Monday, 23 July 2012

Serius Raya - Ucapan UNDERSEA 2012 : #1 (5 Gambar)


Dan ianya bermula!

Selamat berpuasa kepada semua pembaca Blogserius yang beragama Islam. Semoga membaca Blogserius tidak menyebabkan pahala puasa anda berkurangan. Hari ini mari kita tengok 5 ucapan Undersea dari pembaca Blogerius. Masih ada ruang dan masa untuk anda hantarkan ucapan anda ke Blogserius. Seperti biasa ingatlah format yang kami tetapkan. Gambar kalau boleh beformat JPG dengan lebar tidak melebihi 600 pixel. Kemudian nyatakan nama anda, ucapan ditujukan kepada siapa dan text ucapan anda itu sendiri. Hantarkan ke alamat emel dibawah



Dari : Malaysia Massage University Cawangan Klang

Kepada: Pembaca Blogserius

Ucapan : Slamat berpuasa! kami plaja MMU meminta maaf kerana latihan industri kami untuk massage center ditangguhkan di seluruh Selangor :( banyak syarikat swasta kene tarik lesen.
orang majlis sekarang kuat rush yang tinggal cuma jawatan dengan kerajaan dan...bersama-sama menuju ke Putrajaya!



Dari : Amar Othman

Lokasi : Tepi jalan, near Hotel UiTM, Shah Alam.

Ucapan: Korang nun jauh di negeri sendiri, selamat berpuasa and also selamat hari raya aidilfitri... Masing-masing saling merindui, tapi taknak mengaku kannnn... Okay... :) Good luck with everything. Ampun maaf dipinta for all the wrong doings and anything yg buat korang butthurt. See u around!





Daripada : pelajar- pelajar Malaysia yang menuntut di Sungai Besi. (dari kiri) hakim, ahmad terq, imran atok, zam, hazwan, naza, tom adzalie, aiman, farezul nang, syahmi ciptoi, iskandar paloh, shafiq cipang dan Afiq daeng.

Ucapan : Selamat hari raya kepada keluarga, rakan-rakan, sanak -saudara, staff dan pegawai serta tak lupa makcik abc pegaga Shah Alam..



Dari : Uslaika Haztre

Lokasi : Abo Akademi University

Ucapan
: Kami pelajar-pelajar dari Abo Akademi University ingin mengucapkan selamat hari raya kepada keluarga-keluarga yang tercinta, sahabat-sahabat yang jauh tetapi dekat di hati, guru-guru sekolah rendah dan menengah kami serta semua rakyat Malaysia. Kami di sini amat merindukan suasana di Malaysia dan pada sesiapa yang berminat untuk berniaga dodol di Finland ini, kami di sini berbesar hati kerana memang belum ada perniagaan berunsurkan dodol di sini. Akhir kata Selamat Hari Raya Aidilfitri. Semoga Ramadhan dan Syawal tahun ini adalah yang terbaik untuk kita.



Dari
: Lan Bukan Nama Sebenar

Lokasi
: Universitas of TwinFace, California, CN

Ucapan : Salam perantauan dari kami untuk keluarga & rakyat 1Malaysia. Moga puasa kali ini memberikan barakah untuk kita semua. Ameen

14 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. ni peraduan ke? kalau peraduan ana pun nak masuk lah ana nak menang moto juga... tapi kena hantar muka betul ke? sebab muka ana terlalu hensem takut ramai wanita cair nanti

      Delete
  3. this year..x kelakar

    no fun~

    ReplyDelete
  4. tak kelakar macam dolu2 lagi

    ReplyDelete
  5. Serius bro. Tolonglah komen kat logo Merdeka ke 55 ni. Macam lakhanat!

    http://bandar-penawar.blogspot.com/2012/07/grafik-designer-tersohor-kerajaan.html

    ReplyDelete
  6. LANNNN... femes kau sekarangg.. kelassss.... bhahahahahaha... muka takde perasaan... as always.. ~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails