Tuesday, 24 July 2012

Serius Cool - KL: It's Alive!


Cool video

Sila enjoice video cool tentang Kuala Lumpur. Cool pasal aku biased! Ada
@HanieHidayah yo!



23 comments:

  1. Replies
    1. apsal ko tak tulis first, bodoh!

      Delete
    2. sebab kau bodooooohh!
      Org bijak tak tulis 1st.

      Delete
  2. ini adalah budaya hedonisme yang menjadikan jiwa melayu miskin kacau untuk berhibur.

    in b4, masih menunggu hiboran bersubsidi dari gomen 1Malaysia macam LIVE K-POP in PUTRAJAYA!

    ReplyDelete
  3. yeah mabok...baru bley bangga cita kat orang...minum arak cool...ap lancau...

    ReplyDelete
  4. minum arak mmg cool... tak bawa samurai serang govt office.... bawa kitab je yg suruh org bawa samurai lawan ngan peluru.. bodo..

    ReplyDelete
  5. Minum arak orng yg fake untuk nampak cool....hahaha...realitynya seorng penakut ....baru belajar minum ker....hahahah

    ReplyDelete
  6. suppose bulan yg mulia takyah posting benda2 yg nakharommmm boleh tak gemuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. dunia2,,,style sgt la vdeonya?kt club la pela,,bgge sangat la muslim skrang...yg cina india lntak,gua xkesah,yg islam tu,dah2 la

      Delete
    2. aku ingat video psal tourism rupanya psal life soSIAL bdak2 kl..kau remove jelah video ni obe! tak lawa pun haniehidayah ni..

      Delete
    3. terima kasih =)
      Semoga anak nanti lebih lawa.

      Delete
    4. xde video lain ke obe?ko pose ke x?

      Delete
  7. macam bodoh je orang2 yg kat clubbing tu terkinja2 macam yahudi mabok... so sape haniehidayah?

    ReplyDelete
  8. video for hipsters by hipsters.... nuff said...

    ReplyDelete
    Replies
    1. I was gonna say the same thing...

      Delete
  9. Cool if someone make a video about the other side of KL. Pls.

    This is too hipster for me to digest it in my stomach.

    Happy Ramadhan.

    ReplyDelete
  10. hipster. hipster everywhere

    ReplyDelete
  11. patutla sektor industri dipenuhi ngan indon/bangla/nepal/vietnam suma...

    ReplyDelete
  12. setan gemuk ni buat hal dah bulan2 posa nihh

    ReplyDelete
  13. play video i see the breast~

    ReplyDelete
  14. mcm ni ke ibunegara yg dikategorikan agama islam sbg agama rasmi?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails