Monday, 30 July 2012

Serius Hot - Pramugari Air Asia Untuk Anda (10 Gambar NSFR)


Now everybody can tongue wagging.

Minggu kedua Ramadan bermula. Minggu lepas tidak banyak cabaran diberikan kepada mereka yang berpuasa di Blogserius. Sebagai agen Freemason, Illuminati , Mossad , Takaful, Hai-0 dan Church of Satan, kami bertanggung jawab menguji keimana anda dengan entri dibawah. Ha ha ha






Laporan asal WorldScrews

35 comments:

  1. Tak pernah nampak clevage mereka mcm dlm pic no 2. Kena bayar lebih atau ambil Hot Seat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah..x pnah nmpk pun..naik da bnyk kali..hu..hu..tipu ni,ke ni pramugari2 personal toni?

      Delete
  2. Replies
    1. NI KALAU KAPAL TERBANG NAK TERHEMPAS,KOT INGAT TAK NAK MENGUCAP KALIMAH SYAHADAH KALAU DAH TENGOK PRAMUGARI MCM NI?

      JUST ASKING

      Delete
  3. Gambar nombor 7 menguji iman

    ReplyDelete
  4. whore bitch! mat saleh kat last sekali tu tak kena sexual harassment ke cam gampang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak kena pasal dia mat saleh. Cuba kalau mat bangla ke, mat Meleis ke...pasti lah mengganggu sensitiviti org ramai.

      Delete
  5. ape la obe cube nak buktikan ni?nak mencabar tuhan ke?

    ReplyDelete
  6. Aku suka no 6 & 7. Yg jelir lidah tu aku nak cari smpi jumpa. Heh heh heh heh

    ReplyDelete
  7. x mau naik flight.. japg excident x beriman..

    ReplyDelete
  8. perghh..nak naek airasia la cmni ari2..huhuhu

    ReplyDelete
  9. mintak2 la ada kuar 3gp or dvd pramugara terlampau versi airasia...puhhhh!!

    ReplyDelete
  10. mane bley tahan bulan posa kalau macam ni....

    ReplyDelete
  11. lol siap dengan t-shirt "show me" lagi mat saleh kat pic terakhir tu. next time naik kapal terbang mas, lebih syariah compliant.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgk betul2... itu bukan "show me" tapi "blow me" atau dlm erti kata lain, "sila blowjob saya"

      Delete
  12. puih! mencemar industri syarikat penerbangan di negara Islam!

    ReplyDelete
    Replies
    1. da bgos cgt kew dry to cmpai nx mgutok owg laen...tgok bhse pown da tw r..

      Delete
  13. Sebagai agen Freemason, Illuminati , Mossad , Takaful, Hai-0 dan Church of Satan, kami bertanggung jawab menguji keimanan anda dengan entri dibawah. Ha ha ha

    ayat setan laknatullah....terang2an obe nie sudah jauh menyimpang....jom boikot musuh islam@blog serius

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya lebih kpd pluralist

      Delete
    2. jgn silap pilh perkataan...

      Delete
  14. Wah, gambar yang ke-7, bajunya kesempitan, ya?

    ReplyDelete
  15. ni umat2 bakal jadi kayu api ni...

    ReplyDelete
  16. jgn nx mgate tntg pkaian n klkuan owg lw dry cndry byk dose...sdar larh....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails