Friday, 27 July 2012

Serius WTF - Hijibi Melampau Luar Tabii


DEFUQ?

Apa kejadah punya hijabi ini? Sungguh luar tabii....Mind blown!Link

Thanks @NazihahAnuar for the find




Laporan asal Twitter @NazihahAnuar

63 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. hijab akhir zaman.nuff said!

    ReplyDelete
  3. latihan utk menguatkan tengkuk

    ReplyDelete
  4. "mahu memberi kejutan kala kepulangan"?

    mati terkejut kot..lol

    ReplyDelete
  5. Hmmm...lihat saja nama yang mengilhamkan fesyen ini ~ Melinda Looi....

    ReplyDelete
  6. glamor laaa ko nazihah sat g..org dok pakat follow ko je

    ReplyDelete
  7. Google melinda looi islamic fashion and you'll find more

    ReplyDelete
  8. rambut dye ular.. sape tgk jadi patung

    ReplyDelete
    Replies
    1. me dusa!

      http://4.bp.blogspot.com/-H7zzuUO2yAI/T3j_ijW_sWI/AAAAAAAABgA/wlcNxfQ_Nd8/s1600/medusa.png

      Delete
  9. ini dah macam Queen Amidala filem Star Wars tu. @@

    ReplyDelete
  10. (fikir positif) > Khas utk mreka yg penternak tebuan mcm mak mah haha

    ReplyDelete
  11. ini indon punye style la.. tak lama lagi masuk malaysia la tu..

    ReplyDelete
  12. ntah hape2 je la tudung mcm tu...

    ReplyDelete
  13. konpem kena talak kalau ku buat gaya gini di aidilfitri akaka...
    My latest Entry :)
    JJCM: Day 6 Ramadhan 1433

    ReplyDelete
  14. ini bukan hijab.....ini punjab!!

    ReplyDelete
  15. fesyen picolo from dragon ball z....hohohoh..

    ReplyDelete
  16. serias ilham fesyen gaya wanita india dan afrika yang kerja angkut barang atas kepala. gaya lilitan sama.

    ReplyDelete
  17. hmmm hijab yang diilhamkan oleh yuna...

    ReplyDelete
  18. Aku pernah nampak orang pakai hijab fesyen camni..
    Fuu jimak minda betul... Ada gak org yg pick up fesyen camni ehh -_-"

    ReplyDelete
  19. Menanti kepulangan mean tunggu nak kena fark dengan suami la kan..

    Susah kot, nak bukak satu-satu sampai betul-betul naked and bersenggama. Sangat melambatkan! tiang stim boley turun meeyyhh!

    ReplyDelete
  20. Menangis klu bibi aku pakai mcm ni g tesco

    ReplyDelete
  21. lepas ni makin banyak la status kat FB:

    "Adoi, rasa berat betul kepala hari ni. Tak tau apsai"

    ReplyDelete
  22. Makkkkk... Tudung ke sarang tebuan nih.... Phuhhhhhhh.... Memang la betul dlm islam xde syarat yg specific utk hijab. Tp agak2 la nak invent fashion. Buruk betui gayenye nih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada syaratnya..antaranya tudung mesti menutup bahagian bahu hingga dada..

      tp tudung moden x banyak ikut syarat..huhu..

      Delete
    2. Saudari Azra : Tu namenye tutup aurat. Bukan syarat hijab. Perempuan xwajib pakai tudung tp wajib tutup aurat. Ni sy denga ceramah. Bukan pepandai nak buat statement. Yg awak kate tu da masuk kategori tutup aurat. Pasal aurat perempuan kalau nak di kire dari ujung rambut smp ujung kaki. Mintak maaf bukan nak bantah ckp awak. Cume memperbetulkan sahaje.
      http://www.youtube.com/watch?v=Z3m0WPcXbgg&feature=related

      Delete
  23. ade je syarat.. tak ley ade cam bonggol unta tu..

    ReplyDelete
  24. nak cantek lagi letak pasu bunga atas kepala

    ReplyDelete
  25. Aku harap sangat Yuna ikut style hijab mcm ni.

    dah alang2 mcm dayang queen africa, terus buat jadi mcm queen africa lah.

    ReplyDelete
  26. aku tengah tacing skunk,

    article ni buat aku rasa, OMgawd tears in my eyes...sob3x

    ReplyDelete
  27. cam cite aladdin.. prince ali ababua..

    ReplyDelete
  28. jgn tuduh2,,mgkin dia ada ketumbuhan bhgian kepala

    ReplyDelete
  29. Quote " Celana Harem" .. memang haram pon.haha

    ReplyDelete
  30. teringat aku pada Namu karakter komik dragonball..dia masuk pertandingan silat antarabangsa semata2 nak beli air utk penduduk kg.damm nostalgia!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. pertandingan silat antarabangsa??? so, goku reti silat la bukan kung fu??!,, shit,,, my whole life is a lie!!!!

      Delete
  31. macam alien dalam Mars Attack pun ada...kakaka

    ReplyDelete
  32. itu aerial kah? huyooo mesti banyak channel tv boleh dapat....perghhhh ini le bila cine design islamic fashion...terus jadi alien! apadaaaa

    ReplyDelete
  33. love this art work!!!! still hijab...style masing2 la.... LOVE THIS ART WORK!!!!

    ReplyDelete
  34. Pertandingan kungfu seduni kot.. Ada tiga mata.. Cilakak nostalgik!!

    ReplyDelete
  35. tudung? hakkkkkttuihhhhh...!

    ReplyDelete
  36. dah macam sultan dalam aladdin aku tgk

    ReplyDelete
  37. bak kate zizang raje lawok..
    macang subwoofer atah pale..

    ReplyDelete
  38. kalau yg camni style ape plaks?

    http://www.ohbulan.com/koleksi-dari-online-butik-lalapop/

    ReplyDelete
  39. kalau menyusahkan diri tak payah la...cukup lah dengan sekadar tudung labuh...

    ReplyDelete
  40. oh tuhan...hijab apa kah ini??
    tolong jangan melampau dan berlebih2 kerana berlebih2 tu amalan syaitooonnnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. x de kaitan langsung ko nie...nak berlebih pada yang mampu...yang x mampu jangan la biar papa asal bergaya...typical malay people

      Delete
  41. tudung tinggi mcm bonggol unta? rsnye ad hadis nabi sbut psl nie...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails