Saturday, 14 July 2012

Serius WTF - Trailer Momok Jangan Cari Pasal Yang LOLWUT


Brain hurts!

Sudah ditayangkan di pawagan semenjak 12 Julai khabarnya . What the what? Best CGI ever!



32 comments:

  1. Replies
    1. my brainnnnnn!!!
      my bbbbrrrrrraaaaiiinnnn!!!!

      Delete
  2. ni filem ke assignment video subjek bahasa???? sampah gila..!

    ReplyDelete
  3. i've seen porn with better cgi than this...

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Search results
      For search options, see Help:Searching.

      Did you mean: legend

      Delete
  5. sila cari poster filem dia, anda akan bertanya, "budak sem berapa buat poster dia ni?"

    ReplyDelete
  6. cerita bodoh apa ni? mohon dr rozmey rambut cendawan mengolah dan reboot balik cerita momok ini

    blog oh gambar pontianak seksi

    ReplyDelete
  7. Cerita tolol macam ni pun gemok boleh promo sebab sesuap nasik. Terjual prinsip. Kalau perang malaysia nanti tak tau apa gemok nak jual. Bini mungkin

    ReplyDelete
  8. best CGI ever? that's an understatement if i have ever read one. michael bay would need to call these people sifu.

    ReplyDelete
  9. Apakah ini benar-benar terjadi?..untuk tahun 2012?



    Supian Mustapa menulis tentang:Antara Kad Kahwin Terhangat di Malaysia tahun 2012.

    ReplyDelete
  10. satu lagi filem memperbodoh otak orang melayu.

    ReplyDelete
  11. xabes2 lagi ngan filem2 sampah... kamon la..

    ReplyDelete
  12. bandingkan dgn student punya project.

    http://www.youtube.com/watch?v=wQ7voKI0vXY

    http://www.youtube.com/watch?v=p9UGFdpOF2I&feature=relmfu

    ReplyDelete
  13. kau bab editing yang ni power. Student gak.

    http://www.youtube.com/watch?v=ZdQqU9btQNc

    ReplyDelete
  14. ahahah..apa neraka ini? harap2 ini adalah fan made

    ReplyDelete
  15. nie dah tahun 2012 bukan 1990 dafuq

    ReplyDelete
  16. aha..kitorang g tengok kot...tak tahu kenapa ini digelar filem..huhu...ada wat review di kakiwayang.com ...

    ReplyDelete
  17. m jamil pun filem smua merepek adoilah...dari buat citer sampah mcm ni baik dia buat citer porn

    ReplyDelete
  18. cukup2 lah dgn cerita sampah. nah trailer cerita perang post-apocalypse pertama Malaysia;

    http://www.youtube.com/watch?v=Mt7aU86fgEs

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails