Tuesday, 17 July 2012

Serius Cute - Amrita Acharia : Irri Game Of Thrones (12 gambar)


Cute bak hang...

Jika anda peminat siri Game of Thrones anda pasti pernah melihat Amrita Acharia, pelakon yang melakonkan watak Irri. Irri ialah salah seorang dayang yang ditugaskan menjaga Khaleesi Daenerys Targaryen. Amrita Acharia mempunyai muka yang kami rasakan eksotik. Bapa beliau berasal dari Nepal manakala Ibu beliau berasal dari Ukraine. Exotic look achievement unlocked! Beliau dilhirkan di Kathmandu sebelum berpindah ke Norway. Malang bagi kami watak Irri sudah dimatikan penerbit GoT. Diharap Amrita dapat muncul didalam filem yang lain di masa hadapan.







Laporan asal FanPix

14 comments:

  1. Replies
    1. eh, 1st ke? beza 1sec je maa....hehe

      Delete
  2. huhuhuhu satu dua tiga

    ReplyDelete
  3. lol... lain sungguh setiap gambar dia. sekejap mcm russian, sekejap mcm indian, sekejap dothraki. rupanya ukraine nepalese... kira satu genetic population dengan mila kunis and mila jovovich.... hmm.. *jeles jugak*

    ReplyDelete
  4. mohon beliau berlakon dalam siri Spactacus... agar ada adegan seks.. terima kasih ah jib gor...

    ReplyDelete
  5. masa watak dia ni mati dalam GoT, aku jerit2 tak puas hati dowh...

    ReplyDelete
  6. mcm muka Didie Alias...Gaga Malaysia..

    ReplyDelete
  7. mcm indon pon ade...wkwkwkwkwkw

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails