ader org x cukup geek enough nak tahu bende2 ni sume. Sebab tu main hentam je cakap~ xD

    Engin ke, medic ke, graphic ke.. kalau dapat 4 flat pun tapi perangai macam cikai pun tak guna jugak...

    ReplyDelete
  40. hasil dari perkembangan teknologi sekarang..memang dashat dunia ni..

    ReplyDelete
  41. isnt this supposed to be for fun? people nowdays juz too dumb to know how to have fun, belaja physic byk sgt kot.....well mr.prn ko baru nak amik bsc physic xckup umur lg xtgk dunie ckup lg nak kate org bodo tp tunjuk kebodohan sendri ade la.ape kaitan gambo tu dgn pointer ko...hahaha bodo tol ko pnye pemikiran sampi bole kaitkan mcm tu sekali..

    ReplyDelete
  42. BODOHNYE MR.PORN..dah la bodoh blaja 2 pointer je..hahaha tunjuk bangang..BODO aku penah tngok budak graphic study untuk marketing process bodo..KALO GRAPHIC XDE MARKET KO MUAL NAK BELI BUKU PHYSIC sial ape lancio.. BAJU spender ko tak terbeli yang lawa2 ko pakai macam sial je..jangan jadi bodoh der..lu kene ingat semua course bergantung..Bila present nak baju club cari budak graphic.pantat ape ko cari..gi cari senah jual goreng pisang la...hahaha lawak doh org disebalik Mr.Porn..kote ketepi lani../

    ReplyDelete
  43. one question:

    bcs physics boleh kerja apa?

    kbai.

    ReplyDelete
  44. Haish..
    korang ni..
    gaduh aje keje, macam budak2..

    cmon people..
    pegi U bukan setakat nak degree..
    skang ni program pengajian dah nombor 2..
    yg penting sahsiah, soft skill no 1..
    bak kata Tan Sri Khoo Kay Kim..
    U skang ni hasilkan robot instead of manusia..
    format pendidikan kita ni pun flaw gak..
    aku xkata xpayah skor atas 3..
    my point is jangan gaduh2 nak membodohkan orang lain..
    xbaik..
    cermin diri kita keyh kawan2..

    ReplyDelete
  45. Hi i'm newbie here. have a visit to my blog too www.muvime.blogspot.com

    ReplyDelete
  46. si porn ni mmalukan betolla, da tao diri tu bodoh, sedap plak memakiorg lain kate bodo, hei cik porn, sedarla diri tu sikit.. dahla bengap ade hati nk kate org laen plak.. dha~~

    ReplyDelete
  47. cm cibai la... gaduh2 apa pn xdpt.. poiter power, couse hebat, photoshop power tahap gaban, pyhisc blaja tahap albert estine... sok kluar tanam anggur.. mmg melayu cibai cm ni yg slalu naikkan rating penanam anggur yg bercakap pandai!!!WTF!!!

    ReplyDelete
  48. Mr.porn...photoshop not just to edit photo..TAPI nak buat webpage,icon,button n everything..every single thing u click from pc,fon is design from Adobe photoshop+illustration+flash+after effects+director...so jgn pk ia sesuatu yg mudah...if kau rasa kau kata blaja sendiri kau boleh buat,show us ur editing pic..

    ReplyDelete
  49. agree with anti-mr.porn
    to hell with mr.porn.

    bcs physics + baca buku 24 jam = pointer 2.8 <-- epic fail
    graphic + architecture + main2 + tgk muvi + main2 lagi = pointer 3.5 <--faykheng awesome!!

    nowadays its work smart, not work hard bro.
    trust me i noe.. huahauhauha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails