Tuesday, 17 July 2012

Serius Cool - Gambar Desktop Penggila Komputer Sebenar (11 Gambar)


Desktop adalah awesome.

Di Blogserius kami menggunakan setup 2 monitor di pejabat kami. Kenapa? Supaya mudah melakukan kerja sambil layan 3GP. Tetapi desktop kami tidak sebagus desktop penggila komputer sebenar di bawah. Seriously..... jealous! Bagaimana pula dengan anda? Sebenarnya kalau nak blogging dan menggunakan hanya laptop amatlah tidak orgasmik. Jadi sekiranya anda mahu menjadi blogger serius dan mendapat projek kerajaan silalah mempunyai desktop yang awesome.






Laporan asal Caveman

15 comments:

  1. power r sape yg dpat 1st.. barrack obama pun xdpat tau.. boleh masuk guiness record ni... bangga r siot...

    ReplyDelete
  2. first 3 awesome battlestation.

    ReplyDelete
  3. sejak bila korang ambik gambar aku dari belakang tanpa kebenaran tu yg gambar no. 1 tu? mohon remove gambar tersebut kerana telah melanggari hak cipta paten cyber dan anda boleh didakwa dengan akta cyber security dan copyright oleh polis rahsia cybercop

    blog oh awek nerd main game tak pakai baju

    ReplyDelete
  4. gambar no.2 tu umpama kerusi yg morpheus duduk kat dlm scene the matrix...di tambah lagik dgn monitor yg cool...lets jack into the matrix!!!

    ReplyDelete
  5. AMD Eyefinity atau Nvdia 3D Surround...boleh buat multiple display...

    ReplyDelete
  6. AMD Eyefinity 6 + Projector = dapat gigapawagam dah,6.0X10^6=pikir2 la camne besarnya...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails