Friday, 6 July 2012

Serius Shit - Mari Melihat Komando Vietnam Berlatih (11 Gambar)


For Uncle Ho!

Semalam tengok awek-awek askar Vietnam. Hari ini mari lihat komando pasukan khas mereka pula. Tidak seperti komando negara lain komando Vietnam masih menekankan teknik peperangan guerilla yang memberikan mereka kemenangan keatas tentera Amerika Syarikat. Tak mainlah pakai baju kalis peluru atau senjata canggih. Mereka mengekalkan taktik yang mereka pelajari dari perang Vietnam hingga ke hari ini. Paling bawse ialah abseil tepi bangunan berkaki ayam dan menggunakan badan komrad sebagai titi merentasi barb wire. Uncle ho will be proud! Nguyen Quoc Dang Dang!






Laporan asal MilitaryPhotos

34 comments:

  1. Replies
    1. x..ni cerita seram.sila kemas kain baju. dan pergi jauh dari dunia ni

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. tak .. itu cerita sedih .. sila kembali ke alam pra sekolah blek !

      Delete
    4. x.. ini crita twilight breaking dawn.. shut down pc skarang

      Delete
  2. komando malaysia lagi hebat la celop

    ReplyDelete
  3. giler babi dia tampung berat badan diea dekat dawai..

    ReplyDelete
  4. mcm latihan sarkas je aku tgk. x mcm latihan komando langsung.terbukti komando Malaysia ke-2 terbaik didunia selepas komando Indon (babi, indon gak yg nk menang)

    ReplyDelete
  5. aku rasa budak PLKN kena latih camni, baru dia balik tak minat K-POP

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku sokong cadangan ko, and then aku mencadangkan cadangan ditutup!!!

      Delete
    2. Ingat komando tak minat K-POP ke?

      Delete
    3. but not korean-pop..It's Goddamn KOMANDO - POP YOUR HEAD WITH FUCKING BAYONET!!

      Delete
  6. ini kes idealogi arnold swaqrhbrxhzblupger dalam predator

    aaaaaa! tất cả các cuộc tấn công ra chết

    ReplyDelete
  7. it's all fun and games until the barbed wire collapsed.

    ReplyDelete
  8. komando ada cikeding mcm tu???

    ReplyDelete
  9. latihan komando kat malaysia lagi ganas wooo... ada dulu sekali rakaman latihan komando terlepas kat youtube siap kena pukul sepak2 kepala... ganaz woooo

    blog oh awek komando yang sangat cun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua komando harus menjalani latihan tersebut, persiapan mental sebelum menghadapi perang / dicekup di tempat musuh. Mereka sanggup mati, daripada memberi maklumat kepada musuh.

      Delete
    2. in b4 : mesia xde la perang2 sampai cenggitu sekali

      Delete
  10. mcm sarkas jer.. lompat api.

    ReplyDelete
  11. No wonder Amerika pun x boleh mkn ngan askar vietnam waktu perang dulu. Plg gruesome pijak kwn ats barb wire. Ngilu aku tgk. Camouflage pun not bad gak ad 3 jenis warna.

    ReplyDelete
  12. lol, kalau nak main defense mana boleh pakai taktik guerrilla

    ReplyDelete
  13. kali ni turn orang lumpur menyerang

    ReplyDelete
  14. Saya rasa komando Malaysia pun guna taktik macam ni. Tapi seluar mereka ada jenama Kelvin Clien atau DC.

    ReplyDelete
  15. tlg bwt pasL KOMANDO MLYSIA plak

    ReplyDelete
  16. gambar1: dah mcm tunggul kayu
    gambar2: variasi penyamaran
    gambar3 & 4: I'm spiderman
    gambar5: I'm superman

    ReplyDelete
  17. Handal dan kental... ini macam nye bangsa, sure susah nak menang... !!!

    ReplyDelete
  18. keting komando yg sexy ...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails