Wednesday, 25 July 2012

Serius VS - Sebelum vs Selepas Pembedaan Ubah Jantina #2 (13 Gambar)


Lelaki Kepada Perempuan

Sebelum ini kami ada paparkan seorang atlit wanita Jerman yang melakukan pembedahan perubahan jantina menjadi lelaki. Hari ini mari kita melihat perubahan seroang lelaki menjadi wanita melalui rawatan hormon. Pengguna youtube bernama Jesslyngirl87 melakukan rawatan hormon selama 2 tahun dan perubahan badan beliau dari seorang lelaki sasa menjadi awek amat menakjubkan. Kini beliau kelihatan mirip Gillian Anderson. Sila lihat perubahan mendadak beliau dibawah. Unbelievable!








Laporan asal Izismile


27 comments:

  1. Bodohnye... Bukan main hensem lagi masa diam masih lelaki, nak jugak jadi perempuan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jadi perempuan pn lawa gak..

      Delete
  2. wowww~~~ holy cow

    so...there is no reason for the ladies to behave ugly,
    there is no such thing as ugly lady, only lazy lady exist.

    with a little bit of investment in yourself, u can become pretty lorh~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. setujuk. Nanti ada malaun yg limit investment = surgery.
      tak yah surgery meri apa pun. Ada je cara nak nampak chantik.

      Delete
  3. ekceli..beliau sbenarnya gagal dlm mendapat taman hidup..so dia tka jantina,x yah susah2 nk gagal dlm hidup tackle pompuan!. Vuduh lg vangang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik senang nye? Sebab tak dapat pompuan tukar jantina? Ayat kau yg last tu macam balik kat kau jeeee...?

      Delete
  4. time jantan market...time jd betina plak cun...x bersyukur punya makhluk...

    ReplyDelete
  5. one problem is.. dia ada 'lubang' ke?? (kecuali yg belakang)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh buat ma~ sila google menggunakan keyword yang sepatutnya dan matikan function "safe search"~

      Delete
  6. fuckable...ehh wait! Hmmmm..still fuckable. fapp fappp fapppp

    ReplyDelete
  7. mohon tunjukkan gambar masa dalam transformasi mengubah diri dari lelaki ke perempuan seperti sewaktu pembedahan alat kelamin dan sebagainya

    ReplyDelete
  8. I CANNOT BRAIN. sayang seribu kali sayang.

    ReplyDelete
  9. aku nk buat otot punyela susah..ko sia2kan je smua tu utk jadi prempuan ngotot..hampehhh

    ReplyDelete
  10. pengajaran: jangan main gym sangat. nanti tertukar jantina. LOL

    ReplyDelete
  11. penis confusing! arrgghhhhhh

    ReplyDelete
  12. abg dgn adik je kot? hiakk...hiakk..

    ReplyDelete
  13. heroin x-files tu...

    Check out my latest post onmfadhlan.com

    ReplyDelete
  14. hahahaha boleh tahan minah + matsaleh nie,
    Cute habis

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails