Friday, 27 July 2012

Serius Cute - Video Perkahwinan Melayu Dan Russia


Comel!

Video perkahwinan diantara Shahabudeen Jalil dan Olga Vasilevskaya. Cute je Melayu kahwin Russian. Leh tahan bahasa melayu awek ini.

Thanks
Sobri BP for the email tip bro!



63 comments:

  1. bila bangun je, tengok mesej, bangun je tengok mesej.. haha sweet :D

    ReplyDelete
  2. entah2 perempuan tu KGB tak pun spetsnaz..mamak pulak tali barut. aje ke mampus kite semua sekali. aje ke mampus kite abang obe oi!!

    ReplyDelete
  3. Saya akan mula menambah rakan wanita dari Russia secara rawak bermula sekarang...

    ReplyDelete
  4. sampaikan tanggungjawab menjaga bahasa melayu pon kena pass kat mamak... memang mamak kaut semua la... kah kah kah....

    Jalak... kalau nak add rakan wanita dari russia secara rawak adalah langkah yg kurang bijak... baik lagii ko narrow down kat univ yg dia akap tu, bahasa melayu dept... sssshhhhh... jangan cakap ngan semua org...

    ReplyDelete
  5. warna kulit pon berbeza. takda pon nak mention kan. hahhaa

    ReplyDelete
  6. Salut pada melayu mamak.

    Benarlah kata uncle tuah, tak akan melayu hilang didunia.

    ReplyDelete
  7. Duit banyak boleh la.. Gadis Russia pun boleh sangkut..
    Lol mamak 1: Meleis 0

    ReplyDelete
  8. bahasa dia menjurus lebih kepada bahasa indonesia daripada bahasa malaysia. ataupun mungkin bahasa baku.

    nasib baik orang yang berusia sikit jumpa, kalau new fags, mampus minah ni terpesong dari belajar bahasa melayu yang betul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang negara luar kalau belajar bahsa , lagi senang bahsa indo dari bahsa melayu. melayu yg betol2 guna harian memang susah nak sangkut. dia punya huruf E hujung tu ygsusah nak di buatnya.

      Delete
  9. mulai hari ini ana akan mulai mendalami dan mendekati awek2 russia sambil mengumpul koleksi 3gp russia boleh agar dapat lebih memahami ciri2 awek russia ini dgn lebih mendalam kerana cita2 baru ana adalah untuk berkahwin dgn awek russia untuk memberi mata kepada melayu 1: mamak 1

    ReplyDelete
  10. kawen dgn orng putih...lobos...x dapt merasa nikmat malam pertama...

    ReplyDelete
  11. sakan gila hampa balaih komen kat sini noo?
    Kat yutiub ada 3 komen saja....
    Mamu power tetap maintain punya.
    Ni habaq mai, mamu sempoi punya dok ada.

    ReplyDelete
  12. Olga sudah jadi Mami Olga. BM dia pun nanti jadi Mamu Penang punya dok ada.

    ReplyDelete
  13. nawaitu sau maghadin... (jgn lupa niat wei, esok posa)

    ReplyDelete
  14. Salam semua...

    Lepas ni bulan madu sambil borong kat china or vietnam???

    ReplyDelete
  15. utk yg serius sahaja!!!

    http://prelaunchx.com/x/pregistration

    , adalah penaja anda..anda cuma perlu klik link ini untuk info dan daftar percuma sehingga 27/08/2012.. kemudian klik 'Sign Up'
    pastu isikan Username anda suka..pastu isikan email anda sendiri serta password anda..selepastu isikan sekali lagi password anda di kotak verify password..pastikan password anda adalah sama dgn password semasa anda isikan password mula2 tadi dan mudah diingat..selepas tu Sign up..anda akan masuk kembali ker log in page..taip username anda dan password anda sama seperti yang anda taip di page sign up tadi..
    02) Kedua bila anda Login, anda akan masuk ke Page akaun anda sendiri....anda lihat $100 tu milik anda. anda lihat sebelah atas kanan page akaun anda di mana ada tertulis "TASK". anda klik Task tu dan masuk ke page Task List. anda klik "click here" di area "Task: Subscribe to email updates." Isikan email anda tadi utk "
    FeedBurner Email Subscription Request" dan kemudian verify subscription.
    03) ketiga,Klik petak I have subscribed dan klik "clear task".
    Kemudian "click here" di area "Task: Enter your payee information." Isikan email anda di kotak "Payee Email Adress", "Payee Full Name" iaitu nama penuh anda ikut Mykad" dan isikan juga di kotak "Payee Physical Address" iaitu alamat rumah atau pejabat anda. anda kena isi nama dan alamat yg tepat dan betul krn maklumat tu akan di tulis ke dlm cheque anda nanti utk hantar bonus. kalau isi nama samaran atau alamat tak betul, cheque tu akan bermasalh bila nak masuk ke akaun bank anda nanti atau cheque tu tak sampai ke rumah anda. dah selesai semua tu anda klik "Update Information". Kemudia di page Task lIst tu anda klik di kotak "I have entered my payee information! dan kemudian klik "clear task.
    04) anda akan masuk semula ke Main Page akaun anda, kemudian lihat di bawah Page bahagian "Your Referral Link". Skrg link tu dah jadi milik anda. anda dah boleh promosi link anda. Copy paste link anda dan letakkan di wall FB anda. kalu ada tweeter, blog, website sendiri, lagilah bagus krn lebih ramai org akan lihat dan klik link anda utk daftar sptmana anda buat tadi. Setiap org signup melalui link anda, anda akan dapat bonus dan commision bulanan. Lagi ramai org join melalui link anda, anda akan dpt lebih banyak bonus dan komisen. Sekiranya anda dapat 3 org signup direct melalui link anda. Lock Level 1 hingga Level 5 akan terbuka secara automatik dan anda dah layak utk menikmati bonus setiap level 1 hingga Level 5.

    http://prelaunchx.com/x/pregistration

    ReplyDelete
  16. Terima kasih Obefiend. Aku peminat blog serius gak. He he he.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cerita sikit cara2 tekel bang...kami forever alone ni nak belajar jugak. mana tau leh tekel awek german pulak

      Delete
    2. Bagila skit ayat ap guna sampai cair gadis rusia...

      Delete
    3. lol. Bro Shah pun ada sini.

      Delete
    4. Mamak, jangan lupa suruh bini kau pakai tudung ye..

      Delete
    5. shahabudeen jalil... tuan guru... master... tunjuk ajar ku siifooooo

      Delete
  17. yang komen berbaur rasis kat atas ni semua jenis Meleis pundek.konon cool lah kutuk ras lain? meleis teriak meleis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah pasal, pantang bangsa/ras lain lebih skit mesti nak bg komen2 negatif. dengki xhabis2.

      Delete
  18. kera dan kerajaan mmg sama..

    ReplyDelete
  19. Bila datang bende macam mamak buat something untuk meleis je....mulelah datang meleis meleis yang bodoh ni nak komen rasis 'asal mamak lak yang kena bela bahasa melayu' 'nape mamak berjuang untuk melayu' pukimak bodo ape sial korang...patutnye korang bangga ar dorang nak mengaku diri dorang tu melayu...dah dorang tinggal sini, bukan tinggal kat tamil nadu....haruslah berjuang untuk melayu malaysia...ada ke bangsa lain berjuang untuk korang??..mamak ni walaupun dorang jauh lagi maju dari melayu...dorang still ada yang anggap diri dorang melayu..sebab most of them already fucking ASSIMILATED in the malay society and culture...you get that? fucking prick...yang bangsa lain tak pernah nak berjuang untuk korang sebab dorang tak ingin pun nak ambil tahu pasal melayu...lastly..stop being racist all you fucking meleis...kita semua cuma 'melayu je' not the chosen race..so just shut the fuck up! terima realiti itu wahai bangsa DEB

    ReplyDelete
    Replies
    1. "patutnye korang bangga ar dorang nak mengaku diri dorang tu melayu...dah dorang tinggal sini"

      bangang punya statement. takkan ko tinggal di india ko terus admitt ko jadi tamil plak?

      kah kah kah

      Delete
    2. bangang..kalau ko tinggal sane for generations ko kene la mengaku ko Indian.... kalau lepas beratus generasi ko tinggal sane ko nak semangat melayu ape lancau kat situ...same laa cina indonesia mengaku diorang bangsa Indonesia bukan cina...

      Delete
    3. sorry guy. kesian tengok ko. memang la chinese and indian even malay kalau stay di indonesia dorang claim dorang indonesian. sebab sana takda divide suku kaum cina, tamil, jawa, malang, bugis, acheh,and so on macam 1malaysia yang kononnya 1malaysia la sangat. tapi isi form kerajaan pun masih ikut bangsa whether ko bumi atau non bumi.

      fyi, kalau aku duduk india or whatever place in this world, aku tetap tak mengaku aku tamil. indian ok. but tamil untuk ko jer.

      kah kah kah

      Delete
    4. India+melayu @ india+islam = mamak
      Cina+melayu @ cina+islam = baba nyonya?
      Abeh tu riduan tee awat hang tak panggil dia melayu?

      Delete
    5. memang la bodoh...indon memntingkan bangsa...malaysia mementingkan agama...satu rumah bangsa lain x per yang penting agama sama...indon satu rumah agama lain x per..yang penting same same indon...macam x berkait je ape aku taip nie...hanjing

      Delete
  20. aku suka theme song video ni ja......

    ReplyDelete
  21. Dah memang ras dia mcm tu...xkan melayu tiba2 nak mengaku orang putih...x ke terang dan jelas nak menipu...

    ReplyDelete
  22. wa....aku ingt lagi tau artikel psl dier menang pidato bm dlu dlm news. x sngka da kawen dgn org cni

    ReplyDelete
  23. kera = kerajaan ... mat salleh pon faham..

    ReplyDelete
  24. Gadoh r meleis smpi mati , mamak tu ttp gak dpt petpet russia, kowg dpt pe?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Petpet dah lobos nak buat apa dol

      Delete
    2. Hang tau mana pepet dah lobos dol

      Delete
  25. Kukus, grill , panggang.. sebijik sleng.. ;p

    ReplyDelete
  26. lol

    gaduh pasal keturunan

    obnoxious, Apa hina sangat bangsa tamil tu kalau dibandingkan dengan ko yang melayu tulen lah sangat?

    Inilah contoh meleis muda lupa, bangsa tamil aka dravidians ni potong gunung buat temple besar-besar time nenek moyang ko makan pasir sebagai makanan ruji. hehe..

    Tu kat nasa, berlambak bangsa tamil jadi saintis.

    dan beberapa mangkuk dari bangsa tamil dah terima nobel prize.


    Kalau muka lu mcm jawa jual tempe, berhenti lah nak act cool konon superior lah sangat.

    #Nasib aku aryan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko bodo la..kan planet saiya dh kena letup fliza aritu..balik mngaji g la wei

      Delete
  27. Presiden Malaysia~ wakakak~ nice starter~

    ReplyDelete
  28. minah salleh ni slang oRANG UTARA la..haha kbai

    ReplyDelete
  29. Hazabnya muka jantan nie. Tapi kagum dgn usaha dia.

    ReplyDelete
  30. olga vasilevskaya.. dia nih keturunan vasili dlm cerita enemy at the gates tu ke? keturunan dia mesti dah kaya

    ReplyDelete
  31. MAS + RUSSIA = FAP FAP FAP

    ReplyDelete
  32. ok la mamak. kalau makwe rusia ni kenal dengan budak melayu rempit atau melayu kpop, abesh lew jahanam bahasew melayu diew..

    ReplyDelete
  33. woi mangkok sekalian...apesal restoran mamak kita x panggil restoran tamil...padahal yang kerja semua tamil...sial laaa

    ReplyDelete
  34. alah apa barang rusia..
    turkish lah..
    actually saya ada seseorg di turkey.. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails