Saturday, 5 November 2011

Serius Cool - Mari Buka Tin Susu Hanya Menggunakan SUDU!


Kemahiran hidup!

Boleh digunakan jika anda tiada can opener.



29 comments:

  1. video cane nk open susu ibu ade??

    ReplyDelete
  2. ok, cubalah buka tin tu guna sudu zaman sekarang ni. sudu patah dulu kot

    ReplyDelete
  3. risiko tangan akan terluka amat tinggi

    ReplyDelete
  4. kene pakai sudu yang tebal la, bukan pegang ciket da bengkok, wakakkakaka

    ReplyDelete
  5. moral : bawak la can opener ke mana saja anda pergi.

    sekian.

    ReplyDelete
  6. Sudu tu keras or tin tu yg licak? Relax jak org tu buka. Like a boss.

    ReplyDelete
  7. hmm.. not convenient. too many force for a tin can.

    ReplyDelete
  8. good stuff. but anyway lemak kelapa sawit tak layar digelar susu.

    ReplyDelete
  9. Kalau perempuan leh ke bukak? Cam kena guna tenaga yg sangat banyak..

    ReplyDelete
  10. Aku selalu bukak pakai sudu bila dah guna can opener hahahah

    ReplyDelete
  11. good shit. tp kesian la sebab kat tempat mamat tu xda jual susu tin yg ada puller yg mcm kat tin sardin tu.

    ReplyDelete
  12. Great! Boleh cuba lain kali! Aku pernah guna pisau kikir ketip kuku je nak bukak tin waktu takde pembuka tin.

    ReplyDelete
  13. wah amat berguna untuk orang bujang kat umah bujang huhu. Tapi kene guna sudu yang mahal. kalau yang murah tu belum apa2 lagi dah bengkok.

    berjalan kaki vs trafik jam

    Bravo obe sebab sekarang byk share news dalam negara jugak. dulu byk berita luar je.. tengs..

    ReplyDelete
  14. can it open a can of whoop ass?

    ReplyDelete
  15. Member Lu Masa Sekolah5 November 2011 20:19

    ONLY FROM YOUTUBE??!!!
    BUAT KERJA LEBIH CKIT LA GEMOK!!!

    ReplyDelete
  16. member lu....this blog is just a compilation of anything that you like to see, taken from other source..

    anda pun boleh buat blog mcm ni, tp adakah anda ada effort untuk cari, compile and share dgn org setiap hari?

    if you want something original from obe's head...you should try read FOA

    my word verification is diclu...ironic

    ReplyDelete
  17. Either the spoon is strong or the can top is weak..... Anyway... Just buy a can opener, cheap, safe and reliable!

    ReplyDelete
  18. obe huduh macang babi,duk post mende2 gini supe la oghang nok ngok..aku wase blog ni dop beh giler,kekgi obe mesti post mende2 lucoh..bile dipikey balik,obe lahanat bengong macang babi sah2 sex yahudi

    ReplyDelete
  19. aku ingat adek beradek nabil ke tadi..rupanya Pangkaooo Sayyyooooo...neno neno nenoo..

    ReplyDelete
  20. part hujung-hujung pekena susu kat tapak tangan memang power..

    ReplyDelete
  21. telinga dia comel~ ♥♥♥

    ReplyDelete
  22. Boleh buka tin guna pembuka tin ajaib.... tak berpeluh langsung....
    Tengok info dan video dia kat link ni:
    http://www.muslimchoices.com/?p=pembuka_tin_ajaib&s

    ReplyDelete
  23. pakai tangan je...ngan permukaaan yg tak rata


    http://sfglobe.com/?id=793&src=share_fb_new_793


    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails