Thursday, 26 July 2012

Serius - Bila Pakcik Marah Jiran Yang Kurang Ajar


You go pakcik!

Best ending ever!! Power power!............Pakcik marah betul ni!



43 comments:

  1. ngape tukar header balik encik obe?

    ReplyDelete
    Replies
    1. obe sekarang balaci najib sebab tu die takut & buang header tu

      Delete
    2. arrrgghhh urrrgghhh errrgghhh

      Delete
    3. Pundek punya obegemok.
      Video ni Oct 7, 2007 punya.

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. so, kiranya pakcik ni contoh Melayu yang berbudi bahasala??.. jiran ibu saya did the same thing for her daughter wedding.. all i did was find the alternative route to my mom house.. biasalah org kawen.. kadang2 ada benda terlepas pandang.. busy.. paham2la..

    ReplyDelete
  4. pundek nya pakcik..kau gi buat umah dlm hutan ar.dah adat berjiran bila ada kenduri kawin camni ar jdik.manaleh suka ati tutup jln kena ada permit nak tutup jln tuh.kalau anak beranak dia kawin nanti tentu dia tutup jln gak..buduh piangnya pokcik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak mampu sewa dewan ker untuk korang punya function? kalau poor fag sangat nak kawin, buat sewa jer perbandaran punya hall. kalau itu pun tak mampu, jangan buat kenduri. jaga hati jiran lebih penting dari buat kenduri lor.

      Delete
  5. inilah vlog melayu yang paling hebat, lebih cool dari vlog anwar hadi, matlufthi, maria elena dan vlog2 tutorial hijab kat luar sana... mari kita sama2 raikan vlogger terunggul malaysia yang baru kita... pakcik pundek

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..nice one.pakcik pundek ditepati mungkin?

      Delete
  6. 2 x 5 juta,same je dua-dua xde budi bahasa,pundek

    ReplyDelete
    Replies
    1. komen atas ni gak yg aku setuju :)

      Delete
  7. Korg tahu ke Datuk tu mintak permit nak tutup jln tu? May be tak mintak permit? Sapa tahu kan? Benda2 mcm ni kalau korg nak buat kenduri kenala beritahu jiran sebelah menyebelah (quote kata2 Aziz Satar dlm Seniman Bujang Lapuk). Kena plak kau tak ajak jiran yg rumahnya korg block, lg la dia marah kan korg pundek!

    ReplyDelete
  8. this is not a resolution, it's just to prove that my d**k is longer than yours and I'm going to make it viral and embarrass you and myself. A more sincere and humble approach would just walk across the road and let him know or better, write a note and drop in his mailbox.

    ReplyDelete
  9. Pundek, nanti kau buat kenduri, sumbat semua khemah dalam laman rumah.

    ReplyDelete
  10. This pak cik is an ass! Penakot! kalau berani pergi la marah face to face. Jeles ko xde kenduri muka mcm telor! Thui!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pong... Pacik pundek nak crita psl adab konon... Sendiri x beradab... Stupid cow...

      Delete
  11. pakcik nie je pelik.... kesian pakcik pelik nie..... kalau anak die tgk youtube nie mesti anak die malu... kesian betul ngan pakcik nie.. mesti die ade masalah tu sampai buat blog tah clog tah ape2 nie....

    ReplyDelete
  12. Someone should do a remix...

    ReplyDelete
  13. Pun-dek betul la.

    Ni video tahun 2007 punya...dah lepas dekat 5 tahun baru orang komen. Pundek betul la.

    ReplyDelete
  14. Salam semua...

    Cantek... Punde?.... marah bebenor tu...

    ReplyDelete
  15. aku rasa dedua salah. sebab hidup berjiran, if nak buat majlis. notify la jiran. cakap nak pasang khemah n jemput sekali. so supaya pakcik ni takda la emo sangat. tapi pakcik ni pun salah jugak. betul la kata komen2 kt sini, kau marah n bising2 depan webcam pun nak buat apa kan.

    ReplyDelete
  16. fuck ckp melayu pundek da la yg nk ckp islam skali asl.... bdo pny owg tua...

    ReplyDelete
  17. pak cik ni tak kene jemput tu yang dia hangin..huhuhh

    ReplyDelete
  18. muka macam obe siakkkk...

    ReplyDelete
  19. O_O

    http://satria-asia.blogspot.com/2012/07/a-blast-from-not-that-distant-past.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails