Tuesday, 24 July 2012

Serius - Bekas Isteri John Cena (5 Gambar)


Oh duda..

John Cena, penggusti WWE sah bercerai dengan isteri beliau hujung minggu yang lalu, John Felix Anthony Cena (35) menceraikan isteri beliau Elizabeth Huberdeau (32) yang dikahwini beliau 3 tahun yang lalu. Pasangan ini sudah berpacaran sejak di bangku sekolah lagi dan sebab penceraian tidak diwar-warkan. Terdapat spekulasi Elizabeth menceraikan Cena kerana beliau berlaku curang. Pasangan ini tidak dikurniakan cahaya mata. John Cena kini sah bergelar duda yang kaya. Selepas ini aku rasa dia boleh menukar tagline beliau dari "You Can't See Me" kepada "You CAN See Me". Kesian Cena, tahun ini tak dapat beraya bersama isteri tercinta. Mari berfikir positif, at least tak perlu gaduh nak beraya kampung siapa dahulu. Eh?





Laporan asal Yahoo

17 comments:

  1. Muka bini dia mcm jantan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muka kau pon apa kurangnya..

      Delete
    2. muka kau macam khinzir lg teruk

      Delete
    3. TR0L0L0L0L0L0L0L0L0LLL
      Nak mengata orang tapi butthurt bila kena perli balik

      Delete
  2. bapak besar cena yg gmbr bju coklat tu...blh thn isteri dia

    ReplyDelete
  3. what..da bercerai?? So sad...ni sb xde anak la ni..tgk randall keith orton. rilek je..huhuhu

    ReplyDelete
  4. Bini hot pun tp kalau nk kasi Cena puas tak berjaya apa guna bro!

    ReplyDelete
  5. kwkwkw skarang pacaran sama Nikki Bella Temen Tag team nya Brie Bella Kekasih nya Daniel Bryan

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails