Sunday, 27 November 2011

Serius Bodoh - Apabila Twilightfag Emo Tak Dapat Tengok Twilight


Bangang......

Olivia Ornelas (18) dari Illinois USA hari ini ditahan pihak polis apabila ditemui mabuk didalam kereta selepas terbabit dalam sebuah kemalangan. Ketika dijumpai polis kereta Olivia tersadai dibahu jalan dengan tayar hadapan kanannya hilang. Apabila ditemubual polis Olivia mengatakan beliau memandu dalam keadaan mabuk selepas EMO tidak dapat menonton filem Twilight Breaking Dawn bersama teman lelaki beliau yang tiba-tiba fong fei kei.

Olivia sudahkpun dibebaskan selepas diikat jamin dan menanti dihadapkan ke mahkamah atas kesalahan memandu dalam keadaan mabuk dan minum alkohol bawah umur. Yes people in most US states anda hanya boleh meminum alkohol secara sah disisi undang-undang sekiranya anda berumur 21 tahun keatas. Hu hu. Apakah benda paling bangang anda dengar hari ini yang berkaitan dengan Twlight? Semalam aku dengar ada TWTUPTWILIGHT. 22 orang yang dah janji nak datang tak kutip tiket walaupun organiser dah pay up dulu. Kesian abang organiser sekarang RM300 burn macam tu je. Jangan jadi anjing ok?



Laporan asal HuffPo

28 comments:

  1. twilight = fag!

    ReplyDelete
  2. i second second!!!

    ReplyDelete
  3. I LOLd at that twtuptwilight organizer, weep and burn madapaka!!

    ReplyDelete
  4. Baguslah freemason sudah berjaya memperbodohkan remaja2 bengap. yg kat malaysia pun sama jugak terpedaya dgn kerja2 tak berguna freemason ni.

    ReplyDelete
  5. tak peduli fap fap fap

    ReplyDelete
  6. those buscemi eyes are just a few years away.

    ReplyDelete
  7. me thinks the funniest thing in this blog entry is about that #twituptwilight..

    ReplyDelete
  8. What's fong kei kei?

    And that TwtUp Twilight thingy sounded like really mean trolling

    ReplyDelete
  9. twilight tu movie rated r tu ye?

    ReplyDelete
  10. Senseless stories for dumbfag.

    ReplyDelete
  11. woit Obe, kasi name and shame la motherfucker yang janji anjing kat twtuptwilight tu.

    Kami semua akan berdiri tegang di belakang Obe

    ReplyDelete
  12. eh tp mata minah tu cantik arr dr depan. boleh jadi model mata.

    ReplyDelete
  13. fong fei kei is cantonese for mungkir janji .

    ReplyDelete
  14. tahnya rilex la tak yah la obses sangat. biasa biasa je sudah...


    kenapa minat twilight sangat?v

    ReplyDelete
  15. Her boyfriend and the 22 people who didn't take the ticket has decide to stay straight. True man didn't get lust over glittering 'fairy' and not-werewolf.

    ReplyDelete
  16. twilight is crap! seriously!

    ReplyDelete
  17. #TWTUPTWILIGHT kena troll? kah3

    ReplyDelete
  18. macam perangai orang magaysia..

    ReplyDelete
  19. ta fe kei la..baru betoi

    ReplyDelete
  20. "Jangan jadi anjing ok?"

    ada sape2 perasan?

    ReplyDelete
  21. aku yg pmpuan ni pon rase edward cullen tu tak hencem langsung. tp kalo la nk kena pilih antara dorang, aku amik bapak angkat dia doktor carlisle tu hahahahaha

    ReplyDelete
  22. comel gak muka awek ni.

    mohon dimasukkan entri serius comel tentang awek ni

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails