Friday, 4 November 2011

Serius Fakta - 10 Fakta Mengenai Ganja


Legalise Weed!



23 comments:

  1. xsempat baca g.komen dulu.haha

    ReplyDelete
  2. yeah...lets take marijuana....

    ReplyDelete
  3. nk baca ape?? tgk video je sudeh...

    ReplyDelete
  4. oh mat ganja,,batang betik botol coca cola..lalala

    ReplyDelete
  5. Why ban marijuana, but not cars. Cars kills people more than marijuana.

    Apa-apahal, call Dr Bong.

    ReplyDelete
  6. komen Con Nobbler make me speechless..

    ReplyDelete
  7. Marijuana@Ganja diwar-warkan unhealty sebab dia banyak mendatangkan kebaikan. Manakala, rokok dijadikan sebagai pengganti, walhal rokok gilababi banyak racun.

    Even on drug website you can see that cigarette is more dangerous than the marijuana itself.

    Di Israel, diorang isap ganja tak isap rokok.

    So, ramai-ramailah kita berhimpun meminta kerajaan membenarkan ganja, mesti kes dadah banyak berkurang. Confirm.

    Lagipun Ganja tidak addictive macam rokok yang merbahaya itu.

    ReplyDelete
  8. "Di Israel, diorang isap ganja tak isap rokok." BUT......diorang lah main export rokok seluruh dunia. The point is weed are better than those tobacco which kill people daily (you guys can get it everywhere). LEGALIZED IT !!!!

    ReplyDelete
  9. aku rindu ganja.... gile best 100x dari rokok... tp..... it is illegal.

    ReplyDelete
  10. obe ni mmg babi gila kuat makan ganja masa kitorang belajar dulu..sekarang pun dia bantai 10 joints sehari,lepas tu melancap and main pelacur katanya sedap bantai pelacur time high..gila kentang obe pedo..insaf la obe ajal lu makin dekat

    ReplyDelete
  11. Ganja ni memang sarapan pagi gua tiap-tiap hari.

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. hye, jmput dtg my blog. need ur support folow me back k. xmao sombong2 taw.. :)

    ReplyDelete
  14. Myth #11: Pot smokers are awesome to hang out with.

    Pot smokers are hipster dickheads who think they're hot shit for doing something illegal. Can't shut up about it's benefits despite only smoking it to get high, not for the supposed benefits. They smell strange too.

    ReplyDelete
  15. Phd psychology4 November 2011 22:10

    orang sibuk bincang isu ganja lu pula sibuk dengan blog lu merpati! dah la blog cam pepek masam mak engko!bosan! buat la blog lucah pula kalo nak dapat iklan,pempuan kalo buat blog lucah fuhh kaya bai,cakap lu.. ni dak blog bodo2..

    ReplyDelete
  16. tahukah anda cannabis juga boleh dijadikan sebagai minyak utk masakan? yeehuu

    ReplyDelete
  17. Related video

    http://www.collegehumor.com/video/6629182/dont-legalize-weed

    ReplyDelete
  18. cannabis juga boleh dicampurkan ke dalam makanan, jika anda tak suka menghisap...juga boleh menambahkan berat badan

    ReplyDelete
  19. anon 2207...weed smells better than rokok kretek...u seems not a happy person, u should try it

    ReplyDelete
  20. Care to join TARGAS@facebook anyone?

    ReplyDelete
  21. LEGALIZE IT NOW!!! fight for your rights to stoned.. hahaha

    ReplyDelete
  22. seriously.... Marijuana d best ever... Dh 20yrs over gua bersamanya...

    motivate me everytime im on high....

    ReplyDelete
  23. 12# Shoot the flowers not the leaf. Weedsmokers asshole

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails