Tuesday, 8 November 2011

Serius Hot - Model 43 Tahun Yang Nampak Muda Belia Dari Jepun (13 Gambar)


Rozita Che Wan please go jump KBMall nao!

Masako Mizutani ialah seorang model berusia 43 tahun dari Jepun. Beliau mempunyai seorang anak berusia 20 tahun tapi just look at her! Tak ada rupa perempuan 40-an langsung.Take that Rozita Che Wan! Rahsia beliau? 5 jam setiap hari didedikasikan kepada penjagaan kulit! So on the upside memang dia nampak muda. Downside? 5 jam sehari dihabiskan dengan penjagaan muka? That is sad!








Laporan asal Sankaku Complex

76 comments:

  1. Aisey... Dah la aku memang fetish dengan amoi Jepun.

    ReplyDelete
  2. I'd hit it so hard, if you pull me out you'll be the King of Camelot.

    ReplyDelete
  3. 5 hours untuk jaga muka mmg berbaloi kalau dia model. people work 8 hrs a day. at least she got extra 3 non-working hours to enjoice.

    tapi kalau 5 hours just to nampak cantik, then it might be questionable.

    but then again, this IS japan you're talking about. weird shit is normal there.

    ReplyDelete
  4. obe salah tulis ke?
    18 thn je ni
    ;-)

    ReplyDelete
  5. take that rosmah mansor fattyfattybombom ! even ajib kor songlap duit rakyat oso kenot gip u beauty..huehue

    ReplyDelete
  6. "eldest daughter is about to at least 20 years old."

    threesome mode.

    ReplyDelete
  7. plastik ke ori ney?



    lau plastik mmg ahhhh.no wonder laaa

    ReplyDelete
  8. Cantik dan cun giler! Tergoda aku..
    Kalah anak2 gadis umur 23 tahun!

    ReplyDelete
  9. Girls half her age are hiding under paper bag...

    ReplyDelete
  10. bole jadi belakon citer taboo charming mother ni!kah3

    ReplyDelete
  11. ntah2 tu anak dia yg berumur 20 thun??

    ReplyDelete
  12. this is milf. Dia jadi model aje ke?

    ReplyDelete
  13. cilake..pandai pulak dia ambik gambor ala2 fotogenik budak2 15 thn ye..kitiang punye jepun.

    ReplyDelete
  14. cube google anak dia pulak.. 20 years old look like a baby?

    ReplyDelete
  15. kepada obe, please extra clearkan word 'upside dan downside' kat atas tu.

    memang logik lu question 'downside' dia obe.

    ReplyDelete
  16. 5 hours untuk cantikkan diri aku rasa lagi bagus dari aku yg spent 5 hours dengan online dan main game..

    ReplyDelete
  17. Aku syak dia ni nymphomaniac..kekeke

    ReplyDelete
  18. LOL Obe...tetiba rozita che wan..

    ReplyDelete
  19. milf or gilf?fapped

    ReplyDelete
  20. kesian. lawa lagi rozita che wan walaubagaimanapun :)

    ReplyDelete
  21. ni gambor lagih....ade gak yg umor 51 gile getah...

    ReplyDelete
  22. malaysia pun ape kurang nyer... try tgk host citer serasi bersama.... umur dah 40 muka macam budak2 lagi... (^_^)

    ReplyDelete
  23. milf yang paling xmacam milf, but i'll still tap it.

    ReplyDelete
  24. Damn....She's hot..Aku da la suke amoi jepun ni...Betul ke 43 ni obe..ke 34....hehehehe..aku rase Kylie Minogue pun ade nampak muke tua sikit..but this one..Perghhh.

    ReplyDelete
  25. msg2 kena trol ngan obe, apa loser kau orang. sbenarnya gamba yg byk2 tu gmbar anaknya. gmbar maknya ada la 1, 2 je. apa yg korang makan ni? bebal ya rabbi. bangang ya ampoon!

    ReplyDelete
  26. normal lah kat jepun ni, akak akak yang muka nampak cam 20 tapi sebenaqnya dah 40. org laki pun sama, susuah nak teka umur diorang.

    bila aku tanya, rahsia dia: tidur awal, bangun awal, senam, minum green tea + air masak byk byk, makan sayur, tak amik ubat yg merapu2, tak minum air gas, eyc. sounds simple, tapi susah woh nak follow.

    ReplyDelete
  27. bahagian muka je 5 jam...hurm.. bahagian lain?

    ReplyDelete
  28. SHIT!I WANNA HAVE SEX WITH HER!

    ReplyDelete
  29. FAAAAAPPPPP!!! FAAAAAAAAAAPPP!!! FFFFFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAPPPPPP!!!!

    ReplyDelete
  30. Nak heran mende ? Asian skin memanglah mcm tue. Kesan penuaan lambat 10 tahun. Cuba banding muka budak pompuan Asia yang berumur 20 tahun dan budak perempuan eropah atau western yang berumur 20. Muka diorang dah nampak mcm org yang berusia 30 tahun. Pompuan Asia masih cun. Hehehehe. Sebab tue diorg jeles ngan asian skin. Natural beauty. =)

    ReplyDelete
  31. obe layan sankaku complex, obe suka fap. LOL

    ReplyDelete
  32. Nih dah buat facial macam2 mekap tebal2 boleh lah nampak muda dalam gambar. Klu tgok dekat2 muke dh nak macam kawah bulan.OMG minah nih dah belanjekan lebih 1000000 yen lebih nak cantikkan muke. Well cmtulah critenyer.

    ReplyDelete
  33. kat atas 23 kalau kat dalam 23 jgk ke?
    haha

    ReplyDelete
  34. luar cantik ar..dalam licin n getah lagik x?? haha

    ReplyDelete
  35. obe mesti harapkan miss mean mcm ni waktu tua nanti kan.kesian ko mean,hari2 kena liwat ngan obe mana nak jadi mcm ni.opss.larat ke obe buat hari hari? hahaha

    ReplyDelete
  36. FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP !

    ReplyDelete
  37. thxxx obe. 4 kali kocok da.

    ReplyDelete
  38. aku ttp pilih rozita che wan... ini muka mcm 15thn... dada pun tak membesar still mcm budak tk cukup umur... ke melayut psl dh tua sangat... RCW punyer muka + dada ttp best...ultimate MILF

    ReplyDelete
  39. hot gile sial. more like 20s to me. MILF as a bonus. damn!!! *fap*

    ReplyDelete
  40. meanwhile,this one is 25 years old

    http://i.imgur.com/DovyV.png

    ReplyDelete
  41. muka nampak muda.. tang leher tak bole nak gak cover..leher nampak tua.. sudah kendur...:P

    ReplyDelete
  42. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  43. thor-baek~! nak gi jepun la ! <3

    ReplyDelete
  44. muka leh cover...tp klau tgok kat tangan, terserlah sgalany...mcm nk jd tgn nenek dh..hohoho

    ReplyDelete
  45. kecantikan tak kan kekal selamanya...

    ReplyDelete
  46. WOW!!! NENEK TSUNADE MASUK BLOG SERIUS LA!

    ReplyDelete
  47. more picture

    http://www.agile-news.com/news-205014-Photo:-Japanese-43-year-old-is-not-old-old-lady.html

    ReplyDelete
  48. hoi, apa bagi gambar tak sharp nih, susah la aku nak cari dia punya kecelaan.

    namun, rozita che wan & monica belluci are the best milfs ever on earth.

    ReplyDelete
  49. @Mamü Miguel Ellezda Vies
    babi ni comment memang laju

    ReplyDelete
  50. tah2 dia ni manusia in time kot umur pakai masa start 25 terus tak tua2 dah,,,haihhh

    ReplyDelete
  51. hait! ini macam boleh kalah aki hoshino.. hahaha

    ReplyDelete
  52. ramai kot makcik2 jepun macam ni. pg mall pun ramai mak2 y hot bawak baby sambil pakai heels.

    dorg exercise ari2, jaga makan, makan makanan y fresh, muka jaga bebetul bukan pakai menda pelik2,berendam dalam air panas, green tea...

    kalau buat all these,sure melayu pun lawa,tapi sanggupkan korang tinggalkan roti canai nasi lemak teh tarik kuih manis2 tak makan makanan berlemak bersantan and minum green tea without sugar?
    and also tinggalkan buffet y banyak kat mesia

    ReplyDelete
  53. ni klu terserempak dengan 'japanese train gangbang-er ni, naya makcik ni dikerjakan.

    ReplyDelete
  54. Die spend masa 5 jam utk muka, tp yg untungnye sape yg main ngan die lps tuh dpt pancut kt muka die. WIN!

    ReplyDelete
  55. cun tuh, tp nmpk gk sikit muka tua, hhuhuh..
    rozita che wan dah ader pesaing, LOL

    ReplyDelete
  56. Huummmmm....Jelita cun nak mampos!

    Kalaulah aku dapat bini macam ni punya comel gila...

    Aku tak akan cari aweks lain dah sampai ke mati....Aku berjanji!

    ReplyDelete
  57. Kimochi kimochi....

    ReplyDelete
  58. ini ini ini ini ini sangat fappable!

    ReplyDelete
  59. spe jmpe ank dye?? bg link plzz

    ReplyDelete
  60. mein gott.must go fap nao!

    ReplyDelete
  61. giler la...x pakai corset ker tu...tapi still 30...rozita 36 yummy...mati lahhhh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails