Saturday, 21 July 2012

Serius VS - Gigi Seleb Sebelum Dan Selepas Veneer (8 Gambar)


Ceh!

Apa kamu ingat seleb luar negara gigi mereka sempurna sehak azali? Penipuan semata-mata! Hanya arris Malaysia yang bergigi semula jadi. Jika ada perubahan ia adalah kerana berkat mengamalkan ambil air wudu setiap hari. #TrueStory





laporan asal Retronaut

18 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. takder la teruk sangat gigi sebelum tu..

    ReplyDelete
  3. tom cruise tu yg paling x tahan. huahahaaa

    ReplyDelete
  4. last tu kene tumbuk ngn nicholas

    ReplyDelete
  5. I am a dentist and I found this money-making.

    ReplyDelete
    Replies
    1. im a man, n will u marry me?

      Delete
    2. doktor mohon tengok2kan gigi ana yang berterabur ini... mohon kahwin juga dgn ana ya

      Delete
    3. I am a guy and I found U to be a Mum for my children

      Delete
    4. i thought ente nak cakap i am a gay

      Delete
    5. belajo x abis lagi, dah ngaku jd dentist, citt pooraah!!..nk eksyen je lebeh..

      Delete
  6. diorang semua ni pakai braces ke ape.. tersusun je..
    ala... kenapa tak buang word verification ni? susah nak taip mende alah tu :'(

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. noel gallagher..kenapa kau kluar dr oasis bengappp

    ReplyDelete
  9. tom cruise tu pkai braces yg paling mahal, sbb midline dia tak sama. yang lain2 tu nampak putih berseri tu pkai veneer, amat famous kat US.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails