Friday, 6 July 2012

Serius LOL - Produk Kecantikan Wanita Paling LOL Minggu Ini (4 Gambar)


HAHAHAHA

Wanita memang suka membeli produk kecantikjan dan aku yakin produk ini juga pasti laku kalau diiklankan dengan baik. DEFUQ LOL!



Ini ialah produk yang boleh mengurangkan kedutan pada klevej! NO seriously "koyok" silikon ini bolehj mengurangkan kedutan pada klevej jika anda memakainya 20-60 minit sehari. Harga satu pek ialah USD30.




Laporan asal Medical

24 comments:

  1. kalau koyok ni letak pada kerandut buah zakar...bolrh hilang x kedut tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak terfikir lak aku ye... rasa2 kena letak 10 koyok ni kot baru kedut kat kerandut boleh hilang... tak pun suruh bini gentel tiap2 hari mesti hilang kedut

      blog oh hari2 pun mau gentel telor ke?

      Delete
    2. kulit kerandut boleh licin mcm kulit bayi, bulu2 pon rebonding mcm rambut Edri Hashim

      Delete
    3. kau strika je lah.

      selamat mencuba

      Delete
    4. kerandut buah zakar memang kedut sejak azali lagi,,, aku rasa cara ni tidak akan berkesan,,, cuba ko try letak susuk or cucuk botok kat kerandut tu,,, selamat mencoba =)

      Delete
    5. ko cube tnya ifa raziah...dia kate kolagen leh hilang kedut...tegang lagi!

      Delete
    6. Serius epic punya soalan.

      Delete
    7. wtf? Kerundut yg licin itu menggodakah?
      kalau dah licin, kena tayang kat orang kah? omg

      Delete
  2. kenapa post benda ni hari Jumaat ? x boleh hold on dulu ke Obe? LOL

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha bajet tahap ustaz lah konon...

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Is your choice to determine (Monkey D.Luffy)

    ReplyDelete
  5. http://aminullah-aron.blogspot.com/2012/07/186-adakah-kita-juga-begini-video.html

    sedeh video ni,
    adakah kita pun akan lupa diri seperti video ni??
    tontonlah sbgi peringatan

    ReplyDelete
  6. http://aminullah-aron.blogspot.com/2012/07/186-adakah-kita-juga-begini-video.html

    sedeh video ni,
    adakah kita pun akan lupa diri seperti video ni??
    tontonlah sbgi peringatan

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. xnak try ke?tgk cm besar je.haha

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails