Tuesday, 17 July 2012

Serius Klasik - Iklan Permainan Video Arked Yang LULZ


Klasik!

Oh arked permainan video. Bilakah kali terkahir anda lepas dekat arked video? Aku masih ingat lagi lepak di Arked Video Plaza Pelangi Johor Bahru lepas balik sekolah in the early 90's. Main Daytona, Outrunners dan Ace Combat. Good times. Main sampai ngelat kelas tusyen. I was such a good boy.............. not!






Laporan asal Crazy Arcade Flyer

19 comments:

  1. Replies
    1. bukan yang 2nd tu contra meyh?...

      Delete
    2. isk isk isk
      gambo tak kua
      sori.line problem
      hahahahahahah

      Delete
    3. Tak dapat nak letak 2nd!

      Delete
  2. Bila keluar Micro Genius, takde sapa nak main game arcade dah

    ReplyDelete
  3. last pic selena gomez?

    ReplyDelete
  4. daytona sampai sekarang gua main lagi... setakat advanced tu gua tak main tukar gear 1-3-4 macam org lain, gua pakai 2-34-34-34-34 baru drift masuk selekoh laju...

    blog oh awek seksi jepun main game dance dance revolution

    ReplyDelete
  5. Sapa2 yang main M.A.M.E mesti ada collection flyer, cabinet etc.

    ReplyDelete
  6. TMNT : nampak macam Robin Sparkles ( Cobie Smulders ).. adakah itu beliau?

    ReplyDelete
  7. MOON WAR wins. Babe-a-lity

    ReplyDelete
  8. macam calender bateri zaman 80-an dulu, mst ad babe yang hot posing kat situ. obviously contra, bila plak ad watak pompuan dlm game tu?..kui3

    PS 4 and Xbox 720 next gen console

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails