Monday, 30 July 2012

Serius LOL - Janji Ditepati : Edisi Rakyat


Sudah ada parodi!

Lagu Janji Ditepati untuk Merdeka 55 muncul di Youtube hujung minggu lalu. Setakat ini video Youtube tersebut merima ribuan dislike dan komen yang ditinggalkan rakyat hampir 80% negatif. Dibawah ialah sebuah video parodi Janji Ditepati yang kami temui sabtu lalu. Mesej yang disampaikan lebih real dan ganas, Video ini menerima paling banyak reaksi positif dan likes. And setuju dengan pendapat Youtubers Malaysia yang lain?



20 comments:

  1. Replies
    1. Perlukah aku panggel Ezio Auditore untok belasah polis2 tu?

      Delete
  2. ahahah obiefiend pon tukang putar belit fact jugak..

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya sokong obiefiend & gang.Polis tak patut wujud sebab mereka kaki pukul cam dalam video tu.Biar jenayah diselesaikan oleh masyarakat jer.Atau kes kehilangan diselesaikan oleh bomoh jer.Power people Power *yeah right...*

      #sarcasm

      Delete
    2. Kalau kau rasa mesej video disekalikan dng lagu tu ialah utk cakap "polis tak patut wujud"...kau agak slow dan retarded. Harapnya kau berpura-pura saja, sebab kalau betul, sedihnya kau.


      Org lain tengok video tu, senang je faham.
      fail sarcasm is fail.

      Delete
    3. FAIL LEVEL 99999999999999999

      Delete
    4. Mungkin terlalu slow kot.Bro tolong terangkan la.Sorry la saya bab² camni memang slow.Mungkin bro lebih advanced dari segi pemikiran.

      Delete
  4. POLIS DIRAJA MALAYSIA??? or
    POLIS RAJA DI MALAYSIA ... :D

    ReplyDelete
  5. mohon rais yatim tkr job...lirik desperate undi....

    ReplyDelete
  6. parodi ni fail lah... setakat ubah video klip tak syok... ubah la lirik sekali nyanyi balik dalam bentuk parodi baru terbaeekkk

    ReplyDelete
  7. Mak x sanggup nak tengok u ols. Kejam.

    ReplyDelete
  8. kalau PM najib tengok youtube lagu janji dicapati tu, kompom nangis sorang sorang lar..

    ReplyDelete
  9. Cantik.

    Gua pun sokong video spesis mcm ni.

    POLIS belasah orang jahat - adalah 1 faktor yang mampu menaikkan semangat juang, lagi2 hari kemerdekaan.

    Salute sama brader polis belasah budak dlm video tu.

    ReplyDelete
  10. Janji Allah itu pasti.yg zalim akan Allah laknati.Ya adil akan Allah barkahi.

    ReplyDelete
  11. menangis dowh tngok vid ni.. da mcm kekejaman rejim zionis jer... pukul bersungguh, mcm nk bunuh org... =(

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails