Wednesday, 25 July 2012

Serius Cool - Gol Power Azmi Muslim Menentang Arsenal


What a GOOOOOOOOOOOOOOOOOOALLLLLLLLLL!

Gol wonderstrike oleh Azmi Muslim,pemain Harimau Malaya ketika menentang Arsenal malam tadi. Sangat cool dan wunderbar!



17 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. btw, video has been remove.. -.-

    ReplyDelete
  3. aku benci commentator indian for english on astro arena . we need pure british not indian.

    ReplyDelete
    Replies
    1. menda ko ni? bila masa indian? haha. tu Marlon Alex James dgn Dez Corhill la..

      Delete
    2. rosak tol bahsa nigger tu aku dengar.. cakap laju macam bangang..

      Delete
  4. boleh je tengok :D hebatt!

    ReplyDelete
  5. user delete dah video itu Obe,sila update link,thanx.

    perfectly taken shot btw,adakah ini bakal membawa dimensi baru bolasepak Malaysia? time will tell.hopefully it is :)

    ReplyDelete
  6. Permainan Malaysia cukup kemas & teratur, nak rasa klimaks kemenangan, tapi tak sempat nak rasa climax, dah kena pancung dua gol last2 minit.. ish2!!

    ReplyDelete
  7. Malaysia slalu bolos last minute. Strategi terbaik jgn lepaskan peluang jaringkan gol. Cari sbnyk mungkin gol.

    ReplyDelete
    Replies
    1. komen kau dh mcm shebby singh lak..kau ingat arsengal tu main pakai sebelah kaki je ke nak bagi gol sebanyak mungkin?renung-renungkan dan selamat beramal

      Delete
  8. ada kat sini, tp bukan source astro... pak arab nyer
    http://www.youtube.com/watch?v=o4x5CECAgT4

    ReplyDelete
  9. astro arena ni kedekut gila cuma sikit je sedutan nya pun itu pun nak removed...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails