Friday, 25 November 2011

Serius Sadis - Video Sayangilah Ibu Anda


#ManlyTears

Brb....kissing my mama



23 comments:

  1. if tomorrow never comes...#womanly tears

    ReplyDelete
  2. ok...woman or man...tak nangis mmg hati org tu pelik la

    ReplyDelete
  3. live simply so that people can simply live..

    ReplyDelete
  4. brb watch jav to clean ma tears

    ReplyDelete
  5. waaaaaaaaaa..... brb bli tiket nak balik kampong... isk isk..

    ReplyDelete
  6. :'''( thanks for posting obe

    ReplyDelete
  7. this also bring tears..

    http://www.youtube.com/watch?v=0OKndnaiFzo

    ReplyDelete
  8. Mr porn strong dick25 November 2011 22:08

    i assume u all girl crying barbie doll because real man never cry..kelly fuck yourself please hati ada masalah jubo ko..aku bukannya bapok,pondan,transgender,girl.nyampah sial laki nangis & muka sedih,this video mean nothing ive seen worsed..aku Real man.lelaki sejati..berapa banyak lelaki sejati zaman sekarang ni,im proud to be one of them.strong and dick hard as brick..jealous?

    ReplyDelete
  9. pengembala kambeng25 November 2011 22:29

    tadi mak aku msg

    ajak g shopping

    pasal aku baru gaji


    -ma,whatever for you,tomorrow lets go jalan TAR,buy whatever you want,its on me

    ReplyDelete
  10. haha, gelak aku bace komen mr porn ni. agaknya kekurangan kasih sayang ibu tu sebab dia ckp mcm tu. Aku tak heran pn lelaki nak nangis, dorang pn ada prasaan gak. sape yg dpt cover dpan org,tu kemampuan masing2 ler.
    kalo btul2 tak dpt tahan sebak disebabkan mak, bagus lar laki tu. dari nak nangis disebabkan keter kesayangan kena curik. hahaha aku sbg pmpuan pun tak ingin la dgn REAL MAN dr kaca mata mr porn ni. Nama pn mr porn (not typo) jd bg dia REAL MEAN tu maksudnya luaran jer ler.

    har har kesian. luahan hati seorang kaki porno. saje je nk balas walopun tau troll. har har

    ReplyDelete
  11. Mr porn perogol ibu engko25 November 2011 23:17

    kurang kasih sayang kepala kelentit engko bohsia,there no bad upbringing issue here my parents raise me as a man ,as a person that can survived the world.. mesti bapa ko bapuk jalan chowkit kan sebab tu ko tak nak lelaki macam aku..aku harap mak ko mati dapat la ko nangis puas2..kan ko suka nangis..jom doa kepada Allah supaya mak engko mati ye.."ya Allah semoga orang di sebalik nama adodo matilah ibunya dalam tidur"amin,
    or u just a pathetic crying man using girl gender to cover ,whatever.. out of topic for me a real man should persuade a girl prevent them from crying not cry with them.Girl love bad boy remember.

    ReplyDelete
  12. agree with hanafijaafar.

    ReplyDelete
  13. pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi, obe suci,tahi obe suci,peluh obe suci,pergi jilat ramai2.

    ReplyDelete
  14. emo btul mr porn ni. kate real man. so take it up and swallow it all larr.
    alalala keciannya. meh la kiter carikan dia girl who likes bad boy. tapi mostly she is bad girl jugak lah yer.

    hahahahahhaaa

    ReplyDelete
  15. aku taktau pulak Allah nak makbulkan doa yang buruk2. FYI Mr Porn, hati kau sangat keras, berlagak kau semuanya betul. lelaki sejati tak mencarut2, lelaki sejati tak letak otak kat bawah tapak kaki macam kau, lelaki sejati cakap pakai akal, dan bukannya cakap pakai hati yangx pikir 2,3 kali sebelum bersuara. bagi aku, kau pondan. please lah. klw kau tak sokong pon, takpayah la nak mencarut bagai.

    ReplyDelete
  16. Mr. Porn or Mr. Pon ? Pondan ? kah3.. REAL MAN ?! ni lagi melangit aku gelak . Ko bukan lelaki lah sial .. ko pondan lah . mencarut tah pape.. ko sure ke doa kau tu Allah makbulkan ?? Kesian ko ni..

    ReplyDelete
  17. "tadi mak aku msg

    ajak g shopping

    pasal aku baru gaji


    -ma,whatever for you,tomorrow lets go jalan TAR,buy whatever you want,its on me" - pengembala kambeng.

    sedih baca komen ni sbb mak aku meninggal time aku tgh study. now dah keje, dah ade duit tapi xdpt tunaikan janji nak blnja dia mcm2.

    ReplyDelete
  18. @dickie

    innalillah.. takpe, sedekah skit kt masjid2 surau2. semoga sedekah jariah dan doa anak yg baik2 dpt juga membantu arwah ibunya di akhirat... amin

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails